• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۳۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲
اجتماعی » جامعه و شهری
۱۵ خرداد یادآور پویشی مردمی علیه تهاجم بیگانگان

بیانیه بسیج مستضعفین به‌مناسبت یوم الله ۱۵ خرداد

خدا محوری و بسیج مردمی در قیام ۱۵ خرداد علیه هویت‌زدایی و استحاله فرهنگی، از راهبرد‌های موثر امام(ره) در پیروزی انقلاب­ است­

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از ­روابط عمومی بسیج؛ سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت فرا رسیدن یوم الله قیام خونین ۱۵ خرداد بیانیه‌ای منتشر کرد.
 
در این بیانیه آمده است:
یوم الله ۱۵ خرداد ماه یاد آور جوشش غیرت دینی و پویشی مردمی بر علیه تهاجم گسترده بیگانگان با رویکرد هویت زدایی و استحاله فرهنگی با دست نشاندگی شاه خائن بود و به راستی دوره‌های اولیه نهضت اسلامی در این مقطع زمانی بر علیه استبداد و اختناق شکل گرفت.
هدایت این نهضت را مرجعی از حوزه علمیه به دست گرفته بود و با قاطعیت تمام آن را به پیش رانده بود.
حضرت امام راحل عظیم الشان (ره) به عنوان رهبر و سکاندار انقلاب برای نیل به اهداف مبارزاتی خود و حفظ استقلال سیاسی_اقتصادی و حاکمیت ارزش‌های دینی، شیوه‌های سیاسی و الگو‌های خاصی را برگزیده بود که برگرفته از فقه پویای شیعه و تاریخ پر افتخار اسلام بود و با این استراتژی موفق توانست بدون اتکاء به مکاتب رایج جهان معاصر و قدرت‌های وابسته شرق و غرب و الگو‌های سیاسی و مبارزاتی مطرح، بسیج مردمی بر علیه کفر را به سر منزل مقصود رهنمون نماید.
مسئله مهم آن زمان شکل گیری مجموعه‌ای از دخالت‌های آمریکا و رژیم اشغالگر قدس در امور داخلی ایران بودکه به شکل اجبار، شاه به انجام اصلاحات (انقلاب سفید شاه و ملت) و نیز جذب وی به پروژه همکاری هر چه بیشتر با اسرائیل عملی گردید.
شاه ایران به آمریکا قول داد که اصلاحات مورد نظر آنان را در ایران انجام و در یک همکاری فشرده پای رژیم منحوس و کودک کش را در ایران باز کند.
راهبرد رهبری امام راحل (ره) خطاب شخص شاه بر عدم اتکا به آمریکا، اسرائیل؛ انگلستان و شوروی و اصالت دادن به پشتوانه مردمی و تنظیم برنامه اصلاحات مطابق فرهنگ و خواست و نیاز‌های آنان بود.
برخورد شاه معدوم با این رویکرد استفاده نامشروع از ابزار فشار سیاسی و مرتجع نامیدن روحانیت، عملیات روانی و
ابزار‌های تبلیغاتی و فیزیکی از جمله دستگیری، شکنجه و در نهایت به خاک و خون کشیدن تظاهرات مردمی در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بود.
از این واقعه تا پیروزی قطعی انقلاب، امام بزرگوار با تکیه بر توده‌های مسلمان ایرانی و با هشدار جنایات رژیم شاه و دادن امید به آینده با تشکیل حکومت اسلامی چنان فضایی ساخت که در آن، همه توده‌های مردمی خواهان پایان گرفتن ظلم و استبداد شدند.
ایمان به خدا و قبول کردن واقعی و یقینی مردم به عنوان، ولی نعمت نخبگان حکومتی از ارکان مبارزاتی آن پیر سفر کرده بود که با رهبری پیروزمندانه خود حرکتی بزرگ در جهان اسلام و جهان غیر مذهبی را شکل داد که امروزه شاهد نتایج آن به صورت مقابله با زورمندان عالم به رهبری آمریکای جنایتکار در اقصی نقاط جهان می‌باشیم.
امروزه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب و خلف صالح خمینی کبیر (ره) قدم در راهی نهاده که بی شک پیروی از ایشان اعتلا و عزت و سربلندی نظام اسلامی را رقم خواهد زد. آنچه که همواره در راهبرد و منظومه متعالی معظم له قرار دارد نفی استکبار و عدم اعتماد به وعده‌های آنان همچنین عدم مذاکره با تروریست‌های آمریکایی و صهیونیستی بر سر حقوق مسلم نظام اسلامی است.
در راهبرد متعالی و اندیشه تابناک ایشان، خدامحوری، اتکا به مردم و بخصوص جوانان مومن و انقلابی به عنوان عمق استراتژیک این نظام است که در بیانیه گام دوم به تفصیلی خردمندانه بدان پرداخته اند.
سازمان بسیج مستضعفین ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد به تبعیت از راه امامین انقلاب خدمت صادقانه به مردم عزیز میهن اسلامی را با هدف مبارزه با کفر جهانی و برچیده شدن بساط مستکبرین جهان ادامه خواهد داد و در این راه مصمم و یقین دارد روزی فرا خواهد رسید فتنه گران و ناقضان حقوق بشر در سراسر گیتی جام نابودی و اضمحلال را سر خواهندکشید و پرچم پر افتخار نظام اسلامی از دستان پرتوان حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) به حضرت، ولی عصر (عج) تقدیم خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتاب «یرحا» حاصل دو سال پژوهش بینادینی است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
تاکید بر ضرورت نگاه نظام‌مند به اقتصاد صنایع‌دستی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ بهمن
وقف ۱۴۰۰ مترمربع زمین کشاورزی در بشرویه
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد
ترجمه فارسی «المبدا و المعاد» در راه است
رسیدگی به ۳۵۲ گزارش تخلف صنفی در زنجان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
روایت بمباران شیمیایی سردشت در قالب داستان
راهیابی وفایی به مرحله اصلی اسنوکر آزاد جهان
تشکیل باشگاه تصویرگران نوجوان
رونمایی از ۳۶ کتاب شهدای اسارت
تحقق ۲۹ همت سرمایه گذاری اقتصادی در لرستان
مراسم سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت امروز برگزار می‌شود
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)