آبگیری در استان یزد جان گیر شد
غرق شدن 5 شهروند هراتی در استخر کشاورزی+تصاوير
در این حادثه یک پدر و دختر 9 ساله یک مادر و پسر 11 ساله و یک بانوی محل به دنبال کمک به هم غرق شدند.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان یزد گفت: امروز حوالی ساعت یک بعد از ظهر یک پسر 11 ساله و یک دختر 9 ساله در استخر چاه کشاورزی شهرستان خاتم غرق شدند.
دکتر دهقان افزود: در پی این حادثه پدر دختر غرق شده و در ادامه مادر پسر 11 ساله هم برای کمک به جان فرزندان خود وارد استخر شدند که متاسفانه به علت عدم تسلط به فن نجات غریق , جان باختند.
به گفته دکتر دهقان در ادامه یک زن از زنان محل هم برای کمک به آن ها وارد استخر شد که او هم دچار حادثه شد و جان باخت.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان یزد بی احتیاطی , آشنا نبودن به فن شنا و عدم رعایت مسایل ایمنی را از علت های این حادثه برشمرد.
کارگران برداشت محصول باغ که در محل حضور داشتند حادثه را به مرکز فوریت های پزشکی گزارش دادند.
استخر محل حادثه , آبگیری ساخته شده با صفحات پلیمری واقع در حدود 9 کیلومتری جنوب هرات مرکز شهرستان خاتم در جنوب استان یزد است.
ابعاد این استخر حدود 50 در 30 متر به عمق حدود 3 متر برای ذخیره سازی آب مزرعه و باغ است که هم اکنون حجم زیادی آب دارد .
افراد حاضر در صحنه برای برداشت محصول کشاورزی به مزرعه مجاور و باغ زردآلو رفته بودند.
غرق شدن 5 شهروند هراتی در استخر کشاورزی+تصاوير غرق شدن 5 شهروند هراتی در استخر کشاورزی+تصاوير غرق شدن 5 شهروند هراتی در استخر کشاورزی+تصاوير غرق شدن 5 شهروند هراتی در استخر کشاورزی+تصاوير غرق شدن 5 شهروند هراتی در استخر کشاورزی+تصاوير غرق شدن 5 شهروند هراتی در استخر کشاورزی+تصاوير