پخش زنده
امروز: -
بارندگیهای شدید دو روز گذشته در خراسان جنوبی منجر به وقوع سیلاب در برخی از مناطق استان شد و خساراتی را به بخش کشاورزی وارد کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: کارشناسان برای ارزیابی و برآورد خسارات به بخش کشاورزی به مناطق سیل زده اعزام شدند..
رضا یزدان مهر افزود: تلف شدن بیش از 100قطعه شترمرغ در یک واحد دامداری شهرستان بشرویه، تخریب کامل 8رشته قنات در شهرستان درمیان و تخریب یک حلقه چاه کشاورزی و خسارت به اراضی کشاورزی در بخش درح سربیشه از جمله خسارات وارد شده بر اثر وقوع سیلاب در بخش کشاورزی است.
رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: براساس برآورد انجام شده از 26 اسفند تا 10فروردین سیلاب 102میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت زده است.
وی گفت: عمده خسارت ها به بخش های زراعی، باغی، دامی و منابع آبی شامل کانال، استخر، قنات و چاه ها، تاسیسات، زمین و راه های روستایی وارد شده است.
یزدان مهر افزود: بیشترین خسارت های سیل در این مدت به ترتیب در شهرستان های طبس، زیرکوه، قاینات، بشرویه، فردوس، سرایان، سربیشه، درمیان و خوسف گزارش شده است.