پخش زنده
امروز: -
قیمت گوشت قرمز در اصفهان هشت درصد ارزان شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: اکنون بره درجه یک از وزن 12 تا 15 کیلوگرم به قیمت هر کیلوگرم 100 هزار تومان با 100 گرم دنبه همچنین قیت هر کیلوگرم بره درجه دو 94 هزار تومان ودرجه 3 شامل میش ، قوچ وبز 75 هزار تومان در مراکز عرضه و فروش این استان است.
عبدالرزاق آقاجانی،جلوگیری از خروج دام ، بهبودی مراتع در پی بارندگی های بهاره برای تغذیه دام را از عوامل موثر در کاهش قیمت گوشت قرمز دانست و افزود: همچنین قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله مخلوط 88 هزارتومان ، گوشت بدون استخوان 90 هزار تومان و مغزران 95 هزار تومان است.
وی مصرف گوشت روزانه را در استان اصفهان 100 تن بیان کرد و گفت: همچنین گوشت گاو درجه 2 بدون استخوان به قیمت هر کیلوگرم 80 هزارتومان و مغز ران 85 هزارتومان ، گوشت شتر باکوهان 85 هزارتومان ، بدون کوهان 100 هزارتومان در مراکز عرضه به فروش می رسد.
12 کشتارگاه صنعتی ، نیمه صنعتی و سنتی در استان اصفهان در زمینه توزیع گوشت قرمز فعالیت است.
سالانه 67 هزار تن گوشت قرمز در استان اصفهان تولید و روانه بازار می شود.