• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۸۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۱
سیاسی » سیاست خارجی
کارشناس و تحلیلگر سیاسی :

ناکامی آمریکا در به صفر رساندن فروش نفت ایران

حسن عابدینی گفت : آمریکا این بار هم کاری از پیش نخواهد برد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، حسن عابدینی در استودیو خبری شبکه خبر سیما افزود : کارکنان کاخ سفید که طی دو سال گذشته مستأجر کاخ هستند عموماً بخش عمده ای از تلاش های خود را در عملیات روانی متمرکز کرده اند به گونه ای که برخورد با بسیاری از رسانه های آزاد را در دستور کار قرار داده اند و رسانه هایی از قبیل فاکس نیوز را بسیج کرده اند که عملیات روانی سنگینی را در حوزه های گوناگون برای پیشبرد سیاست های غربی تدارک ببینند. یکی از سیاست های روی میز آنها؛ موضوع تحریم های ایران است.
او ادامه داد: در حال حاضر شاهدیم طی سال گذشته موضوع به صفر رساندن صادرات نفت ایران در دستور کار امریکا قرار دارد و تاریخ 4 نوامبری را هم برایش در نظر گرفته بودند که این اتفاق نیفتاد.
­عابدینی تصریح کرد:اینک امریکا در تلاش است اجرایی شدن قانونی 10 روز آینده در بالاترین سطوح یعنی از زبان پمپئو بیان می شود یعنی امریکا قصد انجام عملیات روانی سنگینی طی 10 روز آینده دارد. نکته جالب اینکه قبلاً هم چنین تلاشی صورت گرفت و دو روز مانده بود به اجرای طرح، از سوی امریکا اعلام شد که این 7 کشور معاف از اجرای طرح تحریمی می باشند.
این تحلیلگر گفت: در حال حاضر از بحث مورد طرح رسانه های مستقل و رسانه های تحت چارچوب دونالد ترامپ این گونه بر می آید که صحبت های پمپئو یک عملیات روانی است، به ویژه اینکه بسیاری از کشورها اعلام کرده اند از قوانین داخلی امریکا که بر سر باقی کشورها تسری داده می شود تبعیت نمی کنیم. چین، ترکیه و روسیه از آن جمله هستند .
عابدینی افزود: در واقعیت صحبت های پمپئو هیچ ضمانت اجرایی ندارد زیرا عدم توانایی در اجرا وجود دارد. کارشناسان اقتصادی و بازار نفت امریکا معتقدند به دو دلیل امریکا نمی تواند صادرات نفت ایران را به صفر برساند؛ اول اینکه ایران در زمینه دور زدن تحریم ها و فروش نفت بسیار تبحر دارد و از زمان بیل کلینتون و اوباما هم هرگز چنین اقداماتی از سوی آمریکا به ثمر ننشست.
دوم اینکه بازار کشش چنین داستانی ندارد، در حال حاضر امارات و رژیم سعودی به جهت فنی بیش از این توان تولید نفت را ندارند ، دیگر اینکه با توجه به شرایط نظامی و سیاسی حاکم در ونزوئلا، لیبی و الجزایر و عدم صادرات نفت آنها، ایران نفت خود را صادر می کند. جیب سرمایه داران سوراخ است و شما می توانید در شدیدترین دوران تحریمی هر کالایی از هر جای دنیا خریداری کنید. از تفاوت های این دوره می توان به مشمولیت تحریمی روسیه و چین اشاره کرد و اینکه این تحریم ها شامل این دو کشور هم می شود و این دو کشور حاضر نیستند به قوانین ظالمانه امریکایی ها تن دهند.
او ادامه داد: امریکا سالانه به صورت نرمال چیزی حدود 5 میلیارد بشکه نفت مصرف می کند و اگر قیمت هر بشکه فقط یک دلار افزایش یابد سالانه 5 میلیارد دلار از جیب مالیات دهندگان باید پرداخت گردد. افزایش دو دلاری امروز نفت در حالی است که هنوز این اتفاق اجرایی نشده است.
عابدینی افزود: برخی از تحلیلگران رسانه های غربی گفته اند ممکن است جهش قیمتی در مورد نفت ایجاد شود، برخی هم می گویند ممکن است چیزی حدود هر گالن بنزین در امریکا به سه دلار برسد و امریکایی ها کشش پرداخت چنین پولی برای سیاست های اشتباه ترامپ را ندارند.
این تحلیلگر گفت : آن قدر امریکا دچار آشفتگی است که کسی نمی تواند صحبت های آنها را باور کند. طی دو سال ریاست جمهوری ترامپ دو بار رئیس سازمان سیا عوض شد و دو وزیر امورخارجه تعویض شده و سه مشاور امنیت ملی جا به جا شده اند.
می توان این گونه استنباط کرد که از امشب رسانه های وابسته به دربار ملکه انگلیس و دربار پادشاه سعودی و VOA که وابسته به وزارت خارجه ایالات متحده امریکاست به اقدام جدید امریکا علیه ایران دامن می زنند .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)