• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۶۱۱۱
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
عابدینی :

اقدام دولت آمریکا بلوف تبلیغاتی است

کارشناس و تحلیلگر سیاسی گفت: اقدام غیرقانونی دولت آمریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست تروریست های خارجی، بلوف تبلیغاتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حسن عابدینی با حضور در تحریریه بخش خبری 21 شبکه خبر با اشاره به اینکه آمریکا این اقدام را از روی استیصال انجام داده است، افزود: آمریکا به گفته ترامپ، 7 تریلیون دلار از جیب مالیات دهندگان آمریکایی در منطقه غرب آسیا هزینه کرده اما هیچ دستاوردی نداشته است.
عابدینی اضافه کرد: آمریکا مدعی است سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مانع از پیشبرد راهبردهای واشنگتن شده است، همچنین راهبردهای آمریکا برای تجزیه منطقه از جمله تجزیه اقلیم کردستان عراق به علت ورود جمهوری اسلامی ایران شکست خورد و واشنگتن می خواست سوریه و عراق را به 3 کشور کردی، سنی و شیعه تجزیه کند اما موفق نشد.
وی گفت: اکنون آمریکایی ها معتقد هستند که جمهوری اسلامی مانع اصلی پیشبرد راهبردهای ایالات متحده شده است.
عابدینی با اشاره به اینکه به نظر می رسد این اقدام تبلیغاتی برای جلب نظر لابی صهیونیستی است، افزود: فردا در سرزمین های اشغالی انتخابات انجام می شود و ترامپ مایل است نتانیاهو پیروز شود و به همین علت در ماه های گذشته سه اقدام را برای هدیه دادن به نتانیاهو انجام داد از جمله انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس، ضمیمه کردن جولان اشغالی به سرزمین های اشغالی و قراردادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه های تروریستی، که البته هنوز عملیاتی نشده است و کنگره آمریکا باید آن را تصویب کند.
وی گفت: ترامپ با وجود هزینه های زیاد اما مجبور شد شبانه و به صورت مخفیانه وارد عراق شود و از این موضوع کینه به دل دارد و چند بار ناراحتی خود را از این موضوع تکرار کرد در حالی که رئیس جمهور کشورمان با اعلام قبلی و در روز روشن به عراق سفر و به راحتی با مقامات ، سیاسیون و مذهبیون عراق ملاقات می کند و این موضوع برای آمریکا بسیار گران تمام شد.
این کارشناس و تحلیلگر سیاسی گفت: اقدام نظامی ضد جمهوری اسلامی گرچه در 40 سال گذشته به صورت مستمر مطرح بود اما در واقع هیچگاه هیچ طرحی برای حمله نظامی ضد جمهوری اسلامی روی میز نبوده و اکنون هم این گونه است و دولت آمریکا توان ایجاد جبهه جدید ضد هیچ کشوری و حتی هیچ گروهی را ندارد؛ بنابراین این موضوعات بلوف تبلیغاتی است.
عابدینی با بیان اینکه رفتار ترامپ، ماجراجویانه و نابخردانه است، افزود: پنتاگون و جامعه اطلاعاتی و امنیتی آمریکا متشکل از 16 نهاد و وزارت خارجه با این طرح مخالف هستند بنابراین به احتمال قوی چالشی در داخل کنگره آمریکا به وجود خواهد آمد همان گونه که امروز مطرح شد که طرحی به کنگره ارائه شود تا ترامپ به تنهایی نتواند هیچ اقدامی را ضد جمهوری اسلامی تدارک ببیند.
وی اضافه کرد: اصولا رفتار ترامپ منطبق بر قانون نیست و آمریکا در 70 سال اخیر به قدری از قوه قهریه استفاده کرده که قوه عاقله اش بسیار کوچک شده است.
عابدینی با بیان اینکه اصولا آمریکایی ها از تروریسم ، تعبیر و معیاری دوگانه دارند، گفت: دولت امریکا گروهک تروریستی منافقین را که دستش به خون 17 هزار مقام، سیاست مدار و مردم عادی کشور ایران آلوده است از فهرست گروه های تروریستی خارج می کند اما سازمان و نهاد نظامی مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که با تروریست ها مبارزه می کند در فهرست گروه های تروریستی قرار داده است.
وی ادامه داد: این اقدام آمریکا از جهت حقوق بین الملل هم اشکالات اساسی دارد از جمله اینکه نمی توان بخشی از کشور قانونی عضو جامعه بین الملل و سازمان ملل متحد را گروه تروریستی قلمداد کرد. همچنین نباید یک کشور، قانون داخلی خود را به فراسوی مرزهای خود تعمیم دهد.
این کارشناس و تحلیلگر مسایل سیاسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدا همواره مقابله به مثل کرده است، افزود: جمهوری اسلامی ایران در بسیاری اوقات تلاش کرده است به گروه های تروریستی حمله کند و آمریکایی ها از قدرت جمهوری اسلامی آگاه هستند. فرماندهی مرکزی آمریکا در غرب آسیا موسوم به "سنتکام" طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی، گروه هی تروریستی تلقی خواهد شد.
عابدینی درباره حملات لفظی پمپئو وزیر خارجه آمریکا نسبت به سردار سلیمانی گفت: علت کینه دشمنان نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این است که سپاه در 40 سال گذشته از مسیر خود در مبارزه با ظلم و استکبار کوتاه نیامده است اما علت اینکه فرزندان پاسدار کشور مورد هجوم قرار می گیرند این است که همه سیاست های ظالمانه آمریکایی ها در منطقه با شکست مواجه شده است و عامل همه آن را سردار سلیمانی به عنوان فرمانده نیروهای قدس تلقی می کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)