پخش زنده
امروز: -
جشنواره دست نوشته های طلایی در سبزوار برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش سبزوار در حاشیه برگزاری این جشنواره
گفت: جشنواره دست نوشته های طلایی با شرکت بیش از 180 دانش آموز دختر و پسر پایه اول ابتدایی سبزوار در دبستان صاحب الزمان این شهربرگزار شد که داوری آثار را معلمان خوشنویس مجرب و متخصص دارای مدارک ممتاز انجام می دهند.
صادقی افزود: جشنواره "دست نوشته های طلایی" باهدف شناسایی و شکوفایی استعدادهای بالقوه دانش آموزان، آشنایی دانش آموزان با هنر زیبا نویسی و تاثیر آن بر یادگیری، ارتقای تمرکز و نظم، ایجاد زمینه برای علاقهمند کردن دانش آموزان با خط تحریری و توجه به مهارتهای نوشتاری زبان فارسی برگزار می شود.
این جشنواره برای نخستین بار و به ابتکار آموزش و پرورش سبزوار در سال 90 برگزار شد و سپس بعد از دو سال این جشنواره به صورت استانی برگزار شد.