• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۹۹۲۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد

هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی

بانگاه جامع و برگرفته از رهنمود‌های رهبرانقلاب، بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی را درکشور برگزار می‌کنیم

هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، نصرت الله لطفی افزود: برنامه‌های این هفته که با نگاه بصیرت افزایی و دشمن شناسی و افشای خباثت‌های آمریکا و ایادی آن برگزار می‌شود، محدود به داخل کشور نیست و در عرصه بین المللی نیز با حضور شخصیت‌های مختلف نظام برگزار می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: نگاه صرف برگزاری یک مراسم یادبود و بزرگداشت برای شهدای مظلوم هفتم تیر و شهدای محراب و دیگر شهدای مظلوم ترور، مورد نظر نیست، بلکه ما در این هفته از این الگو‌های مظلوم، به عنوان مصداقی برای افشای جنایات شیطان بزرگ آمریکا و ایادی آن‌ها استفاده خواهیم کرد، تا بتوانیم بسترساز مسیری باشیم که در داخل و خارج از کشور، جنایات ضدبشری مدعیان دروغین حقوق بشر، بازخوانی و بررسی شود.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور همچنین به آغاز همایش سراسری رؤسای و سرپرستان دفاتر استانی همراه با قائم مقام، معاونین و مدیران ستادی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در مشهد مقدس اشاره کرد و به برگزاری ماندگار و تحسین برانگیز بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: این تجربه می‌تواند یک الگو و سرلوحه کار‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سال‌های آتی قرار گیرد و برای سایر برنامه‌ها و بخصوص ورود به گام دوم انقلاب، از این راهبرد کلی و تجربه‌های گذشته به عنوان نقشه راه آینده استفاده کرد.
نصرت الله لطفی اضافه کرد: در برگزاری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، همه نهاد‌ها و سازمان ها، محوریت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را پذیرفتند و این ماموریت مشترک، با هم افزایی و همکاری، به صورت تحسین برانگیز و ماندگار برگزار شد و باید به عنوان سندی برای استفاده آیندگان با بررسی نقاط قوت و ضعف، مورد توجه و استفاده قرار گیرد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به گام دوم انقلاب، این بیانیه را آینه‌ای برای بازتاب موفقیت‌ها و اصلاح مشکلات و ضعف‌ها و سندی برای پاسخ به شبهات و امیدآفرینی و ترسیم آینده روشن پیش رو ذکر و خاطرنشان کرد: ما نباید از آرمان‌های اولیه انقلاب اسلامی فاصله بگیریم و دشمن شناسی و بصیرت افزایی را که یکی از تاکیدات بیانیه گام دوم انقلاب است، بایدمورد توجه قرار دهیم.
لطفی ادامه داد: در سال گذشته و همچنین روز قدس امسال، باشکوه‌ترین و حماسی‌ترین راهپیمایی‌های سراسری با حضور پرشور و گسترده مردم در نقاط مختلف کشور برگزار شد و برغم همه مشکلات، این اتحاد و همدلی در مراسم و حتی در عبور از مشکلات و سختی‌ها از جمله کمک به مناطق سیل زده، بروز و ظهور پیدا کرد و تجلی عینی هویت ایرانی – اسلامی و نمایش ایران یکپارچه و یادآور عرصه دفاع مقدس بود.
وی با اشاره به این که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یک مجموعه انقلابی است که بر اساس یک نیاز واقعی شکل گرفته است گفت: 'انقلابی بودن و انقلابی ماندن' به معنای واقعی کلمه و بر اساس باور قلبی، باید مورد توجه باشد، زیرا مقام معظم رهبری و آیت الله جنتی همواره بر آن تاکید داشته اند و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و همه کارکنان و اعضای این نهاد به عنوان یک مجموعه انقلابی، آن را سرلوحه ماموریت‌ها و کار‌های خود قرار دهند.
لطفی اضافه کرد: با حفظ این نگاه و ارزش، ماموریت آتی ما حرکت به سوی تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، افتخار به گذشته و امید به آینده است و طرح‌هایی در این راستا داریم که باید در کنار سایر ماموریت‌ها و رسالت‌های خود آن‌ها را پیگیری کنیم.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در ادامه به راهپیمایی مردمی اخیر که در حمایت از بیانیه شورای عالی امنیت ملی برگزار شد و همچنین حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: از چنین حرکت‌هایی که با همکاری مردم و تلاش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی صورت گرفت، به عنوان یک عملکرد مثبت و لحظه شناسی نام برده شد و نتایج و مثبت و تاثیرگذاری برای نظام داشت.
وی گفت: امسال سال انتخابات است و همه فعالیت‌های ما با رعایت بی طرفی، باید در جهت بسترسازی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات باشد، چرا که انتخابات، صحنه بروز و ظهور مردمی بودن و جمهوریت نظام اسلامی است و ماموریت ما نیز بستر سازی حضور پرشور مردمی در انتخابات با رعایت کامل بی طرفی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)