• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۹۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
علمی و فرهنگی » معارف
به مناسبت تقارن هفته میراث فرهنگی و ماه رمضان

افتتاح نمایشگاه تک اثر قرآنی

نمایشگاه تک اثر قرآنی با همکاری موزه ملی ایران و موزه ملی قرآن کریم به طور رسمی افتتاح شد

افتتاح نمایشگاه تک اثر قرآنیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، مراسم افتتاحیه نمایشگاه تک اثر قرآنی، با حضور محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی کشور، آیت‌الله دین‌پرور مدیر بنیاد بین‌المللی نهج البلاغه، قدرت ابراهیمی مشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی و مدیرکل حوزه ریاست و جمعی از مدیران سازمان میراث فرهنگی و شهرداری تهران در محل موزه ملی قرآن کریم برگزار شد.
این نمایشگاه تا ۱۰ تیر در هر دو موزه میزبان دوستداران تاریخ و فرهنگ ایران و اسلام است.
محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی کشور در این مراسم در سخنانی با اشاره به ضرورت معرفی هرچه بیشتر موزه قرآن گفت: موزه ملی قرآن کریم به نظر می‌رسد، مظلوم واقع شده است در حالی که ظرفیت‌های فراوانی دارد و باید حمایت بیشتری شود.
او افزود: موضوع تسهیل ورود به موزه و موقعیت جغرافیایی آن یکی از موضوعاتی است که به طور حتم آن را در نشست با مسؤولان مربوطه پیگیری می‌کنیم.
طالبیان گفت: این نمایشگاه ارزشمند است و تعاملات موزه‌ها را بیشتر می‌کند، از این رو از برگزاری نمایشگاه‌هایی با عنوان تک اثر به صورت ویژه حمایت خواهیم کرد.
او ادامه داد: ساختار موزه قرآن می‌تواند از ساختار موزه ملی کمک بگیرد و شاهد رونق هرچه بیشتر این موزه باشیم و این موزه به موزه هنر‌های قرآنی و هنر‌های اسلامی تبدیل شود.
معاون میراث فرهنگی کشور گفت: موزه قران یک مکان مقدس است و باید حمایت‌ها از این موزه افزایش یابد و تبدیل به یکی از موزه‌های بسیار خوب در کشور شود.
آیت الله سید جمال الدین دین پرور، مدیر بنیاد بین المللی نهج البلاغه نیز در این مراسم با اشاره به شخصیت برجسته امیرالمؤمنین (ع) گفت: امام علی مجموعه‌ای از فضایل اخلاقی، دانش، شجاعت، عدالت و مهربانی است و صحبت‌های این امام همام پرده برداری از کلام وحی و آیات قرآن کریم است.
او افزود: اگر می‌خواهیم درک شایسته‌ای از مفاهیم قرآنی داشته باشیم باید از دریچه هنر به قرآن نگاه کنیم.
آیت الله دین پرور افزود: امروز گمشده دنیا صنایع، اختراعات و ابزار نیست بلکه گمشده دنیا انسانیت است و گسترش انسانیت نیازمند آشنایی با معارف قرآنی و دینی است.
او همچنین از موزه قرآن به عنوان یک مکان مهم فرهنگی و در عین حال مقدس نام برد که می‌تواند پاسخگوی نیاز علاقه‌مندان به موزه، تاریخ، فرهنگ، هنر و پژوهش‌های قرآنی باشد.
 
 »»   موزه قرآن کریم باید به نحو شایسته شناسایی و معرفی شود 
حجت الاسلام و المسلمین لهراسبی مدیر موزه ملی قرآن کریم نیز در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای افزایش تعداد بازدیدکنندگان از این موزه گفت: با توجه به همکاری با ستاد شهرداری تهران، تعداد بازدید کنندگان از موزه قرآن کریم در نوروز ۹۸ افزایش یافت.
وی ادامه داد: مجموعه موزه قرآن کریم مانند گلستانی است که دارای ظرفیت‌های ناشناخته است و این ظرفیت‌ها باید به نحو شایسته شناسایی و معرفی شود.
او گفت: می‌توانیم با کمک مسؤولان و متخصصان موزه داری از این ظرفیت‌ها استفاده بهتری کنیم و این موزه به مرکز دیپلماسی فرهنگی کشور‌های اسلامی تبدیل شود.
جبرئیل نوکنده مدیر موزه ملی ایران نیز در این مراسم گفت: برگزاری نمایشگاه‌های تک اثر در موزه‌های دنیا رونق یافته است و فرصتی برای تمرکز بیشتر بر روی یک شیء را فراهم می‌آورد.
او ادامه داد: موزه ملی ایران که برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را وظیفه خود می‌داند، برگزاری نمایشگاه‌های تک اثر را نیز در دستور کار خود قرار داده است.
نوکنده گفت: با توجه به همزمانی هفته میراث و ماه رمضان این‌نمایشگاه برگزار شده است تا باعث آشنایی هرچه بیشتر با آثار قرآنی در هفته میراث فرهنگی باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)