• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۷۵۴۴
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر رضا ملک‌زاده؛

تحقیقات در زمینه سرطان و افزایش امید درمان در مردم

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: تحقیقات در زمینه سرطان، امید‌های زیادی را برای درمان به وجود آورده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر رضا ملک زاده گفت: به سختی می‌توان از حمایت‌های دولتی برای حمایت از تحقیقات بهره گرفت، چنانچه به منابع مردمی وصل شویم، موفق‌تر عمل کرده و حمایت از طرح‌های بیشتری را دنبال خواهیم کرد.
وی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین مؤسسه نیماد و مؤسسه غیر دولتی خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان "نور"، افزود: سرطان ها، ۲۰ درصد از علل مرگ و میر در ایران را تشکیل می‌دهند. از طرفی با توجه به پیر شدن جمعیت، آمار سرطان رو به افزایش است و به نظر می‌رسد، در آینده‌ای نزدیک، با چالش بزرگی در این زمینه روبرو باشیم.
ملک زاده گفت: تحقیقات در زمینه سرطان در سال‌های اخیر، امید‌های زیادی را برای درمان سرطان به وجود آورده است تا بتوانیم در آینده درصد بیشتری از بیماران مبتلا به سرطان را درمان کنیم؛ زیرا اکنون ۵۰ درصد از سرطان‌ها با تشخیص زودهنگام قابل درمان است و ۵۰ درصد از سرطان ها، قابل معالجه نیست و روندی که تحقیقات سرطان در تمام دنیا طی می‌کند، این امید را ایجاد کرده است که طی ۲۰ سال آینده، ۸۵ درصد سرطان‌ها را درمان کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: روش‌هایی در دنیا مطرح شده که سرطان‌ها قبل از بروز یا وخیم شدن، تشخیص داده شوند. برای مثال در سرطان مثانه که هر سال به طور متوسط جان هزار نفر را می‌گیرد، روش‌هایی ابداع شده است که با یک آزمایش ادرار مشخص می‌شود، فرد در معرض سرطان مثانه قرار دارد یا خیر و به کمک این روش، می‌توان فرد را از ابتلا به سرطان نجات داد یا اینکه به محض بروز بیماری، وی را معالجه کرد.
دکتر ملک زاده با تأکید بر اینکه درمان سرطان‌ها باید براساس نوع سرطانی که بیمار را درگیر کرده است، انجام شود، گفت: گاهی، درمان سرطان‌ها نیز دقیق نیست. به طور مثال برای سرطان معده یا مغز، انواع مختلفی شناسایی و معرفی شده است و برای درمان این قبیل سرطان ها، باید در ابتدا نوع آن تشخیص داده شود و داروی متناسب و ویژه همان سرطان، تجویز و مصرف شود.
وی با بیان اینکه ۲۰۰ محقق فعال در سطح کشور در زمینه تحقیقات سرطان مورد حمایت قرار گرفته اند، تصریح کرد: با حمایت از محققان و پژوهشگران، می‌توانیم مطالعات و تحقیقات در زمینه سرطان را توسعه دهیم و در حوزه تشخیص زودرس سرطان، گام‌های مؤثری برداریم.
دکتر ملک زاده در پایان با تأکید بر ضرورت مشارکت‌های مردمی و خیّرین در زمینه حمایت از تحقیقات در زمینه بیماری ها، گفت: مشارکت با مؤسسه غیر دولتی خیریه و حمایت از بیماران مبتلا به سرطان "نور" دست ما را باز می‌کند تا حمایت از طرح‌های تحقیقاتی بیشتری را بپذیریم، زیرا هزینه‌های دولت سنگین است و بیشترین هزینه دولت صرف کادر استخدامی اش شده و در نتیجه، به سختی می‌توان از حمایت‌های دولتی برای حمایت از تحقیقات بهره گرفت. از این رو اگر به منابع مردمی وصل شویم، موفق‌تر عمل خواهیم کرد. در عین حال، بهترین روش برای پیشگیری از سرطان، انجام تحقیقات بیشتر و تولید روش درمانی جدیدتر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)