پخش زنده
امروز: -
گروه طالبان: گزارش دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان مبنی بر بدرفتاری با زندانیان در زندان های طالبان یک طرفه و نادرست است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کابل؛ گروه طالبان در واکنش به گزارش سازمان ملل متحد اعلام کرد: چرا سازمان ملل متحد از بدرفتاری نظامیان آمریکایی با زندانیان گزارش نمی دهد.
طالبان در واکنش به گزارش دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد مبنی بر شکنجه زندانیان در بازداشتگاه های طالبان اعلام کرد: گزارش دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان مبنی بر بدرفتاری با زندانیان در زندان های طالبان یک طرفه و نادرست است.
دفتر نمایندگی سازمان ملل در تازه ترین گزارش خود اعلام کرده بود: یافته های این سازمان نشان می دهد که افراد طالبان با زندانیانی که در بازداشت گاه های آنها نگهداری می شود بدرفتاری و شکنجه می کنند.
براساس بیانیه سازمان ملل، سیزده زندانی آزاد شده از بند طالبان درباره بدرفتاری با زندانیان، شکنجه آنها و حتی کشتن افراد غیرنظامی و نیروهای امنیتی اظهارات معتبری را مطرح کردند و از کشته شدن یازده زندانی به دست طالبان خبر دادند.
سازمان ملل اعلام کرد: چهل و پنج نفر از غیرنظامیان و نظامیان افغان که از زندان طالبان در استان ارزگان آزاد شدند، دست و پاهای همه آنها با زنجیر بسته شده بود.
"تادامیچی یاماموتو" نماینده ویژه سازمان ملل متحد در افغانستان از وضعیت بد افرادی که در زندان های طالبان نگهداری می شوند، ابراز نگرانی کرد.