• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۷۶۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۳
اجتماعی » جامعه و شهری
عبدالحمید امامی:

تحقق ۱۰۲ درصدی درآمد‌های پایدار شهرداری تهران

معاون شهردار تهران، انتشار اوراق مشارکت به میزان ۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خط ۷ مترو را یکی از عملکردهای معاونت مالی و اقتصادی شهرداری تهران در سال ۹۷ دانست

تحقق ۱۰۲ درصدی درآمد‌های پایدار شهرداری تهرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی معاونت مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران؛ عبدالحمید امامی در تشریح اقدامات شاخص این معاونت در سال ۹۷ از تحقق ۱۰۲ درصدی درآمد‌های پایدار و سهم آن از کل درآمد‌های نقدی به میزان ۳۲/۸ درصد، در سال ۹۷ گفت: درآمد‌های پایدار یکی از درآمد‌های قابل اتکاء برای شهرداری‌ها هستند که می‌توانند نقش بسیار سازنده‌ای در توسعه شهر داشته باشند.

وی با اشاره به افزایش مشارکت شهروندان در تحقق درآمد‌های پایدار افزود: در سال گذشته اتفاقات بسیار خوبی در حوزه مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به ویژه در بحث وصول مطالبات و درآمد‌های پایدار رخ داده است که می‌تواند به عنوان سند افتخار شهرداری تهران محسوب شود.

معاون شهردار تهران با اشاره به ساماندهی و اصلاح الگوی تسهیلات پرداخت نقدی و تقسیط مطالبات شهرسازی متناسب با نرخ سود و تسهیلات شبکه بانکی کشور گفت: صیانت از منابع درآمدی موجود و پیش بینی منابع جدید درآمدی برای شهرداری‌ها در لوایح، «دایمی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده» و «درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری ها» از مهم‌ترین اقدامات معاونت مالی و اقتصاد شهری در سال ۹۷ بود.

وی با اشاره به افزایش نرخ رشد سود خالص فروشگاه‌های شهروند در بهمن سال ۹۷ افزود: در بهمن سال ۹۷، شاهد افزایش نرخ رشد سود خالص از ۲۸ در صد به ۱۷۴.۶ در صد، نسبت به مدت مشابه در سال قبل بودیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: فروشگاه شهروند در ایام پایانی سال، توانست با عرضه اجناس ارزان، کمک شایانی به اقشار کم درآمد جامعه ارائه کند.

معاون شهردار تهران با اشاره به راه اندازی سیستم خود پرداخت در فروشگاه‌های شهروند برای اولین بار در ایران افزود: این سیستم که متناسب با آخرین فن آوری روز دنیا طراحی و پیاده سازی شده، قابلیتی است که بر اساس آن مشتریان می‌توانند ضمن تجربه خریدی متفاوت، بدون نیاز به حضور در صف‌های طولانی صندوق، در فضایی امن و آرام فرآیند پرداخت صورتحساب خود را انجام دهند.

امامی گفت: یکی از مهمترین اقدامات این معاونت را پیگیری اصلاح قانون و افزایش سهم شهرداری تهران از مالیات بر ارزش افزوده کالا و خدمات در قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور از ۷۰ درصد به ۸۸ درصد به نسبت جمعیت شهری استان تهران است.

معاون شهردار تهران افزود: از جمله اقدامات مهم دیگر این معاونت را می‌توان شناسایی و ثبت مطالبات شهرداری تهران از دولت در دفاتر مالی به ارزش ۴.۱۱۵ میلیارد تومان برشمرد.

وی گفت: انتشار اوراق مشارکت اسلامی به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه خط ۷ مترو تهران و اخذ مصوبه انتشار اوراق مشارکت توسعه خطوط مترو تهران به مبلغ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از دیگر اقدامات مهم و تأثیر گذار این معاونت در سال ۹۷ بوده است که آثار آن به طور مستقیم در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان نمود خواهد داشت.

امامی همچنین با اشاره به اقدامات این معاونت در جهت حفظ باغات و در راستای سیاست‌های شورای اسلامی شهر تهران در دوره پنجم افزود: اخذ رأی به نفع شهرداری تهران از هیات تخصصی دیوان عدالت اداری در ارتباط با عدم صدور پروانه ساختمانی اراضی باغات کن و نیز توافق در حوزه امور نهاد‌ها نظیر بازگشایی خیابان شهامت (توافق با ارتش به میزان ۴ هزار متر) و تملک ۲ باغ مربوط به بنیاد مستضعفان و تبدیل به پارک و فضای عمومیی (باغ‌های وثوق الدوله منطقه ۱۴ و عبقری منطقه ۲) از اقداماتی بوده که از سوی معاونت مالی شهرداری تهران و در راستای اجرای این سیاست‌ها انجام شده است.

وی گفت: معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در سال ۹۸ در راستای اجرا و تحقق سیاست‌های برنامه سوم توسعه شهر تهران و برنامه و بودجه سال ۹۸ اقدامات خود را انجام خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
شناسایی ۲ هزار و پانصد شهید دوران اسارت در کشور
کشف ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه
خارج از گود؛ داستان فحاشی برخی هواداران پرسپولیس به استقلال و احضار به کمیته اخلاق
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
طلای سرخ خراسان شمالی در مسیر دانش‌بنیان شدن
جاده اصلی مسیر بجنورد - اسفراین به شبکه همراه اول پیوست
افزایش پیش بینی پذیری تجارت با حذف بخشنامه‌ها
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و دوم آبان ۱۴۰۴)
حرکت تجارت خارجی به سمت تسهیل
برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۲ هزار و ۱۵۳ هکتار مزارع خراسان‌شمالی
گزارش ایفما از موفقیت بانوان موی‌تای ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آبان
مشکل نظافت خانه کشتی سلماس
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه روح‌الله خالقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)