• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۴۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال

داورزنی: باید ساختار ورزشگاه‌ها را فراهم کنیم

معاون وزیر ورزش گفت: باید ساختار ورزشگاه‌ها و شرایط میزبانی را طوری فراهم آوریم که نیروی انتظامی بتواند کارش را بهتر انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان ، محمدرضا داورزنی در حاشیه جلسه الزامات برگزاری مسابقات فوتبال لیگ برتر افزود: در پی حوادث و ناهنجاری هایی که در دوره گذشته لیگ برتر اتفاق افتاد، جلسات مختلفی را با مسئولان برگزاری مسابقات بر اساس مصوبه شورای امنیت کشور داشتیم تا بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که هم نظم و مسائل امنیتی رعایت شود و هم برای حفظ امنیت جانی تماشاگران طوری برنامه ریزی کنیم که مردم با آرامش مسابقات را دنبال کنند و از تماشای فوتبال بدون آنکه اتفاقی برای آنها رخ دهد، لذت ببرند.
داورزنی با بیان اینکه حوادث رخ داده بیانگر این است که باید زیرساخت ها و فرایند برگزاری مسابقات را اصلاح کنیم، توضیح داد : برگزاری مسابقات را باید از لحاظ نحوه ورود و نشستن تماشاگران تا شرایط خروج آنها را با استفاده از تکنولوژی و امکانات مختلف طوری تنظیم کنیم که هر فردی بتواند در خانه بلیط الکترونیکی تهیه کرده و هیچ فردی برای تهیه بلیط به ورزشگاه مراجعه نکند تا از ازدحام جمعیت جلوگیری شود و از طرفی هر تماشاگر با بلیطی که خودش خریداری کرده و مشخصاتش در آن درج شده به ورزشگاه بیاید تا با استفاده از مکانیزم‌های مختلف از جمله دوربین مداربسته کنترل منطقی محقق شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای ادامه داد: برای برگزاری مسابقات نهادهای مختلفی درگیر هستند که شامل وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و بخش امنیتی که مجموعه این عوامل در برگزاری نقش دارند و بایستی وظایفشان را به گونه ای انجام دهند که خدای نکرده اتفاق و مشکلی برای مردم رخ ندهد.
داورزنی تاکید کرد: می بایست ساختار ورزشگاه‌ها و شرایط میزبانی را طوری فراهم آوریم که نیروی انتظامی بتواند کارش را بهتر انجام دهد و فدراسیون هم شرایطی را دنبال کند که تیم های میزبان و مهمان بدانند باید در قالب چه ساز و کاری حرکت کنند بطوریکه محوطه بیرونی ورزشگاه چطور کنترل شود و از طرف دیگری با توجه به ساختار کنفدراسیون فوتبال آسیا وقتی بلیط فروشی بصورت الکترونیکی انجام می شود، درصدی هم که باید به عوامل مختلف برگزاری تعلق بگیرد مشخص خواهد شد.
وی برخوردهای انضباطی حین برگزاری مسابقات را هم تنش زا دانست و تصریح کرد: افراد باید بدانند تماشاگری که می خواهد در ورزشگاه بازی را تماشا کند تحت پوشش دوربین های امنیتی قرار دارد و هر حرکتی هم که از او سربزند، قابل شناسایی است. بنابراین زمانی که با مشخصات خود بلیط را خریداری می کند و روی صندلی شماره گذاری شده می نشیند هر حرکت خطایی از جمله سنگ پرانی توسط دوربین ها ضبط شده و به علت فروش الکترونیکی بلیط آن تماشاگر خاطی قابل شناسایی است و پس از بازی برخورد انضباطی با او صورت خواهد گرفت.
داورزنی با تاکید بر این مهم که باید آرامش را به ورزشگا‌ها بیاوریم افزود: با توجه به الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا و رعایت استانداردهای لازم برای برگزاری مسابقات فوتبال؛بلیط فروشی الکترونیکی، شماره دار شده صندلی ها، نصب گیت های ورودی و خروجی و نصب دوربین های مدار بسته حداقل الزامات است تا در یک فرایند منطقی تماشاگران با امنیت کامل مسابقات را دنبال کنند و بدانند همه چیز تحت کنترل است و هر هنجار شکنی با برخورد قانونی همراه خواهد شد و برخورد انضباطی را به دنبال دارد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر رعایت الزامات برگزاری مسابقات فوتبال تصریح کرد: تا زمانی که الزامات برگزاری مسابقات در ورزشگاهی وجود نداشته باشد برگزاری هر مسابقه تبعات خطرناکی خواهد داشت به همین علت با کمک مسئولان محلی و استانداران محترم، مدیران کل ستادی، هیئت های استانی، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و همچنین وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال و نیروی انتظامی شرایطی را فراهم می کنیم که رقابت های فوتبال با رعایت این استانداردها برگزار شود.
داورزنی بابیان اینکه شماره دارکردن صندلی، نصب دوربین مداربسته، فروش الکترونیکی بلیط‌ها و نصب گیت های ورودی و خروجی، حداقل استانداردهاست تاکید کرد: اگر هر استانی نتواند این الزامات را بوجود آورد حق میزبانی از آنها سلب و به استان همجواری که دارای این شرایط است واگذار خواهد شد اما تلاش می کنیم که این الزامات در استان ها بوجود آید تا استان های درگیر رقابت های لیگ برتر فوتبال از حق میزبانی خود بتوانند استفاده کنند .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)