پخش زنده
امروز: -
عاملان راه اندازی ۸ موسسه و صندوق قرض الحسنه غیر مجاز در اصفهان شناسایی و دستگیر شدند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،مرکز اصفهان ؛ فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی استان به منظور مبارزه جدی و قاطعانه با اخلالگران در نظام اقتصادی با رصد اطلاعاتی ،موفق به شناسایی پنج موسسه و سه صندوق قرض الحسنه غیر مجاز که بدون داشتن مجوز از بانک مرکزی به بهانه پرداخت سود و وام کم بهره سرمایه های مردم را جلب کرده اند ، شدند .
سردار مهدی معصوم بیگی با بیان اینکه این موسسه های غیر مجاز 517 میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده اند ، افزود: در این رابطه هفت مردو یک زن دستگیر و پرونده ی آنان به مراجع قضایی ارسال شد.
وی گفت: هر موسسه و صندوق قرض الحسنه بدون مجوزی که به بهانه پرداخت سود و وام کم بهره به مردم راه اندازی شود، غیر مجاز بوده و مصداق بارز اخلال در نظام اقتصادی است و پلیس برابر قانون با این گونه موارد برخورد می کند.