• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۵۵۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۱
مرکزی » اجتماعی
استان مرکزی؛

خواهران کلاهبردار در دام قانون

۲ خواهر که با ترفندهای خاص اقدام به کلاهبرداری در چند استان کشور کرده بودند، توسط پلیس زرندیه شناسایی و دستگیر شدند.

خواهران کلاهبردار در دام قانونبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز اراک، فرمانده انتظامی زرندیه گفت: ۲ خواهر که با ترفندهای خاص و اغفال شهروندان با در اختیار گرفتن کارت های بانکی از آنان و انتشار آگهی فروش کالاهایی در سایت دیوار اقدام به کلاهبرداری در چند استان کشور کرده بودند، توسط پلیس در زرندیه شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ روشندل افزود: تاکنون مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال اخاذی از این کلاهبرداران احصا شده اما با توجه به گستردگی فعالیت شأن در استان‌های مختلف کشور و احتمال افزایش شاکیان، ممکن است مبلغ بیشتر از این رقم باشد.

وی در توضیح جزئیات شیوه‌های کلاهبرداری متهمان گفت: آنها با مراجعه به برخی شهروندان به بهانه اینکه برادرشان در بیمارستان بستری است و کارت بانکی ندارند درخواست امانت گرفتن کارت می‌کردند و در مواردی اعتماد مردم را برای در اختیار گذاشتن کارتشان جلب می‌کردند.

فرمانده انتظامی زرندیه گفت: این متهمان به افرادی که از آنها کارت بانکی به امانت می‌گرفتند، اعلام می‌کردند که به کارت آنها پول واریز می‌کنند و فقط عملیات برداشت انجام می‌دهند.

سرهنگ روشندل ادامه داد: همزمان با اغفال شهروندان و اخذ کارت بانکی از آنها، این ۲ خواهر در یک سایت فروش، تبلیغاتی برای محصولاتی از جمله اجناس دست دوم که وجود خارجی نداشته، منتشر می‌کردند و در پاسخ به تماس مشتریان از آنها می‌خواستند که مبلغ پیش پرداخت را به کارت (کارتهایی که از مردم به امانت گرفته بودند) واریز کنند.

وی افزود: بعد از واریز پول بابت کالای تبلیغ شده در سایت به کارت‌ها، آنها یا با داشتن رمز، خودشان اقدام به برداشت می‌کردند یا اگر با مقاومت صاحبان کارت برای ارائه رمز مواجه می‌شدند از آنها می‌خواستند که مبلغ را برداشت و به آنها تحویل دهند و بعد از دریافت پول متواری می‌شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه اضافه کرد: افراد مالباخته‌ای که بابت آگهی سایت پول پرداخت کرده بودند وقتی متوجه شدند که کالایی در کار نیست و سرشان کلاه رفته است در مراجعه به پلیس، شماره کارتی که به آن مبالغ را واریز کرده‌اند، ملاک قرار دادند و تنها مدرک هم همین بود.

روشندل گفت: در استعلام‌ها مشخص شد که کارت‌ها متعلق به افراد دیگری است که از وجود آگهی در سایت فروش کالاها بی خبر بودند.

وی تصریح کرد: این دو خواهر اهل زرندیه نیستند و در بازجویی‌ها به انجام چنین فعالیت‌های در ساوه، اسلامشهر، رباط کریم و تبریز اقرار کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه گفت: این دو متهم به کلاهبرداری بسیار حرفه‌ای اقدام کردند و هیچ ردی از خود به جا نمی‌گذاشتند ولی با درایت و تیزهوشی کارآگاهان پلیس زرندیه به دام افتادند.

 روشندل افزود: هر دو متهم اکنون به شهرستان ساوه ارجاع شده و در زندان به سر می‌برند.

وی از شهروندانی که با این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند درخواست کرد که از طریق شماره تلفن ۲۱۸۳۱۶۱۸ مراتب و شکایت خود را اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)