به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما از کابل ، سرپرست وزارت دفاع افغانستان هشدار داد: زندان های طالبان در هیچ گوشه ای از خاک افغانستان از حملات نیروهای ارتش در امان نخواهد بود و سربازان افغان آزاد خواهند شد.
«اسدالله خالد» امروز در مراسمی در کابل با اشاره به عملیات اخیر نیروهای ارتش در استان زابل و آزاد کردن سربازان افغان از بند طالبان گفت: سربازان ارتش در هر گوشه ای از خاک افغانستان که در بند طالبان باشند آزاد خواهند شد و زندان های طالبان در هیچ جایی از این کشور در امان نیست.
وی با تاکید بر ادامه عملیات ویژه و هدفمند سربازان ارتش تاکید کرد: عملیات های ویژه نیروهای ارتش معادلات سیاسی در روند صلح افغانستان را به نفع مردم تغییر خواهد داد.
خالد خاطرنشان کرد: ما باید با حفظ دستاوردها و حفظ ارتش افغانستان به صلح برسیم و صلح مورد نظر مردم این کشور با تلاش شبانه روزی نظامیان افغان به دست خواهد آمد.
نیروهای ویژه ارتش دو شب پیش در یک عملیات ویژه در شهرستان «دای چوپان» استان زابل ، پنجاه و سه نفر از جمله چند سرباز افغان را از زندان طالبان آزاد کردند .
خبر دیگر اینکه مقامات استان غور در مرکز افغانستان از کشته شدن دوازده نفر براثر حمله طالبان به منطقه «فیروزکوه» در مرکز این استان خبر دادند.
«عبدالبصیر قادری» عضو شورای استانی غور اعلام کرد: طالبان به پاسگاه پلیس در منطقه فیروزکوه حمله کردند که براثر آن چهار پلیس و هشت عضو طالبان کشته و سه پلیس دیگر زخمی شدند.
وی افزود: دو دستگاه تانک نظامیان افغان نیز در این درگیری منهدم شد و پاسگاه نیروهای پلیس نیز سقوط کرد .
خبر دیگر اینکه سخنگوی فرماندهی پلیس استان فراه در غرب افغانستان اعلام کرد: دو فرمانده سرشناس گروه طالبان براثر حمله هوایی نیروهای ناتو (نظامیان تروریست آمریکایی) در شهرستان «خاک سفید» استان فراه کشته شدند .
وی افزود: نظامیان ناتو یک دستگاه خودروی طالبان را هدف قرار دادند.