• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۲۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

پیشرفت ۸۲ درصدی محور پاتاوه به دهدشت+فیلم

جاده پاتاوه-دهدشت ۸۲ درصد پیشرفت کاری دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه،بهمئی،چرام و پیشرفت ۸۲ درصدی محور پاتاوه به دهدشتلنده در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی وضعیت راه های ارتباطی شهرستان کهگیلویه از پیشرفت 82 درصدی جاده ارتباطی پاتاوه دهدشت خبر داد و گفت: برای پشرفت و سرعت بیشتر در کار ، از سوی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا یک موسسه دیگر در این طرح مشغول شده که هم اکنون دو موسسه عمرانی در این طرح فعال هستند و بیش از 600 نیروی انسانی در این محور مشغول به کارند.
عدل هاشمی پور با اشاره به اعتبارت طرح ملی جاده پاتاوه -دهدشت افزود: با توجه به اینکه این طرح توسط رهبر معظم انقلاب حمایت می شود ،مشکل مالی ندارد و تاکنون 110میلیارد تومان هم از سوی دفتر رهبری به این طرح تزریق شده و امیدواریم تا پایان سال جاری این طرح به بهره برداری برسد .
وی ازوضعیت راه های ارتباطی و تعطیلی یا بلاتکلیفی برخی طرح های عمرانی در این شهرستان گلایه کرد و گفت: طرح های مختلفی در حوزه های شهری و روستایی آغاز شده که هم اکنون به دلایل مختلف نیمه فعال و یا تعطیل شده اند که انتظار می رود برای خدمت رسانی مطلوب تر به مردم شهرستان کهگیلویه این طرح ها تعیین تکلیف و فعالیت آنها از سر گرفته شود .
هاشمی پور به برخی از این طرح ها اشاره کرد و ادامه داد: طرح های زخمی شده راه های روستایی جاده گوراب ، جاده دم عباس ، دژکوه و پا قلعه ، جاده سوق و چرام و زیرگذر جاده سوق ، جاده چرام به دهدشت و ورودی های شهر دهدشت طرح هایی هستندکه مشکلاتی دارند و تعیین تکلیف شدند . 
وی بیان کرد: در همین خصوص و در جلسه بررسی وضعیت و رفع موانع مشکلات راه های ارتباطی شهرستان، آخرین وضعیت طرح های راه بررسی و اولویت بندی شدند که قرار شد با زمانبندی مناسب و حمایت های مالی در کمیته برنامه ریزی شهرستان طرح های اولویت دار مورد توجه ویژه قرارگیرد.
هاشمی پور با اشاره به جاده برفکوه چاروسا افزود: این طرح امروز بررسی شد و قرار شد با کمک فرماندار و مدیر کل راه وشهرسازی پیمانکار و اعتبار مشخص و عملیات اجرایی آن آغاز شود و تا پایان مهرماه به بهره برداری برسد.
نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه ، بهمئی ، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی به مصوبات این جلسه اشاره کرد و گفت: طرح های زخمی شده راه های روستایی جاده گوراب ، جاده دم عباس ، دژکوه و پا قلعه ، جاده سوق و چرام و زیرگذر جاده سوق ، جاده چرام به دهدشت و ورودی های شهر دهدشت تعیین تکلیف و قرار شد با انتخاب پیمانکاری قوی در یک طرح جامع سه ورودی شهر دهدشت ساماندهی شوند.
سرپرست فرمانداری کهگیلویه هم در این جلسه با اشاره به اهمیت ساماندهی و تعیین تکلیف طرح های عمرانی حوزه راه شهرستان گفت: با توجه به مشکلات مورد نظر در حوزه راه های ارتباطی و طرح های نیمه تمام این حوزه ، به ویژه ورودی های شهر دهدشت تا پایان خرداد ماه مشکلات موجود در این زمینه به صورت کارشناسی برآورد و به فرمانداری کهگیلویه برای طرح در کمیته برنامه ریزی ارسال شوند .
جعفر نیکبخت افزود:راه و شهرسازی استان موظف است با تعیین پیمانکار ورودی های شهر دهدشت به گونه ای زمانبندی شود که تا پایان شهریور عملیات اجرایی آن به اتمام برسد.
وی همچنین به دیگر طرح های عمرانی حوزه راه در شهرستان اشاره کرد و گفت:  جاده دلی احمد در بخش دیشموک ، برگزاری مناقصه برای اتمام مطالعات و آغاز به کار جاده تنگ چویل و همچنین آغاز به کار مجدد جاده پاقلعه و دژکوه در بخش سوق نیز تا پایان خرداد ماه تعیین تکلیف شوند.
نژاد صفوی مدیر کل راه و شهرسازی استان هم در این جلسه با اشاره به مشکلات اعتباری در برخی از طرح های عمرانی شهرستان کهگیلویه گفت: با کمک نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان و همچنین تعیین پیمانکاران و برگزاری مناقصات مختلف تلاش می شود طرح های نیمه تمام حوزه راه شهرستان کهگیلویه با سرعت بیشتری تکمیل شوند .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)