• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۹۷۸۵
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۳
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
معاون صدای رسانه ملی

تدارک ۸۷۰ عنوان برنامه برای ماه مبارک رمضان

بیش از ۸۷۰ عنوان برنامه متناسب با ماه مبارک رمضان در شبکه‌های مختلف رادیویی تدارک دیده شده است

تدارک 870 عنوان برنامه برای ماه مبارک رمضانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت صدا ، معاون صدای رسانه ملی درباره ویژه برنامه‌های رمضانی رادیو گفت: در همه شبکه ها اقدامات ویژه ای برای ماه مبارک رمضان صورت گرفته است، به ویژه در برنامه های سحرگاهی و افطار شبکه ها اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
حمید شاه آبادی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان این ضیافت الهی برای ملت ایران فرصت جدیدی را برای استغفار به درگاه ربوبیت آماده کرده است، گفت: بیش از 870 عنوان برنامه متناسب با ماه مبارک رمضان در شبکه های مختلف رادیویی تدارک دیده شده است.
شاه آبادی درباره ویژه برنامه های رمضانی رادیو افزود: ما در همه شبکه ها اقدامات ویژه ای برای ماه مبارک رمضان انجام داده ایم به ویژه در برنامه های سحرگاهی و افطار شبکه ها اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
وی ادامه داد: تولید برنامه هایی با محوریت حق الناس، حضور چهره های معنوی به عنوان سخنران و برنامه هایی درباره احکام ویژه رمضان تولید شده است .
شاه آبادی گفت : در رادیو سلامت برنامه های مختلفی درباره سبک زندگی ارائه خواهیم داد و هر شبکه رادیویی متناسب با ماموریتش برنامه های رمضانی را به گوش مخاطبان خواهد رساند.
معاون صدای رسانه ملی ادامه داد: ما برنامه هایی را در باب استهلال ماه ، شب های قدر و روز عید سعید فطر که با 15 خرداد تقارن دارد متناسب با فضای مناسبت ها تدارک دیده ایم.
رادیو قرآن ،ترتیل و تلاوت ، برنامه های ویژه ای برای ماه مبارک رمضان تدارک دیده است.
معاون صدای رسانه ملی گفت: در سال گذشته که افتتاح رادیو ترتیل انجام گرفت استقبال بسیار خوبی از سوی مردم صورت گرفت .
وی با اشاره به اینکه رسانه ملی در رادیو نما کارهای خوب تصویری هم انجام داده است ،گفت: خوشبختانه رادیو ترتیل برای بار دوم راه اندازی شده و تا پایان ماه مبارک از آن استفاده می کنیم ، همچنین دیگر درگاه های انتشار هم وجود دارند که امیدواریم بتوانیم پاسخگوی سلایق مخاطبان مان باشیم.
شاه آبادی ادامه داد: رادیو قرآن، رادیو ترتیل و رادیو تلاوت دستاورد صدا برای شنوندگان در ماه مبارک رمضان است و امیدواریم مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه رادیو ایران با «جشن سلام» به استقبال ماه مبارک رمضان می‌رود، تصریح کرد: همانطور که این شبکه با جشنی به استقبال ماه مبارک رمضان می‌رود با «جشن سپاس با رویکرد شادی آفرینی به استقبال ماه شوال می‌رود.همجنین رادیو تهران نیز با «جشن سپاس» به بیان آیین و مراسم عید فطر می‌پردازد.
شاه آبادی با اشاره به برنامه‌های سحرگاهی رادیو گفت: «قرار بی‌قراران»ویژه برنامه سحرهای ماه مبارک رمضان رادیو ایران است.در «سحوری» ویژه برنامه سحر رادیو فرهنگ نه تنها ادعیه و مناجات سحر پخش می‌شود بلکه فضایی معنوی برای آماده سازی روزه داران به وجود می‌آورد. هر سحرساعت 3 بامداد در برنامه «مشکات» رادیوجوان مجموعه سخنرانی های حجت الاسلام قرائت و کارشناس مذهبی دراین ماه پخش می‌شود.
ویژه برنامه سحرگاهی «بهشت اجابت» با آشنایی مفاهیم جوشن کبیر از رادیو معارف ،«تهران بیدار»ویژه سحرگاهی رادیو تهران ،«زلال مثل باران» ویژه برنامه سحرگاهی رادیو گفتگو از دیگر برنامه‌های سحری رادیوست.
معاون صدای رسانه ملی با اشاره به ویژه برنامه‌های افطار رادیو گفت: «قرار آسمانی» ویژه برنامه افطار رادیو ایران ،« نان و خرما» ویژه برنامه افطار رادیو معارف است که به بررسی صفات متقین از منظر حضرت علی(ع) می‌پردازد. رادیو سلامت با مجله ویژه افطار و مطرح کردن موضوع های اخلاقی و اجتماعی، توکل و توسل لحظات معنوی را برای مخاطبان فراهم می‌کند.
«دعوت» ویژه افطار رادیو تهران ، «به تماشا سوگند»ویژه برنامه افطار رادیو گفتگو و «صدای ربنا» ویژه برنامه افطار رادیو قرآن است.
شاه آبادی در ادامه صحبت هایش به ویژه‌ه برنامه‌های شبکه ‌های رادیویی در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: ویژه برنامه‌های رادیو ایران «به رنگ خدا» با موضوع قرآن و زندگی ،«عشق نام دیگر توست» ویژه وفات حضرت زینب (س)،3 مستند رادیویی از گروه سیاست این شبکه با موضوع شکست نظریه‌های سازش از کارتر تا ترامپ، راهپیمایی بازگشت و مظلومیت جهانی فلسطین ، نقش ایران و جهان اسلام در حمایت از فلسطین است.ضمن اینکه در مستند دیگری اندیشه مقاومت در نسل جدید فلسطینی‌ها بررسی و زنده بودن اندیشه امام خمینی(ه) در باره فلسطین روایت می‌شود.
وی ادامه داد: «در حوالی قاف»گفت‌و‌گو با اهالی ادب و هنر در خصوص ماه مبارک رمضان ،«سی روز سی آیین» بررسی آیین ‌های ماه رمضان در کشورهای اسلامی،«سی روز سی حکمت» جملات قصار و احادیث ناب در باره روزه و ماه رمضان ، «سی روز سی غزل» و شعر و غزل در این ماه از ویژه‌های رادیو فرهنگ است.
رادیو جوان نیز ویژه برنامه صبحگاهی «هفت آسمان» ،«ماه نو» ویژه برنامه اذانگاهی مغرب با آیتمهای مختلف و موضوع حق و تکلیف در دوران جوانی همچنین «قرار» ویژه اذان ظهر با موضوع اهمیت نمازاول وقت و برکات روزه را پخش می‌کند.
«شبهای رمضان» رادیو معارف گفتگوی صمیمی با چهره‌های شاخص در عرصه‌های دینی و فرهنگی است.«ضیافت» مسابقه رادیویی زنده با هدف آشنایی مخاطبان با احکام دین و حقوق متقابل انسانها، «آیات نور» مسابقه رادیویی با همکاری سازمان عقیدنی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که با کارشناسی حجت الاسلام احمد جلیلی صفت جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در دو نوبت به روی آنتن می‌رود.
هر شب پخش دعای پر فضیلت افتتاح و برنامه «غرفه‌های نور» و انعکاس فعالیت نمایشگاه قرآن کتاب تهران از دیگر برنامه‌هاست.
همچنین «نشانی» طرح موضوعات مرتبط با هر جزء از قرآن کریم، «حق با توست» با موضوع رعایت حق الناس از برنامه‌های رادیو سلامت است.نمایشهایی ویژه خانواده در برنامه «خانه ما» و ماه باران» با مباحث و موضوعات قرآنی و معرفتی از برنامه‌های رادیو تهران است.«ماه ماه» بررسی آیین های ماه رمضان در فرهنگ عامه مردم ایران،«برهان»تحلیل و بررسی ریاضت غیر دینی و تفاوت آن با روزه داری،«روشنا»تفسیر آیات قرآن کریم توسط حجت الاسلام قرائتی، «نجوا»بررسی صفات خوب در ماه مبارک رمضان، آیتم های متنوع روانشناسی،«رهیافت» تبیین جدیدترین مواجهات هستی شناختی با محوریت دین اسلام ،«اشاره»ترویج دو حسنه «رعایت حق الناس» و «خوش خلقی» در جامعه از برنامه‌های رادیو گفتگو است.
وی ادامه داد: پخش زنده محفل انس با قرآن در حضور مقام معظم رهبری، معرفی کتاب با موضوع رمضان و «شهر قرآن» ویژه نمایشگاه قرآن از تهران از ویژه برنامه‌های رادیو قرآن است.ویژه برنامه «قرآن و زندگی» در مناسبت های رحلت حضرت خدیجه،ولادت امام حسن مجتبی(ع)،روز ضربت و شهادت حضرت علی(ع)پخش می‌شود. شرح دعای ابوحمزه ثمالی در ویژه برنامه«لحظه های ناب شرح دعای ابوحمزه ثمالی» از دیگر برنامه‌هاست.
همچنین در رادیو پیام با توجه به تغییر رویکرد این شبکه برنامه‌های کوتاهی با عناوین « یک آیه یک پیام» ، «پیام رمضان» ، «قرآن از زبان قرآن احادیث»،« آیات» متون ادبی و کلام بزرگان در مورد ماه مبارک رمضان پخش می‌شود.
«عصر رمضان»،«فامیل دور،فامیل نزدیک»،«نمایش ویژه ماه رمضان» ،«همپای صبا» از برنامه‌های رادیو صبا است.ضمن اینکه برنامه ای اذانگاهی «در حوالی عشق» با رویکرد ماه رمضان پخش می‌شود.
«در خلوت حضور» نحوه آماده شدن برای ماه مبارک رمضان،«لحظه‌های اجابت» بررسی احکام ماه مبارک رمضان ،«شهید عدالت» بررسی سیره اقتصادی حضرت علی(ع) ،«فیض حضور» سفارش به خواندن قرآن و شب زنده داری از برنامه‌های رادیو اقتصاد است.
شاه آبادی با بیان اینکه 15 سریال رادیویی برای پخش از شبکه‌های رادیویی تهیه شده است که از این تعداد 13 سریال جدید و 2 سریال آرشیوی می‌باشد، تصریح کرد: این سریال ‌ها از 10 شبکه ایران، جوان، سلامت، فرهنگ،تهران،ورزش ، اقتصاد،صبا، قرآن و نمایش پخش می‌شود.
وی با بیان اینکه برای بعضی شبکه‌ها، سه سریال تهیه شده است که هر سریال متناسب با سه دهه ابتدایی،میانی و پایانی ماه مبارک رمضان است ، خاطرنشان کرد: برای شبکه‌هایی که یک سریال تهیه شده است موضوع و داستان متناسب با ایام لیالی قدر و پوشش مناسبت‌ها ارایه شده است.
شاه آبادی گفت: مدت این مجموعه ‌ها 4380 دقیقه است که در 246 قطعه تولید شده است.
وی ادامه داد: این سریال‌ها به موضوع «حق الناس» به عنوان محور موضوعی اصلی و مضامینی چون انس و توجه به قرآن ، توبه،کسب روزی حلال، نوع‌دوستی، تهذیب نفس، صبر ،گذشت و بخشش، مناعت طبع و پرهیز از زیاده خواهی توجه ویژه‌ای شده است.
وی گفت: مخاطبان رادیو می توانند شنونده ترتیل یک جزء از قرآن کریم از رادیو باشند. برنامه «قدر قرآن» که هر سحر ساعت 5:00 از رادیو ایران پخش می شود،به تلاوت کامل قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان می‌پردازد.
رادیو فرهنگ در همین ساعت ، رادیو جوان در برنامه «تلاوت قرآن» ، رادیو تهران در برنامه «ترتیل قرآن» ، رادیو سلامت با ویژه برنامه «ترتیل» و رادیو اقتصاد با برنامه « تلاوت قرآن کریم» به تلاوت جزء به جزء قرآن کریم می‌پردازند.
رادیو معارف با برنامه زنده «در محضر قرآن مشهد» ساعت 4:50 دقیقه بعد از اذان صبح به پخش مستقیم ترتیل قرآن کریم از حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) می‌پردازد.همچنین با برنامه زنده « در محضر قرآن قم » که ساعت 14:50 پخش می‌شود ، به پخش مستقیم ترتیل قرآن کریم حرم مطهر حضرت معصومه (س) می‌پردازد.
رادیو گفتگو به ترتیل یک حزب از قرآن کریم می‌پردازد.که پس از آن در برنامه «شمیم عطر رحمان» تفسیر یک آیه از هر جزء قرآن کریم (پس از پخش ترتیل)پخش می‌شود.رادیو قرآن نیزبه تلاوت ترتیل یک جزء خلیل حصری با ترجمه قادر پناه می‌پردازد.
شاه آبادی گفت: رادیو ایران با ویژه برنامه‌های «عشق نام دیگر توست» ، «ساده مثل صبح» ویژه برنامه 19 ماه مبارک رمضان ،«حرفی از نام تو» ،«دور عاشقان» «باغ ارغوان» و «ویژه شب‌های قدر به موضوع شب های قدر، ضربت خوردن و شهادت حضرت علی (ع) می‌پردازد.
رادیو فرهنگ با دو برنامه ‌ «ماه شب‌های کوفه» و «ماه محراب» نمایش‌هایی مربوط با ویژه شهادت حضرت علی (ع) پخش می‌کند.«گفت نپوش» درس گفتارهایی در حوزه اخلاق و فرهنگ اجتماعی از دیدگاه حضرت علی(ع) در نهج البلاغه و مولانا در مثنوی معنوی و مقایسه این دو دیدگاه با هم است.
پخش سخنرانی به مناسبت شهادت حضرت علی(ع) در برنامه «فراز سخنرانی»، سیمای حضرت علی(ع) در ادب فارسی-کلام امیرمومنان در نهج البلاغه در برنامه «آفتاب در آینه»، پخش سخنرانی های مذهبی به مناسبت ایام شهادت حضرت امام علی(ع) از دیگر برنامه‌های این شبکه رادیویی است.
رادیو جوان باویژه برنامه «خدایی که در این نزدیکی است» به اهمیت شب قدر می‌پردازد.
رادیو معارف در ویژه برنامه « فیض حضور» ویژه شبهای قدر به پخش زنده برنامه‌های حرم حضرت معصومه در شب ‌های قدر می‌پردازد.«ماه و محراب» ویژه شهادت جانسوز امیر المومنین حضرت علی (ع) به مدت سه روز به طور زنده پخش می‌شود.
رادیوتهران در ویژه برنامه«پله پله تا ملاقات با خدا» به اهمیت این شب‌ها می‌پردازد. «پلک تر عشق» و «خانه بدون علی»ویژه ضربت خوردن امام علی (ع) است.«عطر خدا» در دو روز ویژه شهادت حضرت علی (ع) است.رادیو گفتگو در ویژه برنامه هایی به پخش ادعیه و مراسم شب قدر از دانشگاه امام صادق (ع) می‌پردازد.«سجده سرخ» بررسی سیره عملی امام علی (ع) است.
رادیو قرآن در ایام شهادت حضرت علی (ع) و شب ‌های قدر با ویژه برنامه «قدر قرآن» به مراسم احیاء می‌پردازد.پخش دعای جوشن کبیر در مراسم شبهای قدر از دیگر برنامه‌هاست.
معاون صدای رسانه ملی با اشاره به روز قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان گفت:شبکه های رادیویی با تهیه ویژه برنامه‌هایی به اهمیت این روز می‌پردازند. رادیو ایران در ویژه برنامه‌ای به انعکاس مراسم راهپیمایی روز قدس می‌پردازد.همچنین رادیو فرهنگ با دو برنامه«قبله اول» و «روزی برای رهایی»ضمن پوشش مراسم راهپیمایی روز قدس، این روز را گرامی می‌دارد.
برنامه «فلسطین» مستند تاریخی فلسطین و «به سوی قدس»ویژه برنامه‌های رادیو معارف است.«کوچه سلامت پلاک 102»ویژه برنامه روز قدس است که از شبکه رادیویی سلامت پخش می‌شود.
«زیتون‌های زخمی» ،«خاک مقاوم»،، «ویژه روز قدس» و «میراث ماندگار» ویژه برنامه ‌های روز قدس رادیو تهران است که به انعکاس راهپیمایی می‌پردازد.
رادیو اقتصاد با برنامه «ویژه روز قدس» به بیان اهمیت حضوردر راهپیمایی روز قدس می‌پردازد.
رادیو گفتگو در ویژه برنامه گفتگوی سیاسی به موضوع فلسطین و بررسی اقدامات آمریکا در منطقه وجهان می‌پردازد.رادیو قرآن نیز در ویژه برنامه روز قدس به اهمیت این روز می‌پردازد.
وی با اشاره به ویژه برنامه‌های ولادت امام حسن مجتبی (ع) گفت:رادیو ایران با ویژه برنامه‌ای به بررسی تقوی در خانواده و در اجتماع می‌پردازد.رادیو فرهنگ در برنامه «کوبه» به اطلاع رسانی برنامه‌های هفته اطعام نیازمندان و اکرام ایتام اشاره می‌کند. رادیو معارف با دو ویژه برنامه «کریم آل طاها» ،«کریمانه» به بررسی سیره و زندگی امام حسن مجتبی (ع) می‌پردازد.
شاه‌آبادی با اشاره به برنامه‌های عید فطر رادیو گفت: رادیو ایران نه تنها با ویژه برنامه «ساده مثل صبح» به اهمیت این عیددینی- ملی می‌پردازد.بلکه در ویژه برنامه «قنوت شکر» مراسم نماز عید فطر به طور زنده پخش می‌شود.صبح روز عید فطرنیز رادیو جوان با برنامه«رنگین کمان » لحظات شاد و مفرحی را برای مخاطبان ایجاد می‌کند. رادیو معارف در شب عید سعید فطر با برنامه «بدرقه» به بررسی اعمال عیدسعید فطر ، علل وجوب زکات از منظر دین می‌پردازد.ضمن اینکه ویژه برنامه «شکرانه» اول و دوم ماه شوال پخش می‌شود.رادیو سلامت در شب عید سعید فطر با ویژه برنامه‌ای حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطررا گرامی می‌دارد.
رادیو اقتصاد نیز با برنامه ویژه عید فطر به تاثیر پرداخت زکات فطریه از منظر اقتصادی می‌پردازد.
«عیدانه و لبخند» ویژه برنامه رادیو گفتگو به مناسبت عید فطر است که به موضوع شادی در اسلام، انفاق و زکات در دین اسلام می‌پردازد.رادیو قرآن در ویژه برنامه‌ای به پخش زنده خطبه و نماز عید فطر همچنین نماز عید فطر به امامت مقام معظم رهبری می‌پردازد.«عید بندگی» ویژه برنامه این روز است .همچنین برنامه «راز آسمان»در خصوص استهلال ماه مبارک رمضان وماه شوال صحبت می‌شود.
شاه آبادی با بیان اینکه رادیو در ماه مبارک رمضان مخاطبان خردسال خود را فراموش نکرده است گفت:رادیو ایران برای خردسالان در برنامه «شب بخیر کوچولو» با اجرای مریم نشیبی ( نشیبا) قصه‌ای مرتبط با ماه مبارک رمضان و فضایل این ماه تدارک دیده است. همچنین رادیو سلامت با دو برنامه «قصه‌های آسمانی» قصه های کودکان با موضوع ماه مبارک رمضان و «فرزند من»ویژه برنامه روزه اولی ها و مسئولیت دادن به فرزندان را برای خانواده‌ها تدارک دیده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سمنان
فراهم شدن زمینه آزادی ۸ زندانی در خاتم
عاملان تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی در دام پلیس ماهشهر
رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل رسیدگی الزامی است
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق شهر کرمانشاه
نرخ باسوادی افراد ۱۵ سال در خراسان رضوی، ۹۲ و دو دهم درصد
برگزاری جشنواره بادبادک ها در سراوان
ماه رجب ، ماه خود سازی و بندگی
سروآباد میزبان جشنواره ژوانگه ی ژیان
مرمت مسجد جامع دزفول
وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری
فولادسیرجان صدرنشین جدید لیگ برتر والیبال
تعزیرات حکومتی: قیمت مصوب شیر ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است
هشدار آلودگی برای تهران
زنگ هشدار مصرف گاز در کشور؛ ۶۷۲ میلیون متر مکعب در ۲۴ ساعت
نزدیک شدن اروپای منزوی به روسیه 
فیلم نامه‌ای که کتاب شد
افزایش ورودی پرونده‌ها در دادگاه‌های صلح جنوب استان کرمان
برداشت ۵۶ کیلوگرم طلای سرخ در بیضا
سعید اسماعیلی برنده جایزه مسلط‌ترین فرنگی کار جهان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)