• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۹۱۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار کارگر در نشست کارکنان بنیاد

ایران، تکیه‌گاه کشورهای منطقه

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس: کشور‌های منطقه از نظر قدرت نظامی و سیاسی بر جمهوری اسلامی ایران تکیه دارند

ایران، تکیه‌گاه کشورهای منطقهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سردار بهمن کارگر در نشست صمیمانه کارکنان بنیاد و موزه اظهار کرد: ما باید در کشور وحدت داشته باشیم و اگر وحدت نداشته باشیم به مشکل بر می‌خوریم.
وی با بیان اینکه برای آماده بودن در برابر دشمنان باید وحدت داشته باشیم، ادامه داد: دشمنان همواره به دنبال این بودند که در ایران اختلاف ایجاد کنند، یک روز به دنبال ایجاد اختلاف میان سپاه و ارتش و روز دیگر به دنبال اختلاف بین دولت و سپاه و... بودند.
سردار کارگر تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست و یکی از مسائل مهم این است که علی رغم فشار‌هایی که بر جمهوری اسلامی ایران وارد شده از همان ابتدا و جنگ هشت ساله پیشرفت‌هایی خیلی خوبی داشتیم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ سال از جنگ جهانی دوم می‌گذرد، اما هنوز در اروپا معتقدند ضربه‌ای که از آن جنگ خورده اند بر جای مانده است، افزود: بیش از ۳۵ کشور دنیا با صدام اتحاد داشتند و به نوعی آن را کمک می‌کردند، اما ما پیروز شدیم و جمهوری اسلامی علی‌رغم تمامی موارد موفق بوده است.
وی با بیان اینکه ما در زمان جنگ حتی گونی هم وارد می‌کردیم و توانایی تولید آن را نداشتیم اما امروز همه دنیا جمع شدند تا ما بیشتر از این پیشرفت نکنیم، گفت: سطح زندگی‌ها در کشورمان تغییر کرده و امروز کشور‌های منطقه چه از نظر قدرت نظامی و سیاسی بر جمهوری اسلامی تکیه دارند.
سردار کارگر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است، همانطور که امنیت را برای خودمان تامین کرده ایم، امنیت در منطقه هم وابسته به ایران است. عراق و سوریه را هم جمهوری اسلامی ایران نجات داد و نه با تمام توان بلکه با بخشی از توان خودمان آن‌ها را نجات دادیم
وی بیان کرد: چندین سال مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی تاکید می‌کنند، اما دولت‌ها جدی نگرفتند. اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه همانند بحث دفاعی که در برابر حملات احتمالی دشمن موشک و تانک آماده داریم، در بحث اقتصادی هم بتوانیم دفاع کنیم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به سیلی که در ابتدای سال کشور را با بحران مواجه کرد، گفت: خوزستان آمادگی لازم برای مقابله با سیل را داشت چرا که در نیمه دوم سال با این بلای طبیعی مواجه شده بود.
وی اظهار کرد: باید در برابر اینگونه مسائل پیش بینی داشته باشیم و از آمادگی لازم برخوردار باشیم. سیستم‌هایی که در دولت‌های ما تعریف شده به این گونه است که هر کس وارد دولت شد، فقط پشت میز بنشیند.
سردار کارگر با بیان اینکه باید در این زمینه از تجارب دیگران استفاده کنیم و آموزش ببینیم که دیگر کشور‌ها چگونه مقابله می‌کنند، افزود: درود بر ملت ایران، زیرا این همبستگی را در هیچ کشور دیگری به این شکل نداریم، همه مردم در برابر موضوع سیل پای کار آمدند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: همه نهاد‌ها از جمله ارتش، سپاه، دولت، بسیج و نیروی انتظامی به همراه مردم به کمک سیل زدگان شتافتند و همدلی میان مردم شکل گرفت، اما این همبستگی را می‌توانیم در دیگر عرصه‌ها نیز نشان دهیم.
وی با تاکید بر اینکه خدا رو شکر امنیت در کشور برقرار است و در ایمن سازی کشور باید دقت کنیم ادامه داد: خباثتی را آمریکا در ابتدای سال در میان همبستگی که میان مردم ایران شکل گرفته بود، انجام داد که بدترین زمان را برای اجرای آن انتخاب کرد، رهبر معظم انقلاب فرمودند دولتمردان آمریکا احمق هستند، مردم آمریکا هم دولت مردان خود را احمق می‌دانند.
سردار کارگر تاکید کرد: سپاه پاسداران از ابتدای انقلاب برای آبادانی و پیشرفت کشور تلاش کرده، هیچ کسی شک ندارد و امام خمینی (ره) فرمودند که اگر سپاه نبود، کشور نبود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه دشمنان وقتی به سپاه حمله می‌کنند یعنی به اصل نظام حمله کرده اند، گفت: این‌ها به نهاد‌هایی که در زمان انقلاب اسلامی تشکیل شده، حمله می‌کنند البته شکست خوردند.
سردار کارگر تاکید کرد: دیگر امروز اینگونه نیست که آمریکا حرفی بزند و همه کشور‌ها از آن‌ها حمایت کنند، خباثت آمریکا در مورد تروریست قرار دادن سپاه، حتی انگلیس هم جرات نکرد این را بپذیرد و وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد ما همراهی نمی‌کنیم و خیلی دیگر از کشور‌ها اعتراض کردند که شما باعث درگیری در منطقه می‌شوید.
وی اظهار کرد: سپاه پاسداران در جنگ، فتنه‌هایی که در کشور شد، در موضوع داعش که دو کشور را اشغال کرده بود، نقش ویژه‌ای داشته است. الان آمریکایی‌ها می‌خواهند سپاه را مجازات کنند که چرا داعش را از بین بردید.
سردار کارگر با اشاره به اینکه سال گذشته همکاری مشترک بسیار خوبی انجام شد، افزود: یکی از آن‌ها برگزاری نمایشگاه ملی دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود که بیش از ۴۰ دستگاه شرکت کردند و هزار دستاورد جمهوری اسلامی به نمایش گذاشته شد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه قرار بود ۶ موزه با حضور رئیس جمهور در سال گذشته افتتاح شود که ان شاءالله در سوم خرداد این اتفاق خواهد افتاد، گفت: در موضوع راهیان نور توفیقات خوبی حاصل شد و در مجموع ۱۰ درصد افزایش داشتیم.
وی تصریح کرد: امسال باید موزه براساس سند راهبردی حرکت کند؛ افق چشم انداز موزه سال ۱۴۰۴ هست تا هماهنگ با مجموعه کشور باشد. در سال‌های گذشته موفق بودیم و در سال ۹۸ هم موفق خواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و هشتم آبان ۱۴۰۴)
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استان‌های ساحلی پنج کشور
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
تداوم تخلفات در نبود نظارت
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)