• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۹۰۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۴
ورزشی
از نگاه رئیس فدراسیون

​شانس‌های کم المپیکی ورزشکاران تیروکمان

رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان در نگاهی واقع بینانه اعتقاد دارد شانس کسب سهمیه المپیک در ریکرو مردان بسیار کم و امید فدراسیون به ریکرو بانوان است

از نگاه رئیس فدراسیون؛ ​شانس‌های کم المپیکی تیروکمانغلامرضا شعبانی بهار رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان درباره شانس‌های کسب سهمیه المپیک به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: بیشترین امید را در بخش بانوان آن هم در بخش تیمی داریم، البته اگر شانس همراه باشد و اتفاق پیش بینی نشده‌ای نیافتد. زهرا نعمتی که به جمع بانوان ریکرو اضافه شده و علیپور و شجاع مهر هم در بخش تیمی،​ عملکرد خوبی دارند.
وی در پاسخ به سخت بودن سهمیه تیمی ریکرو افزود: بانوان ریکرو چند ماه اردوی داخلی، خارجی و مسابقات مختلفی را پشت سر گذاشته اند. این نشان می‌دهد که شرایط خوبی دارند؛ اما حتما نمی‌توان گفت که سهمیه می‌گیرند. دلیل امیدواری زیاد ما به بخش تیمی این است که در مسابقات جهانی هلند​، هشت سهمیه تیمی المپیک توزیع می‌شود، ​یعنی کار با رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی تمام است.

 زهرا نعمتی شانس کسب سهمیه دارد 
رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان درباره سهمیه‌های انفرادی گفت:​ سهمیه انفرادی بستگی به عملکرد فردی دارد. باز هم به کسب سهمیه زهرا نعمتی امیدواریم. حتی فدراسیون جهانی هم در گزارش مربوط به کاپ جهانی شانگ‌های به حضور نعمتی اشاره کرده و او را شانس کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ معرفی کرد.
شعبانی بهار در پاسخ به اینکه انرژی زهرا نعمتی با حضور همزمان در مسابقات تیراندازی با کمان و مسابقات پارالمپیکی تقسیم نمی‌شود؟ ​تاکید کرد:​ نعمتی بازیکنی حرفه‌ای است. او در مسابقات مختلفی شرکت می‌کند و همه اقداماتش با تشخیص مربی و البته خود اوست که نقش مدیربرنامه خود را هم ایفا می‌کند.

 نگاه به ریکرو آقایان واقع بینانه است 
وی درباره شانس‌های ریکرو آقایان بعد از یک دوره دوری از المپیک گفت:​ کسب سهمیه آقایان واقعا سخت است. نمی‌خواهم با ناامیدی صحبت کنم؛ اما به این بخش واقع بینانه نگاه می‌کنیم. البته در بازی‌های آسیایی اولین بار جزء هشت تیم برتر ریکرو مردان آمدیم که این هم جزء خطا‌های خبرنگاران است​، چون به داشته‌ها توجه نمی‌کنند و همه چیز در سایه حواشی مربوط به دیر رسیدن زهرا نعمتی قرار گرفت.
رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان درباره دعوت از میلاد وزیری به رکوردگیری و انتخاب نشدن او برای مسابقات جهانی توضیح داد: ​با توجه به مصوبه‌ای که داشتیم، ​ اعلام کردیم ورزشکاران حاضر در بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸، حتی با وجود دوری از تمرینات، فرصت مجددی دارند. نظرمان این بود که شاید تمرینات خود را دارند و همچنین با توجه به جایگاه آن‌ها احساس کردیم که سزاوار این شانس هستند.

 وزیری بدون استرس در تهران تیر زد 
شعبانی بهار افزود:​ میلاد وزیری هم مانند سایرین دعوت شد که به محض تیر زدن آنها​، تیم باید به گوانگجو اعزام می‌شد. او رکورد‌های خوبی بار اول نداشت. شانس مجددی برای تیر زدن در تهران گرفت و سایر بازیکنان هم در چین تیر زدند. مربی باید وضعیت را مقایسه می‌کرد که در وهله نخست، ​ امتیازات و رکورد‌ها مدنظر بود. با وجود این آمادگی فقط به رکورد نیست.
وی تاکید کرد:​ وزیری در تهران بدون اضطراب مسابقه تیر زد، در حالی که بازیکن شاید در تمرین رکوردی بزند که در مسابقه و با استرس، ۲۰ امتیاز پایین بیاید. این شرایط را مربی می‌تواند تحلیل کند که مربی هم باید از چین بیاید و با کمیته فنی جلسه‌ای برای جمع بندی بگذارند.

 عملکرد مربیان تیم ملی تیرو کمان راضی کننده است 
عملکرد مربیان تیم‌های ملی تیرو کمان راضی کننده است و فعلا با آن‌ها ادامه می‌دهیم.
رئیس فدراسیون تیر و کمان، درباره حضور ملی پوشان تیراندازی با کمان کشورمان در مسابقات و اردوی تدارکاتی چین گفت: تیم ریکرو از دوم اردیبهشت در اردوی گوانجو است و دو روز دیگر مسابقات خودشان را درشانگ‌های اغاز می‌کنند، تیم کامپوند نیز دو روز پیش عازم شانگ‌های شد و از امروز تمرینات خودشان را پیگیری می‌کنند.
شعبانی بهار افزود: ­ما تمام تلاشمان را کرده ایم و مربیان و تیراندازان نیز تلاش خود را کرده اند، انشاء الله آن چیزی که شایسته ورزشکاران تیرو کمان است رقم بخورد، اگرچه مسابقات تدارکاتی است، اما این می‌تواند مقدمه‌ای برای رقابت‌های هلند باشد.
وی تصریح کرد: مسابقات هلند و کسب سهمیه المپیک، ۱۴ تا ۱۹ خرداد برگزار می‌شود و ملی پوشان تیرو کمان تلاش می‌کنند تا بتوانند در این رقابت‌ها کسب سهمیه المپیک کنند، به هرحال ما امید وار به کسب سهمیه هستیم و انشاء الله هم کمانداران و پارا المپیکی‌ها بتوانند با دست پر از این مسابقات برگردند.
شعبانی بهار درباره ادامه فعالیت مربیان تیم ملی هم اظهار کرد: درباره انتخاب مربیان خارجی برای تیم‌های کامپوند و ریکرو، هنوز بحثی نشده و و فعلا از عملکرد مربیان داخلی راضی هستیم و با آن‌ها ادامه می‌دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)