• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۳۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۰
اجتماعی
در سال ۹۷؛

ایجاد بیش از ۲۴ هزار شغل برای ایثارگران

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: ۲۴ هزار و ۹۴۲ شغل برای ایثارگران در سال ۱۳۹۷ ایجاد شد

ایجاد بیش از ۲۴ هزار شغل برای ایثارگرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از استماع گزارش اعضای ستاد مدیریت بحران بنیاد از سفر به استان‌های سیل‌زده و تشکر از پیگیری‌های صورت‌گرفته توسط این ستاد گفت: بارش‌های بی‌سابقه امسال علی‌رغم اینکه خیرات و برکات زیادی را به دنبال دارد، اما باعث وقوع سیل و آب‌گرفتگی در بخش‌هایی از کشور نیز شد و تعدادی از هم‌وطنان ما در پی این اتفاقات دچار حادثه و آسیب‌دیدگی شدند در بین آن‌ها ایثارگران نیز حضور دارند و البته با تدابیر و برنامه‌های مختلفی که توسط مقام معظم رهبری و دولت انجام شده بخشی از مشکلات آسیب دیدگان برطرف شده و امدادرسانی همچنان با بیشترین توان ادامه دارد.

وی در خصوص فعالیت‌های صورت گرفته توسط ستاد مدیریت بحران بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: برطرف کردن مشکلات ایثارگران آسیب‌دیده در این اتفاقات از اولویت‌های بنیاد است که توسط این ستاد پیگیری شده است و در همین راستا معاونین و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران به استان‌های خوزستان، ایلام، گلستان، مازندران، فارس و لرستان سفر کرده‌اند و ضمن دیدار با ایثارگران آسیب‌دیده به بررسی وضعیت موجود پرداخته‌اند و مدیران استانی و کارکنان بنیاد در استان‌های آسیب‌دیده نیز به‌صورت مداوم در کنار ایثارگران سیل‌زده حضور دارند و تمام این فعالیت‌ها و پیگیری‌ها برای حل مشکل اسکان و پرداخت خسارت منازل و اثاثیه از طریق شرکت بیمه کوثر، پرداخت وام اشتغال و همچنین فعالیت‌های مشاوره و مددکاری باید استمرار یابد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشریح بخشی از فعالیت‌های انجام شده درباره ایثارگران آسیب‌دیده در سیل گفت: در استان خوزستان ۱۱۰ نفر از جانبازان و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران از شهر‌های سوسنگرد، حمیدیه و سایر مناطق سیل‌زده استان در مجموعه فرهنگی طلاییه بنیاد اهواز اسکان موقت داده شده‌اند تا اقدامات لازم برای مشکل مسکن آنان انجام شود.

معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تعیین شعار «رونق تولید» برای سال جاری از سوی مقام معظم رهبری افزود: خوشبختانه در سالیان اخیر گام‌های مناسبی برای توانمندی ایثارگران و حمایت از کارآفرینان شاهد و ایثارگر توسط بنیاد برداشته شده است و ادامه این اقدامات در سال جاری به تحقق رونق تولید در کشور کمک خواهد کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص آمار اشتغال ایجاد شده برای ایثارگران در سال ۱۳۹۷ گفت: ۱۴ هزار و ۷۱ ایثارگر در سال گذشته در دستگاه‌های دولتی و خصوصی استخدام شده‌اند و ۱۰ هزار و ۸۷۱ نفر نیز از طریق طرح‌های خوداشتغالی مشغول به کار شده‌اند که در مجموع در سال گذشته ۲۴ هزار و ۹۴۲ ایثارگر دارای شغل شده‌اند و این میزان نسبت به سال ۱۳۹۶، ۷۰ درصد رشد داشته است.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه حدود ۷۵۰ میلیارد تومان از تسهیلات پیش‌بینی شده صندوق اشتغال و کارآفرینی مربوط به طرح‌های کشاورزی و روستایی است، افزود: باید از ظرفیت‌های این صندوق برای رفع مشکلات ایثارگران خسارت‌دیده در سیل استفاده بیشتری صورت پذیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)