• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۵۱۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱
بوشهر » علمی فرهنگی
امام جمعه بوشهر؛

تهیه نقشه جامع علمی گامی بزرگ در جهت پیشرفت استان

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به تهیه و تدوین نقشه جامع علمی استان بوشهر گفت: از این نقشه می‌توان برای اهداف علمی و فن‌آوری و اقتصاد و صنعت در افق بیست ساله استان بوشهر استفاده کرد.

تهیه نقشه جامع علمی گامی بزرگ در جهت پیشرفت استانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، آیت الله صفایی بوشهری در دیدار  دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: یکی از مهمترین پایه‌های تمدن اسلامی فرهنگ و دانش است که اگر در جامعه‌ای استوار نباشد بر روی ابعاد توسعه و پیشرفت تاثیر منفی خواهد گذاشت.

وی افزود: استان بوشهر از دیرباز یکی از استان‌های مطرح در زمینه پیشرفت علم و فناوری بوده است به‌طوری که اکنون این استان به عنوان منطقه علم و فناوری ایران شناخته شده و یک قرارگاه علمی بزرگ برای کشور است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به تدوین نقشه جامع علمی استان بوشهر گفت: روستا به روستا و شهر به شهر، تهدیدها، ضعف‌ها و قوت‌های علمی استان بوشهر برای تهیه این نقشه استفاده شده است.

وی تصریح کرد: از این نقشه می‌توان برای اهداف علمی و فن‌آوری و اقتصاد و صنعت در افق بیست ساله استان بوشهر استفاده کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گفت: سند نقشه جامع علمی کشور مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک سند مرجع برای توسعه علم و فناوریست که 240 برنامه اقدام دارد.

حجت الاسلام سید سعید رضا عاملی افزود: در سند نقشه جامع علمی کشور استان‌ها مورد توجه قرار گرفته‌اند و با همکاری استانداران، دانشگاهیان و مراکز علم و فناوری برش‌های استانی تهیه و هم‌اینک نسخه 23 سند نهایی شده است.

وی هدف از تدوین سند نقشه جامع علمی کشور را نگاه به اولویت‌ها و ظرفیت‌های استانی در حوزه علم و فناوری عنوان کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: بروز این سند در تفکر شهر هوشمند است که یک فضای دومی را برای استان و شهر به‌وجود آورد که ارتباطات اداری، تراکنش‌های مالی و مدیریت صنعت را تسهیل کند و در ایجاد فضای امن و آرام استان‌ها موثر باشد.

وی ظرفیت‌های علم و فناوری استان بوشهر را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: استان بوشهر اولین استانی است که نقشه جامع علمی کشور را به اجرا در آورده که این می‌تواند الگویی باشد برای سایر استانها.

حجت الاسلام عاملی، تدوین این سند را در جهت شناسایی ظرفیت‌ها، کمبودها و تقویت حوزه علم و فناوری بسیار خوب دانست و گفت: باید تلاش کنیم کشوری اسلامی، فرهنگی و علمی با ارزش‌های انقلابی داشته باشیم؛ همان چیزی که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به آن تاکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)