• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۲۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸
سیاسی » مجلس
در نشست علنی مجلس

قرائت ­گزارش اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه سوم

معاون نظارت مجلس شورای اسلامی گزارش اقدامات نظارتی مجلس را در اجلاسیه سوم دوره دهم قرائت کرد.

قرائت ­گزارش اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه سومبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، غلامرضا اسداللهی در جمع خبرنگاران در تشریح اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه سوم، گفت: براساس اطلاعات و گزارش‌های تهیه شده از اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه سوم شاهد افزایش این اقدامات چه در کمیسیون‌ها و چه در سایر ارکان مجلس نسبت به گذشته هستیم.
معاون نظارت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:پاسخگو کردن دستگاه‌های اجرایی و فعال کردن کمیسیون‌ها در حیطه وظایف نظارتی و پیگیری آئین نامه داخلی مجلس در بعد نظارت با برگزاری ۱۰ جلسه علنی و ۱۶ جلسه غیرعلنی با حضور مسئولان در سال سوم تشدید شد.
وی افزود: در اجلاسیه سوم ۲ استیضاح و ۵ رأی اعتماد به وزرا، ۲۲ فقره قانون مصوب و تعدادی سوال و تذکر در حیطه نظارتی خطاب به مسئولین اجرایی داشتیم که از میان ۲۲ فقره قانون مصوب سه فقره توسط رئیس مجلس ابلاغ شد و پیگیری تدوین آئین نامه‌های اجرایی سایر قوانین به صورت مستمر انجام گردید.
او ادامه داد: پاسخگو کردن دستگاه‌های اجرایی برای ارائه گزارش به مجلس و بررسی معاهده‌های بین المللی مصوب مجلس از ابتدا تا پایان اجلاسیه سوم از دیگر فعالیت‌های معاونت نظارت بود و با توجه به اینکه برخلاف تعهد ما به برخی از معاهده‌های بین المللی مزایای لازم برای کشور فراهم نشده گزارش‌های کاملی تدوین و به کمیسیون‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری حقوق جمهوری اسلامی ارسال شد.
اسداللهی با اشاره به توافق نامه مجلس و دادستانی تهران برای پیگیری وظایف نظارتی گفت: در این توافق نامه مقرر شد گزارش‌های نظارتی مجلس به صورت خارج از نوبت در قوه قضائیه بررسی شود، همچنین براساس تبصره ۲ ماده ۳۸ آئین نامه داخلی مجلس در جلساتی با رئیس مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها و تطبیق حوزه عملکرد کمیسیون‌های تخصصی با قانون و جلسات کارشناسی برای ارزیابی این عملکرد‌ها آئین نامه‌ای به منظور افزایش اقتدار و انسجام مجلس و اثربخشی اقدامات کمیسیون‌ها و همچنین اثربخشی شدن سوال و استیضاح و پاسخگو کردن دولت در قبال مطالبات قانونی نمایندگان در قالب مواد الحاقی به آئین نامه داخلی اضافه شد.
وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۱۳۳ نماینده منتخب مجلس در ۷۳ مجمع و شورای ملی و ۲۷۹ نماینده در ۱۸۶ هیات و مجمع استانی عضویت دارند، تصریح کرد: گزارش‌های این نمایندگان از عملکرد و نحوه برگزاری این مجامع ملی و استانی جمع آوری و بررسی شد که متاسفانه شاهد عدم برگزاری برخی از شورا‌های ملی در زمان‌های مقرر قانونی بودیم که با پیگیری ها، تعدادی از جلسات به طور منظم از سر گرفته شد، اما برخی نیز هنوز با توجه به ضعف عملکرد دولت شکل منظم به خود نگرفته است.
اسداللهی تصریح کرد: با توجه به تاکید ریاست مجلس در سال رونق تولید، قوانین مرتبط با این بخش در چارچوب قانون بودجه و سایر قوانین حمایتی استخراج شد و عملکرد دستگاه‌ها نسبت به این قوانین و تخلفات احتمالی مورد بررسی قرار گرفت و گزارش‌هایی برای دیوان محاسبات و سایر نهاد‌های نظارتی ارسال شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)