• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۹۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال
در دیدار با هیات تخصصی سازمان بین المللی کار مطرح شد؛

زیر بار حرف زور نخواهیم رفت

وزیر تعاون کشورمان: رفتار ناجوانمردانه و ضدحقوق بشری یک دولت در دنیا سبب شده است که با تهدید سایر شرکای جهانی بر سر راه فعالیت‌های آزاد اقتصادی مانع ایجاد کند

زیر بار حرف زور نخواهیم رفتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ محمد شریعتمداری در دیدار با هیات تخصصی سازمان بین المللی کار، ضمن تشکر و قدردانی از نقش عظیم این سازمان در تنظیم قواعد و مقررات مربوط به کار گفت: سازمان بین المللی کار، یک سازمان با سابقه است که همواره مدافع عدالت بوده؛ در دورانی که در آن، عدالت یک مفهوم گم شده است.

وی افزود: رفتار ناجوانمردانه و ضدحقوق بشری یک دولت در دنیا سبب شده است که با تهدید سایر شرکای جهانی بر سر راه فعالیت‌های آزاد اقتصادی مانع ایجاد کند و تفاهم نامه برجام بین کشور‌های بزرگ دنیا، با رفتار قلدرمآبانه یک دولت نادیده گرفته شده است.

شریعتمداری ضمن تاکید بر این که اگر چه ما بخش مهمی از این فشار‌ها و آسیب‌ها را خنثی کردیم و زیر بار حرف زور نخواهیم رفت، گفت: ما اعتراض را حق طبیعی کارگران در چنین وضعیتی می‌دانیم و مدافع تمامی تشکل‌ها ثبت شده و غیرثبتی هستیم و وضعیت معیشتی کارگران و خانواده هایشان را درک می‌کنیم.

وی افزود: منکر فعالیت‌های سیاسی تشکل‌های کارگری در سراسر جهان نیستم، ولی در ایران، عمده مشکلات کارگران جنبه اقتصادی دارد و دلیل اصلی بروز این مشکلات، ناشی از تحریم‌های ظالمانه آمریکاست، ما نباید نشانی غلط بدهیم و از شما که مدافع حقوق بنیادین کار هستید انتظار داریم پیام ملت ایران را برسانید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما نیز در دفاع از حقوق کارگران و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اصول مهم سه جانبه گرایی و توسعه تشکل‌ها در کشور تمام تلاش خود را صرف خواهیم کرد، ما این وزارتخانه را پاسدار عدالت اجتماعی در کشور می‌دانیم و تمام اهتمام خود را در تحقق آن به نحو احسن در این راه به کار می‌گیریم.

وی درباره تعاملات دولت جمهوری اسلامی ایران با سازمان بین المللی کار افزود: ما بررسی‌های لازم را برای امکان پیوستن به مقاوله نامه‌های ۱۴۴، ۸۱ (بازرسی کار)، ۸۳ (آزادی تشکل ها)، ۹۸ (حق تشکل مذاکره جمعی)، ۱۳۸ (حداقل سن کار) و ۱۰۲ (حداقل استاندارد‌های تامین اجتماعی) آغاز کرده ایم و خواستار ارتباط و تعامل سازنده با سازمان بین المللی کار هستیم.

شریعتمداری گفت: دولت جمهوری اسلامی از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های فنی و مشاوره‌ای و آموزشی سازمان بین المللی کار استقبال می‌کند و مایل به بهره گیری از کمک‌های این سازمان است، این کمک‌ها می‌تواند در تجهیز مراکز حفاظت فنی و بهداشت کار نیز مغتنم باشد.

رئیس هیئت اعزامی سازمان بین المللی کار نیز ضمن تشکر از همکاری‌ها و روابط مبتنی بر اعتماد دولت ایران با سازمان بین المللی کار، گفت: این دیدار فرصتی برای اطلاع و آگاهی بیشتر از کشور ایران و فراهم کردن زمینه گسترش چارچوب همکاری‌ها است.

خانم آندریس افزود: چارچوب همکاری که اینک آماده شده به صورت جامع مطرح شده تا عمده موارد را شامل شود و امیدواریم در هریک از این مولفه‌ها پیشرفت‌هایی حاصل نماییم.

وی گفت: این سفر به ما کمک کرد تا نسبت به شرایط ایران آگاهی بیشتری پیدا کنیم و معتقدیم نیاز فوری به هماهنگی‌های دوجانبه در خصوص شرایط فعلی ایران وجود دارد.

خانم آندریس افزود: ما در این فرصت، با تشکل‌های مختلف کارگری و کارفرمایی دیدار کردیم و در خصوص سیاست‌های اشتغال خصوصا در شرایط تحریم و نحوه کمک سازمان بین المللی کار در این مورد، به تبادل بحث پرداختیم.

رئیس هیئت اعزامی سازمان بین المللی کار گفت: در دیداری که با تیم سازمان ملل متحد در ایران داشتیم، درباره نحوه همکاری با آژانس‌های سازمان ملل متحد برای کاهش اثرات تحریم بر ایران گفتگو کردیم، ما خوشحالیم که دولت جایگاه خودش را حفظ کرده است.

آندریس با اشاره به این که مباحثی را که در جلسات مختلف در این دیدار خصوصا در شورای عالی کار مطرح شد، به مدیر کل سازمان بین المللی کار ارائه خواهیم داد، از پیوستن دولت ایران به مقاوله نامه‌های سازمان بین المللی کار استقبال کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۲۴ آبان ۱۴۰۴
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
قطعی خط تلفن درچه اصفهان، دردسر ساز شد
نشان طلای دختر تکواندوکار ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
اختتامیه سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در دماوند
تخصیص ۷۵۰ میلیارد تومان برای طرح‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)
حضور بانوان برای نخستین بار در ورزشگاه تختی آبادان
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی
معرفی برگزیدگان جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری
پیگیری اختلال در واردات نهاده‌های دامی
برگزاری همایش عهد همدلی در سرخه
لایروبی آب بندان‌های گیلان
چرا بیمه بیکاری پرداخت نمی‌شود؟
خاموشی ۱۰ ماینر قاچاق در گلوگاه
شهداب قهرمان لیگ برتر والیبال نوجوانان شد
تصادف مرگبار در جاده چوکام به خمام
درخشش دانش آموزان اسلامشهری در رقابت های استارتاپی استان تهران
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ صعود عرفان محرمی به نیمه نهایی ووشو
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت
دیدگاه مثبت مردم گیلان در خصوص اجلاس استانداران کشور‌های حاشیه خزر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
پویش آبادان را سبز میکنیم
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)