• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۸۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در نشست خبری در جمع خبرنگاران مطرح شد

معامله ۱۰ میلیارد تومان دارایی فکری در فرابورس

مدیرعامل فرابورس: ۳۱۸ دارایی فکری در بورس ایده ما درج شده که ۱۲ تای آن به میزان ۱۰ میلیارد تومان معامله شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر هامونی در حاشیه نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: از ۳۱۸ دارایی فکری درج شده در بورس ایده ما ۳۰۰ اختراع داریم و ۱۲ تا از این دارایی‌های فکری در بورس معامله شده که ۸ تای آن‌ها اختراع، ۲ تا طرح صنعتی و ۲ علامت تجاری وجود دارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: بعد از امریکا کشور ما دومین بازار رسمی در زمینه معامله دارایی‌های فکری را دارد و حتی در کشور‌های توسعه یافته آسیایی نیز این بازار دارایی‌های فکری وجود ندارد و تجربه ایران می‌تواند مورد استفاده سایر بورس‌ها قرار بگیرد.
­مدیر عامل فرابورس گفت: چرا فکر یک مهندس یا کارگر یا کسی که می‌خواهد مجموعه خود را به پیشرفت برساند مورد معامله قرار نگیرد.
هامونی افزود: در یک اقتصاد دانش بنیان دارایی‌های فکری جزو بسیار مهمی اند که با تشکیل یک شرکت دانش بنیان و استفاده از سرمایه می‌تواند به ثمر برسد.
وی گفت: از دیگر ارکان اقتصاد دانش بنیان می‌توانیم به صندوق‌های جسورانه که ۵۵۰ میلیارد تومان پول در آن مبادله شده، صندوق‌های خطرپذیر و صندوق در صندوق اشاره کنیم که امسال مجوز گرفته و قرار است وارد سیستم شود و با ۲۰۰ میلیارد تومان کار خود را شروع کرده و به هزار میلیارد تومان می‌رسد.
­مدیر عامل فرابورس افزود: بنا داریم حلقه‌های گم شده اقتصاد دانش بنیان را پیدا کنیم و به نظر من باید اساتید و صاحبان فکر هم باید بتوانند که از ابزار بازار استفاده کنند و بازار در آینده از آن نخبگان علمی خواهد بود.
هامونی در خصوص اقتصاد دانش بنیان گفت: دارایی‌های فکری ثبت می‌شود و به لحاظ نوآوری بررسی می‌شود و از طرف دیگر خریدار هم بررسی می‌شود که خوش حساب باشد و به این صورت برای خریداران حراج انجام می‌شود.
وی درباره تأمین مالی استارتاپ‌ها افزود: استارتاپ‌هایی که می‌توانند سرمایه جذب کنند موفق هستند و بعد از این که کار خود را گسترش دادند یعنی افزایش سرمایه دادند می‌توانند در تابلوی فرابورس درج شوند.
­مدیر عامل فرابورس گفت: استارتاپ‌هایی که می‌خواهند در تابلوی فرابورس درج شوند باید استاندارد‌های حسابداری را رعایت کنند، زیرا ادبیات بازار سرمایه ادبیات شفافیت است.
هامونی به شرکت‌های استارتاپی توصیه کرد: که تلاش خود را بکنند و تحت شعاع بعضی از بازارسازی‌ها قرار نگیرند، اما به دنبال یک شبه پولدار شدن هم نباشند و ارزش شرکت خود را بیش از حد واقعی در نظر نگیرند.

رشد ۱۰۶ درصدی فرابورس در سال ۹۷
مدیر عامل فرابورس درباره بازدهی بازار فرابورس در سال ۹۷ گفت: بازدهی شاخص فرابورس در سال ۹۷ رشدی ۱۰۶ درصدی داشته و ارزش بازدهی این بازار در سال ۹۷، دویست و ۵۷ هزار میلیارد تومان بوده و رشدی ۸۰ درصدی را نسبت به سال قبل که ارزش بازدهی بازار ۱۲۰ هزار میلیارد تومان بوده را نشان می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
هامونی افزود: ارزش معاملات در سال ۹۷، صد و یک هزار میلیارد تومان بوده و نسبت به سال ۹۶ رشد ۷۱ درصدی را ثبت کرده است.
وی درباره تأمین مالی فرابورس از طریق اسناد خزانه گفت: این تأمین مالی در سال ۹۶، پانزده هزار میلیارد تومان بوده که در سال ۹۷ به ۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده و رشدی ۷۱ درصدی را تجربه کرده است.
­مدیر عامل فرابورس درباره وضعیت معاملات در فروردین ۹۸ افزود: شاخص فرابورس در ابتدای فروردین ۹۸، دو هزار و ۲۵۰ واحد بوده که این رقم در پایان فروردین به ۲۴۰۰ واحد رسیده و رشدی ۱۰ درصدی را تجربه کرده است.
هامونی ادامه داد: ارزش بازار در ابتدای فروردین ۹۷، دویست و ۵۷ هزار میلیارد تومان بوده که در پایان فروردین به ۲۷۶ هزار میلیارد تومان رسیده و رشدی ۸ درصدی را تجربه کرده است.
وی گفت: ما به صورت جدی در نمایشگاه حضور داریم و از این فرصت استفاده کردیم تا صدای شرکت‌های نوآور را مخابره کنیم.
­مدیر عامل فرابورس ادامه داد: برپایی غرفه فین استارز‌ها برنامه‌ای برای رشد استارتاپ‌ها و جذب سرمایه از طرف آنهاست.
هامونی درباره بازار بدهی فرابورس افزود: جمع کل بازار بدهی در سال ۹۷، صد و یک هزار میلیارد تومان است که این رقم در سال گذشته ۷۵ هزار میلیارد تومان بوده و از این صد و یک هزار میلیارد تومان ۸ هزار میلیارد تومان اوراق فاقد بازار است.
وی درباره مردمی کردن اقتصاد گفت: ما نمی‌توانیم اقتصاد را مردمی کنیم مگر این که از ساز و کار بازار سرمایه استفاده کنیم.
­مدیرعامل فرابورس ادامه داد: ساز و کار بازار سرمایه بسیار شفاف است و حجم تخلفات در این بازار کم است و بازار سرمایه باید محور توسعه و پیشرفت کشور بشود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)