• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۵۵۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۱
مرکزی » اجتماعی
استان مرکزی؛

خواهران کلاهبردار در دام قانون

۲ خواهر که با ترفندهای خاص اقدام به کلاهبرداری در چند استان کشور کرده بودند، توسط پلیس زرندیه شناسایی و دستگیر شدند.

خواهران کلاهبردار در دام قانونبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز اراک، فرمانده انتظامی زرندیه گفت: ۲ خواهر که با ترفندهای خاص و اغفال شهروندان با در اختیار گرفتن کارت های بانکی از آنان و انتشار آگهی فروش کالاهایی در سایت دیوار اقدام به کلاهبرداری در چند استان کشور کرده بودند، توسط پلیس در زرندیه شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ روشندل افزود: تاکنون مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال اخاذی از این کلاهبرداران احصا شده اما با توجه به گستردگی فعالیت شأن در استان‌های مختلف کشور و احتمال افزایش شاکیان، ممکن است مبلغ بیشتر از این رقم باشد.

وی در توضیح جزئیات شیوه‌های کلاهبرداری متهمان گفت: آنها با مراجعه به برخی شهروندان به بهانه اینکه برادرشان در بیمارستان بستری است و کارت بانکی ندارند درخواست امانت گرفتن کارت می‌کردند و در مواردی اعتماد مردم را برای در اختیار گذاشتن کارتشان جلب می‌کردند.

فرمانده انتظامی زرندیه گفت: این متهمان به افرادی که از آنها کارت بانکی به امانت می‌گرفتند، اعلام می‌کردند که به کارت آنها پول واریز می‌کنند و فقط عملیات برداشت انجام می‌دهند.

سرهنگ روشندل ادامه داد: همزمان با اغفال شهروندان و اخذ کارت بانکی از آنها، این ۲ خواهر در یک سایت فروش، تبلیغاتی برای محصولاتی از جمله اجناس دست دوم که وجود خارجی نداشته، منتشر می‌کردند و در پاسخ به تماس مشتریان از آنها می‌خواستند که مبلغ پیش پرداخت را به کارت (کارتهایی که از مردم به امانت گرفته بودند) واریز کنند.

وی افزود: بعد از واریز پول بابت کالای تبلیغ شده در سایت به کارت‌ها، آنها یا با داشتن رمز، خودشان اقدام به برداشت می‌کردند یا اگر با مقاومت صاحبان کارت برای ارائه رمز مواجه می‌شدند از آنها می‌خواستند که مبلغ را برداشت و به آنها تحویل دهند و بعد از دریافت پول متواری می‌شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه اضافه کرد: افراد مالباخته‌ای که بابت آگهی سایت پول پرداخت کرده بودند وقتی متوجه شدند که کالایی در کار نیست و سرشان کلاه رفته است در مراجعه به پلیس، شماره کارتی که به آن مبالغ را واریز کرده‌اند، ملاک قرار دادند و تنها مدرک هم همین بود.

روشندل گفت: در استعلام‌ها مشخص شد که کارت‌ها متعلق به افراد دیگری است که از وجود آگهی در سایت فروش کالاها بی خبر بودند.

وی تصریح کرد: این دو خواهر اهل زرندیه نیستند و در بازجویی‌ها به انجام چنین فعالیت‌های در ساوه، اسلامشهر، رباط کریم و تبریز اقرار کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه گفت: این دو متهم به کلاهبرداری بسیار حرفه‌ای اقدام کردند و هیچ ردی از خود به جا نمی‌گذاشتند ولی با درایت و تیزهوشی کارآگاهان پلیس زرندیه به دام افتادند.

 روشندل افزود: هر دو متهم اکنون به شهرستان ساوه ارجاع شده و در زندان به سر می‌برند.

وی از شهروندانی که با این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند درخواست کرد که از طریق شماره تلفن ۲۱۸۳۱۶۱۸ مراتب و شکایت خود را اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)