• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۴۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹
استان ها » سیاسی
امام جمعه تبريز

عقب نشيني آمريکا در سايه مقاومت مردم ايران

امام جمعه تبریز عقب نشینی اخیر دولت آمریکا را از مواضع تهدید آمیز خود علیه کشورمان ناشی از مقاومت مردم ایران دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم گفت : ترامپ و هم تیمی هایش پس از گستاخی ها و لفاظی های فراوان علیه ملت ایران اکنون عقب نشینی کرده و به فکر کاهش تنش ها هستند. 
وی افزود: چرخش آشکار آمریکا به حدی است که به مقامات اروپایی متوسل شده است تا میان ایران و آمریکا میانجی گری کنند.
خطیب نماز جمعه تبریز تصریح کرد : این تغییر مواضع و تغییر آهنگ جنگ نتیجه تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری و روحیه مقاومت و ایستادگی مردم بزرگ ایران است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد : البته در این میان نباید پیشرفت های نظامی و توان بالای نیروهای مسلح کشور و جوانانمان را در عرصه علم و صنعت نادیده بگیریم.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت: آفرین بر غیرت دینی و ملی شما مردم که جواب یاوه گویی های آمریکا و صهیونیسم بین الملل را جمعه آینده در راهپیمایی روز قدس خواهید داد.
خطیب نماز جمعه تبریز به ماجراجویی های اخیر رژیم صهیونیستی در ارتباط با حملات موشکی به سوریه و تحریک و ترغیب آمریکا برای حمله نظامی به ایران نیز اشاره کرد و افزود: البته خود دشمنان می دانند که هر گونه تحریکی از طرف آنها با پاسخ کوبنده جبهه مقاومت انقلاب اسلامی روبرو خواهد شد و آن زمان است که رژیم صهیونیستی اساس و موجودیت خود را در خطر خواهد دید.
امام حمعه تبریز در بخش دیگری از خطبه ها از تحرکات برخی نماینده ها و نامزدهای احتمالی انتخابات مجلس از هم اکنون در کشور و استان انتقاد کرد و گفت:به جای این کارها به فکر حل مشکلات مردم به ویژه مشکلات اقتصادی باشید.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم افزود: از مجلس انتظار می رود با قوانین بازدارنده مانع افزایش قیمتها شود و مسیر سودجویی را بر منفعت طلبان ببندد ، در این زمینه موفق عمل نشده است زیرا نظارت و کنترلی وجود ندارد. 
خطیب نماز جمعه تبریز با گرامی داشت سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر نیز گفت: این پیروزی در سایه رشادت و دلاورمردی رزمندگان حاصل شد ولی متاسفانه نتوانسته ایم آن طور که شایسته است ارزشهای دفاع مقدس را به نسل جدید انتقال دهیم .
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم بازنویسی خاطرات و وصایای شهدا و حمایت از نشر کتاب در زمینه دفاع مقدس را خواستار شد.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
توقیف تریلی حامل قیر به رانندگی نوجوان ۱۴ ساله
راز قتل زن ۷۰ ساله هرمزگانی فاش شد
استقلال‌خواهی و دین‌باوری ملت ایران، عامل اصلی دشمنی استکبار
هوای اصفهان، ناسالم برای گروه های حساس
شکارچی متخلف در شهرستان بهاباد در چنگال قانون افتاد
محکومیت دو میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در بیرجند
ماندگاری هوای سرد درچهارمحال و بختیاری
جمع آوری بیش از ۱۱۲ میلیارد تومان زکات
محیطبان اردبیلی در کشور برتر شد
واکنش‌های تند کاربران به چند موضوع حاشیه‌ساز در مازندران
پیش بینی ناپایداری دریایی از بعدازظهر و شب در هرمزگان
برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب در مهریز
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان ۱۱ آبان
خرمای استان بوشهراز نخلستان تا نمایشگاه
احتمال ابتلا به کدام بیماری ها در باشگاه های ورزشی بیشتر است ؟
تمرین مهارت‌های ایمنی در شرایط اضطراری
دورهمی توان یابان ضایعه نخاعی
دانشمند اصفهانی برنده نشان طلای جهانی شد
استمرار آلودگی هوا در خرمشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
شهادت دو بسیجی بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری
خبریاران ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
بهاباد لرزید
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
صعود برق شیراز به یک شانزدهم نهایی جام حذفی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
شکست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان مقابل برق شیراز در جام حذفی
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)