• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۳۸۶۸
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱
قزوین » اقتصادی
قزوین

پایان تیر؛ اجرای عوارض الکترونیکی در ۱۰ آزادراه

معاون ساخت و توسعه آزادراه‌ها: مرحله دوم طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی، تا پایان تیر ماه در ۱۰ آزادراه دیگر کشور اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, سید حسین میرشفیع گفت : تا پایان تیر ماه، با جمع شدن عوارضی‌های سنتی درپایان تیر؛ اجرای عوارض الکترونیکی در ۱۰ آزادراه آزادراه‌های قزوین - رشت، تهران -  پردیس، ساوه - سلفچگان، قم - کاشان، کاشان - اصفهان، ارومیه - تبریز، زنجان - تبریز، کنارگذر مشهد، باغچه - مشهد و بندرعباس - شهید رجایی، عوارض عبور از این آزادراه‌ها بصورت الکترونیکی پرداخت می‌شود.

در مرحله نخست این طرح که از نوروز امسال آغاز شد، عوارض در چهار آزادراه تهران - قم، کرج - قزوین، قزوین - زنجان و تهران - ساوه بصورت الکترونیکی و از روش‌های مختلف بخصوص با مراجعه به سایت‌های اینترنتی www.aaniro.com و www.nspay.ir، اپلیکیشن‌های کیپاد، آنی رو و تاپ، تهیه برچسب بانک مسکن یا پوز‌ها و عابربانک‌های مستقر در توقفگاه‌های بین جاده‌ای پرداخت می‌شود.
معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت توسعه و ساخت زیربنا‌های حمل و نقل کشور در خصوص طرح پرداخت عوارض بر اساس پیمایش نیز گفت: طرح پرداخت عوارض بر اساس پیمایش نیز تا 2 هفته آینده در مسیر آزادراه تهران - ساوه حدفاصل تهران - رباط کریم بصورت آزمایشی اجرا خواهد شد.

میرشفیع افزود: این طرح در مرحله بعد در مسیر کرج - قزوین بین شهر‌های هشتگرد، نظرآباد، محمدیه و مهرگان به اجرا گذاشته می‌شود تا مسافرانی که بین این شهر‌ها تردد می‌کنند، فقط بخشی از عوارض را که از آن تردد می‌کنند پرداخت کنند و مجبور به پرداخت کل هزینه نباشند.
وی گفت : یکی دیگر از اقداماتی که برای تسهیل در امر رسیدگی به مشکلات و سوالات رانندگان صورت گرفته  ، نصب کیوسک‌های اطلاع رسانی است که در این کیوسک‌ها علاوه بر ارائه خدمات پرداخت به رانندگان، به سوالات و شکایات آن‌ها در همان محل رسیدگی می‌شود.
معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت توسعه و ساخت زیربنا‌های حمل و نقل کشور گفت: در این کیوسک ها، کارت آنی رو نیز به افرادی که سر و کار کمتری با اینترنت و شناخت کمتری از روش‌های پرداخت الکترونیکی عوارض دارند ارائه می‌شود تا پرداخت الکترونیکی عوارض برای آنها  هم ممکن باشد.
میرشفیع تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، حذف نیاز به توقف در عوارضی‌ها و ایجاد ایمنی و تسهیلات بیشتر برای رانندگان است و مردم نباید بابت الکترونیکی شدن پرداخت عوارض نگرانی داشته باشند.
وی افزود: خوشبختانه در مرحله نخست، همه مشکلات اجرایی شناسایی شده و شکایات مردم به حداقل ممکن رسیده است، اما در صورتیکه مردم نسبت به عوارض خود اعتراض یا شکایاتی داشته باشند می‌توانند شکایات خود را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۵۳۱ یا شماره تلفن ۶۳۴۶۸۵۳۱ در تهران اعلام کنند.
معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های کشور همچنین در خصوص مرحله سوم اجرای این طرح نیز گفت: تا پایان شهریور قرار هست همه ۲۸ آزادراه کشور تحت پوشش پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی قرار گیرند ضمن اینکه تمام آزادراه‌های جدید و تازه ساز هم از این روش استفاده خواهند کرد.
میرشفیع در خصوص جمع آوری عوارضی‌های سنتی نیز گفت: بزودی و با کاهش حجم مسافرت‌های تابستانی، عوارضی‌های قدیمی در آزادراه‌ها جمع آوری می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش جمعیت علفخواران در پناهگاه حیات‌وحش دره‌باغ فارس
قدردانی کاراکاس از موضع قاطع تهران علیه دزدی دریایی آمریکا
رطوبت ۹۱ درصدی هوا در آبادان
آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
روز‌های پایانی برداشت زیتون در رودبار
کشف ۲ هزار قطعه مرغ زنده فاقد مجوزدر زیرکوه
کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در ساری
خیر بجنوردی ۶۳ گرم طلا به ستاد عتبات اهدا کرد
نشان‌دار شدن بیماران خاص برای بهره‌مندی از خدمات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
ساخت دستگاه دنبال کننده چشم با قابلیت تشخیص اختلالات حرکتی چشم
اصلاح ضوابط رتبه‌بندی صادرات
ارزیابی آمادگی هلال احمر برای شرایط جوی پیش‌رو
گام تازه قرارگاه سید الشهدا در رفع مشکلات زیرساختی مناطق محروم
کرامت انسانی در فرمان هشت ماده‌ای امام خمینی (ره)
ورود سامانه بارشی به کشور از امروز
برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم بسکتبال کمتر از ۱٨ سال پسران ایران
هوای یک منطقه و چهار شهر مجاور پاک است
ثبت جهانی هنر مینیاتوری به نام افغانستان
هشدار مدیریت بحران کرمان درباره بارندگی و برف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)