• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۱۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۷
بین الملل » آمریکا
نیویورک تایمز؛

سخنان ترامپ درباره ایران، فاقد اعتبار است

بسیاری از مردم آمریکا مدتهاست به این نتیجه رسیده اند که نمی‌توان به ترامپ اعتماد کرد.

سخنان ترامپ درباره ایران، فاقد اعتبار استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، رئیس جمهور آمریکا درحالی ایران را به حمله به دو نفتکش در دریای عمان متهم می‌کند، که درباره اعتبار این ادعای وی تردید‌های زیادی وجود دارد.
نیویورک تایمز نوشت: دونالد ترامپ درباره عامل انفجار‌های دو نفتکش در دریای عمان تردیدی ندارد و ایران را مقصر معرفی می‌کند.
اما اکنون این پرسش مطرح است که آیا دیگران هم در این زمینه اطمینان دارند. هر رئیس جمهوری که بخواهد کشور دیگری را به ارتکاب یک اقدام جنگ افروزانه متهم کند، با چالش‌های زیادی مواجه است تا بتواند بر تردید‌های داخلی و خارجی فائق آید و برای رئیس جمهوری که به دروغگویی و بحران افروزی شهرت دارد، این کار به نظر دشوارتر می‌رسد.
ترامپ در دو سال و نیمی که رئیس جمهور آمریکا بوده، اظهارات گمراه کننده و خلاف واقع زیادی درباره خودش، دشمنانش، سیاست هایش، خانواده اش، کسب و کارش و تعاملاتش با کارکنانش بیان کرده است؛ به گونه‌ای که حتی مدیر روابط عمومی سابق وی، یک بار او را دروغگو خواند و بسیاری از مردم آمریکا هم خیلی وقت پیش به این نتیجه رسیده اند که نمی‌توان به ترامپ اعتماد کرد.
شاید وی بتواند حرف هایش را به هم حزبی هایش بقبولاند، اما در زمان‌های بحرانی مردم به حرفهایش اعتماد نمی‌کنند.
نویسنده با بیان این که پس از تهاجم تحت رهبری جرج دبلیو بوش به عراق بر اساس اتهامات واهی وجود سلاح‌های کشتار جمعی در این کشور و تردید‌هایی که درباره ادعای باراک اوباما وجود داشت زمانی که حکومت سوریه را به استفاده از گاز‌های شیمیایی ضد مردم این کشور متهم می‌کرد، افزود: اکنون مردم بیش از قبل درباره صحت ادعا‌های روسای جمهور و اطلاعات جاسوسی ارائه شده بدبین شده اند.
جان‌ای مک لافین، معاون سازمان سیا در زمان جنگ عراق، گفت: مشکل آن‌ها دو بعد دارد. یک بعد قضیه این است که مردم همواره صحت اطلاعات جاسوسی را زیر سوال می‌برند، زیرا دانش جمع آوری این اطلاعات دانش دقیقی نیست. اما مهمترین مشکلی که آن‌ها با آن مواجه اند، اعتبار خودشان و تناقض گویی هایشان است.
کار ترامپ اکنون از بقیه دشوارتر است، زیرا وی خود قابل اعتماد بودن نهاد‌های جاسوسی آمریکا و حتی اعتبار روسای این نهاد که خود آن‌ها را منصوب کرده، زیر سوال برده است.
وی یکبار کمی پس از آنکه به عنوان رئیس جمهور سوگند یاد کرد، سازمان‌های جاسوسی را با حزب نازی آلمان مقایسه کرد و از آن زمان نیز به کرات یافته‌های آن‌ها را درباره مداخله روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ [۱۳۹۵] زیر سوال برده است.
همه آنچه گفته شد موجب می‌شود در زمان بروز تنش‌های بین المللی مانند انفجار روز پنجشنبه دو نفتکش، حادثه‌ای که به نگرانی‌ها درباره ایمنی مهمترین مسیر انتقال نفت، دامن زد، سوال‌ها و تردید‌های زیادی مطرح شود. زمانی که ترامپ روز جمعه به فاکس نیوز گفت: ایران مسبب این حادثه بوده است، در واقع از مردم کشورش می‌خواست حرفش را باور کنند.
جن ساکی، مدیر روابط عمومی کاخ سفید و سخنگوی ارشد وزارت امور خارجه در دوره ریاست جمهوری اوباما، اعتبار ترامپ را درحد یک فروشنده روغن مار توصیف کرد و گفت: شاید وی بتواند حرف هایش را به هم حزبی هایش بقبولاند، اما در زمان‌های بحرانی حتی درباره موضوعات مهمی مانند دست داشتن ایران در انفجار نفتکش ها، مردم به حرفهایش اعتماد نمی‌کنند.
مقامات کاخ سفید از اظهارنظر درباره اعتبار اظهارات رئیس جمهور خودداری کردند، اما یک مقام ارشد دولتی که خواست هویتش فاش نشود، با بیان این که ترامپ از ابتدای نامزد شدن برای انتخابات ریاست جمهوری همواره تاکید کرده با هرگونه مداخله نظامی مخالف است، گفت، ترامپ قصد نداشته است با جار و جنجال به راه انداختن، به توجیه جنگ بپردازد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمعه، ۲۴ بهمن‌؛ زمان برگزاری آزمون استخدامی شرکت آب و فاضلاب، اعلام شد
شهروندان در مکان‌های پرازدحام از ماسک استفاده کنند
صدرنشینی کاپیتان‌های پینگ پنگ ایران در رده بندی جدید فدراسیون جهانی
ثبت بیش از ۲۳ هزار مأموریت اورژانس در خوزستان
هشدار نسبت به تبلیغات کلاهبرداری رزرو صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
درخشش نوجوان مازنی در پیروزی پنج‌گانه ایران برابر چین تایپه
وقتی صفِ کلاس به صفِ نماز پیوند می‌خورد
همایش ارتقاء فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات در کهنوج
برای مادر
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
ظفرقندی: شاخص‌های سلامت ایران قابل دفاع است
اصلاح دستورالعمل کرامت انسانی برای تقویت حقوق شهروندی
راهداری کردستان آماده اجرای طرح زمستانه
برخورداری ۸۶ درصدروستاهای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالت
دامداران خراسان جنوبی اطلاعات سامانه‌های مربوطه این حوزه را به‌روزرسانی کنند
تلفات شبکه‌های توزیع برق کاهش یافت
حریق در مناطق جنگلی چهار شهرستان گلستان/نیروهای یگان حفاظت پای کار مهار آتش
بازگشت ناوگانی ایرانی متوقف‌شده در افغانستان به کشور
عزاداری سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در مناطق مختلف زنجان
کشف ۱۱ فقره انواع سرقت در نی‌ریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
کشف پنج تن زعفران تقلبی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)