پخش زنده
امروز: -
مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، تاکید کرد در صورت مشاهده تولید فرآوردههای مذکور در واحدهای صنفی برخورد قانونی میشود
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از ادارهکل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری در تشریح این خبر گفت: فراوردههای گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، ژامبون، انواع برگر و کباب لقمه مشمول مقررات استاندارد اجباریاند و تولید آن در محلهای عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است؛ که در صورت مشاهده مطابق مقررات اقدام خواهد شد.