• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۴۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۴
اقتصادی » اقتصاد کلان
در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما مطرح شد

هفته نزولی قیمت‌ها در بازار سکه و طلا

دبیر هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران از کاهش ۸۰ هزارتومانی قیمت هرسکه بهار آزادی در هفته جاری خبر داد.

نادر بذر افشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، با بیان اینکه بازار سکه وطلا در هفته گذشته روند نزولی را سپری کرد گفت: درآخرین روز هفته هرسکه بهار آزادی به قیمت ۴ میلیون و ۷۶۰ هزارتومان معامله شد که قیمت آن نسبت به اوایل هفته ۸۰ هزارتومان کاهش نشان می‌دهد.
وی افزود: همچنین هرسکه نیم بهار روز پنجشنبه به قیمت ۲ میلیون و ۶۲۰ هزارتومان خرید و فروش شد که نسبت به قیمت‌ها در اوایل هفته ۴۰ هزارتومان کاهش داشت.
بذرافشان با بیان اینکه سکه ربع نیز به قیمت یک میلیون و ۶۹۰ هزارتومان خرید و فروش شد گفت: درآخرین روز هفته جاری هر گرم طلای ۱۸ عیار ۴۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده که نسبت به اول هفته ۱۹ هزارتومان کاهش داشت.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
این فعال بازار سکه و طلا با بیان اینکه سکه همچنان ۵۵۰ هزارتومان حباب دارد گفت: اگرچه قیمت‌ها از ثبات نسبی برخوردار است و طی روز‌های اخیر روند کاهشی داشت، اما بازار همچنان در رکود به سر می‌برد و همچنان کاهش قدرت خرید مردم، مانع از بازگشت رونق به بازار شده است.
دبیر هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: اگر این روند فعلی ادامه داشته باشد و روی قیمتی ثابت بماند و مردم در وضعیت آرام و ثبات، خرید و فروش خود را انجام دهند، به طور حتم شاهد رفع رکود از بازار در سال جدید خواهیم بود.
 
فروش طلای آب شده به مردم تخلف است
دبیر هیئت مدیره اتحادیه طلاو جواهر تهران گفت: خرید و فروش طلای آب شده به جزء برای واحد‌های صنفی، تخلف است و با واحد‌های متخلف برخورد خواهد شد.
نادر بذرافشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما گفت: خرید و فروش طلای آب شده تا پیش ازاین در واحد‌های صنفی فعال در صنعت طلا و جواهر انجام می‌شد، اما متاسفانه اخیرا شاهد آن هستیم که مردم و افراد عادی نیز خریدار طلای آب شده هستند که به این افراد توصیه می‌کنیم به هیچ عنوان طلای آب شده خریداری نکنند.
وی با بیان اینکه واحد‌های صنفی مجاز به فروش طلای آب شده به مردم نیستند گفت: درصورت مشاهده اینگونه موارد با واحد صنفی متخلف برخورد خواهد شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بذرافشان با تاکید براینکه در خرید طلای آب شده بعضا افراد با مشکلات متعددی نظیر واقعی نبودن عیار طلا مواجه می‌شوند گفت: از نظر اتحادیه هرگونه معاملات طلای آب شده ممنوع بوده و از مردم درخواست داریم تا به جای خرید طلای آب شده، مصنوعات طلا و مسکوکات را خریداری کنند و اگر کسی باهدف حفظ ارزش سرمایه اقدام به خرید طلا می‌کند هم می‌تواند مصنوعات طلایی را که هزینه ساخت و اجرت پایینی دارند، خریداری کند.
دبیر هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران در باره خرید سکه نیز تصریح کرد: خریداران سکه حتما از واحد‌های دارای "جواز سکه فروشی" که دارای هلوگرام اتحادیه هستند، خرید و دقت کنند که پلمپ سکه با واحد صنفی یکی بوده و از خرید سکه از افراد متفرقه یا دیگر رسته‌های این صنف جدا خودداری کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
وقوع پدیده مه در جنوب غرب خوزستان
آخرین خبر‌ها از ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر آبادان
رفع تصرف فوری بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در رامشیر
به روز رسانی یک کودتا
توزیع بیش از ۷۸ هزار تن کود شیمیایی بین کشاورزان گیلانی
ثبت‌نام ۳۵۸۶ داوطلب در انتخابات شورای روستا‌ها در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)