• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۱۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۵
بین الملل » تحلیلی

لزوم مقابله با رسانه های «راستگرایان صهیونیست» مبلغ معامله قرن

 

لزوم مقابله با رسانه های «راستگرایان صهیونیست» مبلغ معامله قرن

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از الاهرام، رسانه های وابسته به «راستگرایان صهیونیست» در اسرائیل و آمریکا, معامله قرن را تبلیغ می کنند. 

­پایگاه اینترنتی روزنامه الاهرام مصر در مقاله ای به قلم محمد عبد المقصود نوشت: برخی پایگاههای اینترنتی و روزنامه های الکترونیکی وابسته به راستگرایان صهیونیست در اسرائیل و آمریکا, حملات تبلیغاتی خود را گسترش داده اند تا فضای مناسب را برای پیشبرد دیدگاهها و پیشنهادهای دولت آمریکا معروف به معامله قرن ایجاد کنند. دولت آمریکا قصد دارد پس از تشکیل دولت جدید اسرائیل این طرح را اعلام کند. دولت آمریکا به همین منظور از نتایج سفر سران اردن و مصر به آمریکا بهره برداری می کند با این ادعا که رهبران عرب بندهای طرح جدید آمریکا را بررسی کرده اند. هدف از این طرح ادامه تحمیل واقعیتهای میدانی است تا زمینه برای تحمیل حل و فصل سیاسی بر طرفهای نزاع فراهم و فشارهای بیشتری به رهبری فلسطینی اعمال شود تا رضایت دولت آمریکا به دست آید. با اینکه واکنشهای مقامات دولت آمریکا واضح است و آنها تاکید کرده اند که در طرح آمریکا به موضوع مبادله زمین با مصر برای گسترش نوار غزه اشاره نشده و یا سخنی از طرح ایجاد میهن جایگزین در اردن نیز به میان نیامده است اما در این چارچوب به برخی واقعیتها اشاره می کنیم:
دولت آمریکا تاکنون موفق نشده است یک طرح کامل و نهایی برای ایجاد راه حل عادلانه و دائم برای مساله فلسطین تدوین کند. طرف آمریکایی بر بررسی وضع انسانی در نوار غزه تمرکز می کند و از عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس می خواهد نیازهای نوار غزه را تامین کنند.
- واشنگتن همزمان رهبران عرب را ترغیب می کند تا مواضع رهبران فلسطینی را که مخالف این طرح هستند, تلطیف کنند. طرح آمریکا حتی حداقل خواسته های فلسطینی را برآورده نمی کند و به طور اساسی بر تقویت امنیت اسرائیل تاکید دارد.
- رهبران مصر و اردن بر ضرورت دستیابی به صلح متوازن مبتنی بر تشکیل دو کشور و حل و فصل مساله قدس در قالب مسائل وضع نهایی تاکید دارند.
- کشورهای عربی اصرار دارند بر پایبندی به اصول امنیت ملی خود و چشم پوشی نکردن از حقوق ملت فلسطین تاکید کنند و در همین حال به ادعاهایی که رسانه های اسرائیلی مطرح می کنند, اهمیتی نمی دهند. مصر به تلاشها برای تکمیل طرحهای توسعه در صحرای سینا ادامه می دهد که این امر در واکنش به رویکرد رسانه ای است, رویکردی که تلاش می کند درباره گسترش نوار غزه تبلیغ کند. این در حالی است که به موازات مصر پادشاه اردن نیز با سیاستهای دیکته شده یا تهدیدهایی که در تضاد با اصول ملی این کشور است, مخالفت کرده است.
- اسرائیل مراکز تحقیقاتی و پژوهشی فلسطینی و عربی را هدف قرار داد تا جوامع عربی از حقیقت ماجرا باخبر نشوند. آخرین بار مرکز تحقیقات و اسناد عبدالله الحورانی وابسته به سازمان آزایبخش فلسطین در حمله چهارم مه امسال به نوار غزه ویران شد. این اقدام در قالب طرحهای رژیم اشغالگر برای از بین بردن آرمان فلسطین صورت گرفت.
بدون تردید مرحله کنونی از خطرناکترین مراحل برای قضیه فلسطین است زیرا همزمان با تشدید فشارها بر ملت فلسطین, حملات تبلیغاتی اسرائیل نیز افزایش یافته است. در این راستا ابزارهای سنتی و فضای مجازی اسرائیلی در ایجاد تردید در مشروعیت سیاستهای عربی سهیم هستند. این رسانه ها سعی می کنند به (اعتبار) سران و رهبران عربی آسیب برسانند. کار به جایی رسید که تلاش کردند رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را ترور شخصیت کنند به این دلیل که با اقدامات تدریجی دولت آمریکا و سران اسرائیل اشغالگر مخالفت می کند. آنها تلاش می کنند وی را مجبور کنند امتیازاتی بدهد که ناقض اصول فلسطین به ویژه در قدس و نوار غزه است. این امر ایجاب می کند نهادهای رسانه ای عربی با هر رویکرد و دیدگاهی, سیاست رسانه ای تدوین و تلاش کنند مواضع و طرحهای نیروهای سیاسی اسرائیل را شناسایی کنند و به تجاوزات و دروغ پراکنی های بوقهای تبلیغاتی اسرائیل واکنش نشان دهند.
صرف نظر از متهم کردن نهادهای رسانه ای و مراکز پژوهشی عربی به قصور در اجرای رسالت خود, واقعیت این است که احساس می کنیم دیگر به تحقیقات و پژوهشها درباره اسرائیل اهمیت داده نمی شود. در همین حال در حالی که دانشگاههای ما بر تدریس زبان و ادبیات عبری تمرکز می کنند, به تحقیقات و پژوهشها درباره اسرائیل و یهودیت معاصر توجهی ندارند و این امر توانمندی نسلهای جدید را برای فهم و درک طرحهای صهیونیستی تضعیف می کند. این مسئله دکتر ابراهیم البحراوی یکی از استادان زبان عبری در دانشگاه عین شمس را بر آن داشت مجمع تحقیقات اسرائیلی را تاسیس کند. هدف از این اقدام برقراری ارتباط بین نسلها و ساخت نسل جدید متخصص در زمینه تحقیقات درباره اسرائیل است. از این طریق نسلهای جدیدی از پژوهشگران در عرصه تحقیقات اسرائیلی تربیت خواهند شد به گونه ای که قابلیت می یابند تا به طور عملی و علمی در صیانت از منافع عالی مصر سهیم شوند و به تعهدات ملی خود در قبال مساله فلسطین و مسائل عربی عمل کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)