• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۲۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۲
اجتماعی » تعاون و اشتغال
از منابع موجود؛

۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال روستایی

وزیر تعاون: ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از منابع موجود برای اشتغال پایدار روستایی باقی مانده که به همه موسسات عامل ابلاغ شده است

۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال روستاییبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد ­شریعتمداری در حاشیه حضور در نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جمع خبرنگاران افزود: امروز برای ارائه توضیحات درباره برنامه‌های سال جدید در کمیسیون حضور پیدا کردم و درباره برنامه‌هایی که در زمان بندی معین طراحی شده به نمایندگان توضیحاتی ارائه دادم.

وی گفت: نمایندگان در این جلسه درباره شفافیت بسیار تاکید داشتند که این موضوع در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است و انتخاب جوانان شایسته و نخبه در مسئولیت‌های میانی وزارتخانه نیز مطرح بود که در این خصوص نیز حمایت نمایندگان مطرح شد و شفافیت و فسادستیزی و مقابله با ناهنجاری‌های موجود با استفاده از ابتکار خلاقیت و نوآوری جوانان پیگیری شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شفافیت جزو برنامه‌های رییس جمهور نیز بود، افزود: ما نیز در ماه‌های گذشته تلاش کردیم این امر را مطرح کنیم و سازمان بهزیستی نیز در امر شفافیت آمادگی دارد همه قرارداد‌های سازمان بهزیستی را با تمام طرف‌های قرارداد با جزئیات در اختیار مردم قرار دهد به ویژه که در حوزه‌های گوناگون فعالیت سازمان بهزیستی به صورت الکترونیکی بوده است.

وی در خصوص اولویت‌های سال آینده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: کارآفرینی، اشتغال و حمایت از کار موجود از اولویت‌های ماست ضمن اینکه ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از منابع موجود برای اشتغال پایدار روستایی باقی مانده است که ابلاغ آن به همه موسسات عامل صورت گرفته تا در سال جاری با میانداری استانداران و شورا‌های اشتغال استان در همه رشته‌ها که در مجلس مورد تصویب قرار گرفته این منابع در اختیار کارآفرینان قرار گیرد.

شریعتمداری افزود: البته شفافیت در این عرصه را نیز پیگیری می‌کنیم و همه منابع در این بخش در سایت‌های رسمی ما اعلام می‌شود تا کسانی که از این منابع استفاده می‌کنند بدانند که باید این تعهد اشتغال را به انجام برسانند.

وزیر تعاون گفت: در بحث آموزش فنی و حرفه‌ای نیز برای نخستین بار شورای عالی آموزش و تربیت فنی حرفه‌ای کشور به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور قابلیت تشکیل پیدا کرده و دبیرخانه آن در وزارتخانه تشکیل شده است که این شورا می‌تواند نیاز‌های امروز بازار کار را تامین کند و با مشاغل و تخصص‌هایی که در آموزش عالی، آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه‌ای صورت می‌گیرد نیازمندی‌های بازار کار مرتفع شود و مذاکراتی با کشور‌های خارجی برای اعزام نیروی کار ماهر با تایید مراکز فنی حرفه‌ای کشور صورت گرفته است و این موضوع در سال ۹۸ تقویت خواهد شد.

وی افزود: در حوزه تعاون نیز تلاش در جهت شفاف سازی فعالیت همه تعاونی در سراسر کشور و تسهیل در رسیدگی به مشکلات تعاونی‌های مختلف مورد توجه وزارتخانه بوده و در ایام که سیل رخ داد خسارت ناشی از سیل را در تعاونی‌های کشور در حوزه‌های سیل زده شناسایی کردیم و در اختیار دولت قرار گرفته است تا مورد حمایت قرار بگیرند و کار‌های دانش بنیان مورد تاکید ماست که حتما این تعداد تعاونی‌های دانش‌بنیان که حدود ۳۰۰ فقره در سراسر کشور است در سال ۹۸ با قدرت بیشتری افزایش پیدا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)