در واکنش به اتهام زنی های مقامات آمریکایی علیه ایران؛
روسیه آمریکا را به دامن زدن تنش ها متهم کرد
وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیه ای در روز جمعه اعلام کرد موضع «ایران هراسی» آمریکا باعث دامن زدن به تنش ها شده است.

به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از آسوشیتدپرس از دبی، وزارت امور خارجه روسیه علیه هرگونه تعجیل در تعیین مقصر در مسئله حملات به نفتکش ها در دریای عمان هشدار داد و آمریکا را به دامن زدن به تنش ها در منطقه با اتهام زنی علیه ایران متهم کرد.
وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیه ای در روز جمعه اعلام کرد، موضع «ایران هراسی» آمریکا باعث دامن زدن به تنش ها شده است. روسیه در این بیانیه از تمامی طرف ها خواست خویشتنداری کنند.
این بیانیه در حالی منتشر شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد ایران مقصر حمله به نفتکش ها است!
وزارت امور خارجه روسیه همچنين اعلام کرد، مسکو قویا حملات در تنگه استراتژیک هرمز را محکوم می کند.
در بیانیه وزارت امور خارجه روسيه همچنين از ایران به دلیل نجات 11 تبعه روس که بخشی از خدمه نفتکش ها بودند، قدردانی شد.