• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۷۹۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۵
بین الملل » تحلیلی

مکزیک ادعاها درباره دادن امتیاز به آمریکا را رد کرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، با گذشت سه روز از اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره کسب توافق با مکزیک برای مهار جریان مهاجرت در مرز‌های جنوبی این کشور، به نظر می‌رسد دو کشور هنوز هم درباره آنچه دقیقا بر سر آن توافق کرده اند اختلاف نظر دارند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از واشنگتن، ترامپ روز دوشنبه با اشاره به کسب توافقات میان دوطرف اعلام کرده بود ما بخش مهم دیگری از توافق امنیتی و مهاجرتی را با مکزیک امضا کردیم، موضوعی که آمریکا سال‌ها خواستار آن بود. این توافق در آینده‌ای نه چندان دور ارائه می‌شود و نیازمند رای گیری در شورای قانونی مکزیک خواهد بود. ما فکر نمی‌کنیم مشکلی در فرایند این رای گیری رخ دهد، اما اگر به هر دلیلی این توافق تایید نشود تعرفه‌ها مجددا اعمال می‌شود.
با این همه مارسلو ابرارد Marcelo Ebrard وزیر امور خارجه مکزیک با اشاره به جزییات از پیش اعلام شده به خبرنگاران گفت: دو کشور بر سر دو اقدامی که پیشتر در روز جمعه اعلام شده بود توافق کرده اند و اگر این تدابیر برای کاهش جریان مهاجرت موثر واقع نشود، دو کشور گزینه‌های دیگر را مورد بحث قرار خواهند داد.
وی در عین حال تصریح کرد: هیچ چیز دیگری ورای آنچه من توضیح دادم وجود ندارد.
این اظهارات ماهیت بسیار پیچیده تحولات دیپلماتیک میان ترامپ و رئیس جمهور مکزیک را روشن می‌سازد. ظاهرا ترامپ بسیار مشتاق است اعلام کند تاکتیک مذاکراتی وی موفقیت آمیز بوده است و حتی تلاش کرد تا با برنامه‌های تلویزیونی و تدابیر خود ابداعی ابعاد ان توافقات را بزرگ جلوه دهد ,، ولی رهبران مکزیک نشان دادند علاقه‌ای به این بازی ندارند.
با این همه یک مقام بلندپایه آمریکایی که خواست نامش فاش نشود اعلام کرد مکزیک در این مذاکرات از ایده‌های آمریکا استقبال کرده است.
آمریکا و مکزیک پس از چندین روز مذاکره، روز جمعه به توافقی در زمینه مهاجرت دست یافتند که اعمال تعرفه گمرکی بر محصولات وارداتی مکزیک به آمریکا را از روز دوشنبه متوقف می‌سازد. به این ترتیب مکزیک متعهد می‌شود نظارت بر مرز‌های خود با گواتمالا را در جنوب این کشور تشدید و روند بازگرداندن مهاجران آمریکای لاتین را که در انتظار نتیجه درخواست پناهندگی شان از آمریکا هستند به کشورهایشان تسریع کند.
اما سه روز پس از این توافق، ترامپ بار دیگر تهدید کرد در صورتی که کنگره مکزیک یک بند محرمانه این توافق را که هنوز محتوای آن مشخص نیست تصویب نکند، تعرفه‌های گمرکی را اعمال خواهد کرد.
ابرارد دیروز در یک کنفرانس خبری در مکزیکو سیتی اعلام کرد اگر توافق مهاجرتی که با آمریکا حاصل شد، احتمالا تا ۴۵ روز آینده موجب توقف موج مهاجران غیرقانونی به آمریکا نشود، مسئولان باب مذاکرات جدید را با این کشور خواهند گشود و مکزیک ایجاد یک سامانه منطقه‌ای پذیرش پناهجو را با همکاری با سازمان ملل و دولت‌های گواتمالا، پاناما و برزیل خواهد گشود.
ابرارد تاکید کرد: آن‌ها می‌خواهند چیز کاملا متفاوتی امضا شود ,، ولی چیز دیگری وجود ندارد.
ترامپ همچنین پیشتر با انتشار توئیتی درباره بخش دیگری از توافق با مکزیک ادعا کرده بود مکزیک موافقت کرده است تا فورا خرید مقدار زیادی از محصولات کشاورزی را از کشاورزان آمریکایی آغاز کند.
این درحالیست که دولت آمریکا جزییات بیشتری از این بند ادعایی را در توافق با مکزیک منتشر نکرده و مقامات مکزیک نیز می‌گویند هیچ توافقنامه‌ای در زمینه اقلام کشاورزی در این بخش از مذاکرات حاصل نشده است.
ابرارد به خبرنگاران گفت: مذاکرات بیشتر بر موضوع مهاجرت متمرکز بود و نه تجارت ودو طرف هیچ توافق خاصی در زمینه محصولات کشاورزی نداشته اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر مناسب سازی معابر خراسان شمالی برای تردد معلولان
ثبت بین‌المللی اختراع نانوفیبری ایرانی با فناوری رهایش کنترل‌شده
خلیج گرگان در کانون توجه ملی؛ آغاز هفته ایران جان با بررسی وضعیت خلیج گرگان در شبکه خبر
بهره مندی بیماران فیروزآبادی از خدمات رایگان سلامت
از حل مشکل اسناد روستا‌های ترک آباد و اکرمیه و صدور اسناد قنوات استان یزد برای اولین بار تا اختصاص ۷۷۷ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز قضایی استان
احتمال بارش پراکنده باران در جزایر خلیج فارس، ۱۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات درباره رشد شدید زیان شرکت‌های شبه‌دولتی
‌ورود دو رام قطار ملی به ناوگان مترو ‌ ‌
شریعتی نماینده بهشهر، رئیس مجمع نمایندگان مازندران شد
«پرچمداران» در رادیو ورزش
تجلیل از همسران و مادران شهدا در ممسنی
احتمال رگبار پراکنده و کاهش دما
خاک سالم زیربنای سلامت شهرها و امنیت غذایی است
صف آرایی فوتبالیست‌های شمس آذر مقابل خیبر
تشخیص و درمان شانه منجمد
توسعه و ارتقای سامانه‌های نظارت تصویری در محور کندوان
توفیق عبادت و زیارت عنایتی الهی است
ضبط و امحای بیش از ۱.۶ تُن انواع مواد غذایی غیر بهداشتی در بوکان
برقراری نخستین پرواز حج عمره لرستان از فرودگاه خرم‌آباد
هوشمند سازی ۸۰۰ کلاس در استان اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)