• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۶۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶
بین الملل » سیاسی
راي اليوم ؛

ظهور البغدادي نشانه مرحله اي جديد و خطرناک

ظهور ناگهانی سرکرده تروریست های وهابی صهیونیستی داعش در رسانه ها نشانه آغاز مرحله ای جدید و خطرناک است.

ظهور البغدادي نشانه مرحله اي جديد و خطرناکبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما ، روزنامه اینترنتی رای الیوم نوشت : ظهور ناگهانی ابوبکر البغدادی سرکرده تروریست های وهابی صهیونیستی داعش در رسانه ها نشانه آغاز مرحله ای جدید و خطرناک است.
ابوبکر البغدادی دو بار تصویر همراه با صدا از خود منتشر کرده است. نخستين بار ژوئیه 2014 بود يعني زماني که برپایی ”خلافت“ خود خوانده را از منبر مسجد بزرگ النوری موصل اعلام کرد و بار دوم که ممکن است آخرین بار هم نباشد زماني بود که در ویدئویی با تصویربرداری بسیار باکیفیت، ظاهر شد تا به مدت 18 دقیقه صحبت و ثابت کند همچنان زنده است اما دولت خودخوانده وي آنگونه که در گذشته بود ديگر وجود ندارد و پایان یافته است.
تقلید ابوبکر البغدادی از ”معلم“ خود اسامه بن لادن چه در حنا گذاشتن ریشش یا نشستن بر زمین و در حلقه یارانش در حالی که سلاح کلاشنيکف در کنار دارد همگی نشان می دهد این فرد می خواهد مرحله ای جدید از عملیات تروریستی در چهار گوشه جهان و بازگشت به روش القاعده را آغاز کند؛ روشی که قبلا از آن دست کشیده بود و قصد داشت ”خلافت“ را جایگزین آن کند.
ظهور البغدادی برای خیلی ها در غرب و کشورهای عربی غافلگیر کننده و تاکیدی بر این حقیقت بود که او هنوز زنده است و آن طور که گزارش های خبری اعلام کردند کشته نشده است. اما مشغله دستگاه های اطلاعاتی غربی در تحلیل ویدئو و طرح پشتی ها و لباس ها برای تعیین محل جغرافیایی ضبط ویدئو هیچ ارزش عملی ندارد زیرا آنها همین روش را بیش از 10 سال بعد از نابودی القاعده و طالبان در افغانستان و اکثر اعضای ارشد آنها استفاده کردند و کوچکترین موفقیتی در یافتن مخفیگاه آنان یا ملا عمر به دست نیاوردند. و اگر پزشک پاکستانی نبود تا در ازای پاداش 25 میلیون دلاری این راز را برای آمریکایی ها فاش کند او تا به امروز زنده و در پاکستان زندانی بود.

ظهور البغدادی برای خیلی ها در غرب و کشورهای عربی غافلگیر کننده و تاکیدی بر این حقیقت بود که او هنوز زنده است و آن طور که گزارش های خبری اعلام کردند کشته نشده است


بن لادن در همه رفت و آمدهای خود کلاشنیکف همراه داشت و هنگام نشستن آن را روی پای خود می گذاشت زيرا رابطه عاطفی و نمادینی با آن داشت که به روزهای مشارکت وي در جنگ افغانستان بازمی گشت. او افتخار می کرد که این کلاشنیکف را از یک ژنرال روسی غنیمت گرفته است بعد از آن که او را در جنگی در کوه های افغانستان و به طور مشخص در منطقه تورا بورا کشته است. نمی دانیم داستان کلاشنیکف قدیمی البغدادی چیست و این که آیا آن را در جنگ غنیمت گرفته یا به عنوان هدیه از یکی از جنگجویان خود دریافت کرده است.
محل اختفای ابوبکر البغدادی نامعلوم است و این که با توجه به طرح و نقش ها یا کیفیت لباس ها و دستار سر بگوییم در منطقه مرزی عراق و سوریه است خارج از دایره پیش بینی ها نیست اما می تواند گمراه کننده و نوعی جنگ تبلیغاتی هم باشد. بعید نیست البغدادی بعد از ضبط ویدئو با کمک دستگاه های اطلاعاتی عربی یا بیگانه این منطقه را ترک کرده و به جای دیگری نقل مکان کرده باشد.
درست است که او با صحبت درباره اوضاع سودان و الجزایر و انتخابات اسرائیل تلاش کرده است بر صحت و جدید بودن ویدئو تاکید کند اما این همان روشی است که سرکرده القاعده در همه ویدئوهای خود به کار می برد، اما کیفیت ویدئو و مهندسی حرفه ای صدا و نور آن، البغدادی را در هیئت یک شخص تحت تعقیب یا کسی که از جایی به جای دیگر در حال جابجایی است نشان نمی دهد. بلکه تصویر ارائه شده از او مانند شخصی در حلقه کارشناسان رسانه ای در سازمان خود به ویژه موسسه فرقان، یکی از شاخه های تبلیغاتی داعش، است.

داعش شاید ”دولت“ و ”خلافت“ و تسلط بر اراضی را از دست داده باشد اما از تروریسم دست نکشیده است


تمجید از کشتار در کلیساهای سریلانکا که یک گروه داخلی سرسپرده داعش مسئولیت انجام آن را به عهده گرفت باید به عنوان آغاز مرحله ای جدید و خونین در نظر گرفته شود که نشانگر حملات تروریستی مشابه در آینده، نه فقط در پایتخت های غربی بلکه در کشورهایی با ساختار امنیتی ضعیف در جهان سوم خواهد بود.
داعش شاید ”دولت“ و ”خلافت“ و تسلط بر اراضی را از دست داده باشد اما از تروریسم دست نکشیده است. قبلا پرداختن به امور داخلی برای حفظ این ”دولت“ و مدیریت آن و رسیدگی به امور هفت میلیون شهروند تحت حکومت آن، داعش را از گسترش عملیات تروریستی بازداشته بود و اکنون به نظر ما خطرناک تر شده است زیرا بارهای سنگین از دوشش برداشته شده و عملیات خارجی که اولویت دوم و برای مسئولان آن کم اهمیت تر بود اکنون تغییر وضعیت داده است.
بعد از شکست سنگین داعش در غرب عراق و شرق سوریه مرحله پیشین به پایان رسید و اکنون نوبت مرحله بسیج نیروها و انتقام تروریستی و خونین است و عواملی که به ظهور این تشکیلات با حمایت مستقیم یا غیرمستقیم آمریکا منجر شده هنوز موجود است. پایگاه ها و کانون های آن هم در جای جای عراق ، یمن ، سوریه ، لیبی و افغانستان وجود دارد و خطر ماجرا همین است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)