• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۹۵۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما مطرح شد؛

مقاومت فعال، یگانه مسیر ایران در برابر آمریکا

دبیر شورای عالی امنیت ملی «مقاومت فعال» را یگانه مسیر جمهوری اسلامی ایران در مقابله با فشار‌های آمریکا دانست

امیردریابان علی شمخانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در پاسخ به پرسشی درباره خدعه آمریکایی‌ها مبنی بر پیشنهاد مذاکره با کشورمان گفت: انسان باید بسیار عقب مانده ذهنی باشد که در طول این ۴۰ سال پس از انقلاب اسلامی به این نتیجه نرسیده باشد که اصولاً مذاکره، بدون داشتن پشتوانه قدرت، مذاکره عبثی است.

ایران ابزار‌های فراوانی برای مقابله با فشار ناجوانمردانه در اختیار دارد و دشمن را وا می‌دارد که از ادامه فشار‌های ناجوانمردانه و خلاف اصول بین الملل دست بردارد

وی افزود: آمریکا از گزینه مذاکره نه به عنوان موضوعی برای حل و فصل مشکل، بلکه برای به بند کشیدن و افزایش برگ‌های مذاکره خودشان در میز مذاکره علیه طرف مقابل استفاده می‌کند و این راه را در ۴۰ سال گذشته داشتیم و در مذاکرات برجام نیز دیدیم.
شمخانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ابزار‌های فراوانی برای مقابله با این فشار ناجوانمردانه که با هدف به گرسنگی کشاندن ملت ایران صورت می‌گیرد در اختیار دارد که مبتنی بر خودکفایی و بکارگیری قابلیت‌های داخلی و بیرونی در حوزه‌های مختلف در مقابل فشار‌ها هستند و دشمن را وا می‌دارد که از ادامه فشار‌های نابحق، ناجوانمردانه و خلاف اصول بین الملل دست بردارد و مأیوس شود.
وی افزود: ما مسیری غیر از مقاومت فعال نداریم و در این مسیر، طلیعه پیروزی کاملاً قابل رؤیت است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 آمریکا در پی تبدیل مجدد ایران به ژاندارم منافع شان در منطقه
دبیر شورای عالی امنیت ملی، هدف آمریکایی‌ها از اعمال فشار بر جمهوری اسلامی را تبدیل مجدد ایران به مهره‌ای به عنوان ژاندارم منافع شان در منطقه دانست.
امیر دریابان شمخانی در پاسخ به پرسشی درباره فشار‌های اقتصادی و روانی امریکا بر کشورمان برای دست برداشتن از آرمان‌های ملت ایران به ویژه حمایت از ملت مظلوم فلسطین گفت: آنان فقط در پی این نیستند که ملت ایران از حمایت از فلسطین دست بردارد بلکه در پی این هستند که مردم ما از هویت ملی شان دست بردارند و ذلت را بپذیرند.
ملت ایران ۴۰ سال پیش شجاعانه با ساقط کردن حاکمیت پهلوی ثابت کردند که وابسته و بیگانه پرست نیستند
وی افزود: ملت ایران ۴۰ سال پیش شجاعانه با ساقط کردن حاکمیت پهلوی ثابت کردند که وابسته و بیگانه پرست نیستند و امریکایی‌ها بیشتر در پی بازگرداندن آن معادله هستند.
شمخانی گفت: امریکایی‌ها در ۴۰ سال گذشته بهانه‌های مختلفی داشتند که براساس آن به ملت ایران فشار بیاورند و اکنون در شرایطی به سر می‌بریم که همه ارکان قدرت این کشور در پی شعار واحدی است و آن، فشار به مردم ما و تروریست نامیدن ملت ایران است درحالی که خودشان پایه گذار تروریسم هستند.
وی با اشاره به ناکامی امریکایی‌ها در به زانودرآوردن ملت ایران افزود: مردم ما در ۲۲ بهمن ۹۷ و حضور تقویت کننده برای کمک به سیل زدگان و مقابله با زشت‌ترین اقدام امریکایی‌ها در تروریست نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان دادندکه هرچه شمشیر امریکا برنده‌تر و آشکارتر شود آنان مقاوم ترند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ملت ایران فردا در روز قدس فراتر از راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۷ با اتکا به باور‌های دینی و ملی، علیه امریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های خودفروخته منطقه حضور گسترده‌ای خواهند داشت و ثابت می‌کنند که شعار «هیهات من الذله» امام حسین (ع) صرفاً شعار نیست بلکه باور است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 معامله قرن قابل تحمیل بر ملت‌های منطقه نیست
دبیر شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: معامله قرن موضوعی نیست که بشود به ملت‌های منطقه تحمیل کرد حتی اگر برخی دولت‌ها در این باره اعلام هماهنگی کنند.
امیر دریابان علی شمخانی در پاسخ به پرسشی درباره توطئه شوم آمریکایی‌ها برای نقض حقوق فلسطینیان در قالب طرح موسوم به معامله قرن گفت:​ اکنون ملت فلسطین و مردمی که اخبار این کشور را پیگیری می‌کنند به ویژه مردم ایران به این نتیجه ملموس و عینی رسیده اند، روزی که فلسطین تنها بود و صهیونیست‌ها هرکجا را اراده می‌کردند به اشغال درمی آوردند سپری شده است.

اکنون ملت فلسطین و مردمی که اخبار این کشور را پیگیری می‌کنند به این نتیجه رسیده اند، روزی که فلسطین تنها بود و صهیونیست‌ها هرکجا را اراده می‌کردند به اشغال درمی آوردند سپری شده است

وی افزود: زمانی، صهیونیسم ارتش‌های کلاسیک فراوانی از جهان عرب را شکست می‌داد، اما پس از شکل گیری مقاومت اسلامی در اثر پژواک صدای انقلاب اسلامی و مقاومت ملت ایران، آخرین نبرد ناموفق اشغالگران صهیونیست در غزه فقط ۲ روز طول کشید و مجبور به پذیرش آتش بس شدند.
شمخانی گفت: این تاریخچه تغییر معادله قدرت از جانب ملت‌های فلسطین، لبنان،  سوریه و یمن علیه اشغال گری است که منجر به این شد تا با عجله، طرح دست و پا شکسته‌ای به نام توافق قرن فراهم کنند که پول در ازای زمین است و می‌خواهند با کمک برخی کشور‌های منطقه آن را اجرا کنند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد:​ شکست نتانیاهو در تشکیل دولت پس از انتخابات، گویای این حقیقت کاملاً روشن است که توافق قرن را نمی‌توان به ملت‌های منطقه تحمیل کرد ولو با برخی دولت‌ها اعلام هماهنگی کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)