پخش زنده
امروز: -
به گزارش خبرنگار سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از وين؛ کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین گفت چندجانبه گرایی، اساس روابط بین الملل است و پیدایش سازمان های بین المللی نیز بر این اصل استوار است.
کاظم غریب آبادی در مراسم بزرگداشت روز بین المللی چندجانبه گرایی و دیپلماسی برای صلح که از سوی جنبش غیرمتعهدها در وین برگزار شد، با اشاره به اینکه چندجانبه گرایی مبتنی بر احترام به حاکمیت قانون تضمین کننده منافع کشورها و جامعه بین المللی است، افزود متاسفانه امروزه این اصول از یک جانبه گرایی که از سوي یک کشور، یعنی آمریکا دنبال می شود، رنج می برند.
غریب آبادی با اشاره به اینکه این اقدامات قهری یکجانبه مانند تحریم، تهدید به استفاده از زور، مداخله نظامی و حتی اقدامی نظیر خروج از معاهدات و ترتیبات بین المللی، از سوی آمریکا در سطح بالایی اعمال می شوند؛ افزود این اقدامات از سوی کشوری که خود را در جایگاه پلیس بین الملل می بیند، به طور قطع مغایر حقوق بین الملل و منشور ملل متحد است و جامعه بین المللی باید با آن مخالفت کند و به چند جانبه گرایی و حاکمیت قانون پایبند باشد.