• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۹۲۸۸
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۲
بین الملل » تحلیلی

اعتراض مردم کشورهای عربی و اسلامی به نشست بحرین

به رغم تلاش‌های آمریکا در پیشبرد معامله قرن، موضع یکپارچه مردم فلسطین و شهروندان دیگر کشور‌های عربی و اسلامی در برابر آن، مقاومت و ایستادگی است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازتلویزیون المیادین ‏، واکنش‌های اعتراض آمیز مردم فلسطین و دیگر کشور‌های عربی و اسلامی به نشست منامه ادامه دارد.
به رغم تلاش‌های آمریکا در پیشبرد معامله قرن، موضع یکپارچه مردم فلسطین و شهروندان دیگر کشور‌های عربی و اسلامی در برابر آن، مقاومت و ایستادگی است.
واکنش‌های رسمی و مردمی کشور‌های عربی ضد نشست اقتصادی بحرین در آستانه برگزاری این نشست افزایش یافته است؛ به طوری که جریان‌ها و احزاب مختلف، فعالیت‌هایی در مخالفت و اعتراض به این نشست برگزار می‌کنند. همچنین تظاهرات‌های گسترده‌ای در شهر‌های مختلف در کشور‌های عربی در محکومیت برگزاری این نشست برگزار شده یا قرار است برگزار شود.
مریم عثمان خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین در گزارشی گفت: موضع مردم فلسطین مخالفت با نشست اقتصادی بحرین و اعتراض به آن است. این موضع سرآغاز مخالفت‌ها و اعتراضات مردمی گسترده‌ای است که در آستانه برگزاری آن در بحرین، در کشور‌های مختلف عربی مشاهده می‌شود. موضع مردم فلسطین به صورت یکپارچه برضد این نشست است. مشاور رئیس (تشکیلات خودگردان) فلسطین به خوبی به این موضع اشاره کرده است.
نبیل شعث مشاور رئیس (تشکیلات خودگردان) فلسطین در مصاحبه با خبرنگار المیادین گفت: «ما در فلسطین در برابر توطئه‌های آمریکا واسرائیل برضد فلسطین مقاوم ایستاده ایم؛ ما حمایت‌های برادرانمان را در فعالیت‌های بین المللی خواستاریم تا این نشست را در محاصره قرار بدهیم و آن را تحت فشار بگذاریم».
خبرنگار المیادین افزود: همه جریان‌ها و احزاب فلسطینی در تحریم نشست بحرین متفق القول هستند؛ زیرا این نشست در واقع برداشتن گام‌های اولیه برای اجرای معامله قرن و از بین بردن مسئله فلسطین است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جنبش فتح اعلام کرد: همه جریان‌ها و احزاب فلسطینی و آحاد ملت فلسطین در فعالیت‌های مختلفی که این نشست را محکوم می‌کند، شرکت دارند. همچنین قرار است همزمان با برگزاری نشست، یعنی بیست و پنجم ماه جاری، اعتصاب عمومی در فلسطین اشغالی برگزار شود.
لبنان به طور رسمی اعلام کرد در نشست بحرین شرکت نمی‌کند. چندین بار نبیه بری رئیس پارلمان لبنان و جبران باسیل وزیر خارجه این کشور اعلام کردند که مقامات لبنانی در این نشست شرکت نخوهند کرد.
درآستانه برگزاری نشست بحرین نیز قرار است در لبنان، تظاهرات مردمی و اعتصاب عمومی برگزار شود. این تظاهرات و اعتصاب عمومی به دعوت کمیته فعالیت‌های مشترک فلسطینی در لبنان برگزار می‌شود. جمعیت وفاق بحرین نیز در بیروت دعوت به برگزاری تظاهرات کرده است. کمیته‌های «فعالیت‌های لبنانی و فلسطینی مشترک برای حل مسائل آوارگان فلسطینی» نیز نشستی برای اعلام موضعی مشترک در برابر معامله قرن برگزار می‌کنند.
در اردن نیز حزب «جبهه کار اسلامی» تصمیم دولت را در زمینه شرکت در نشست بحرین محکوم کرد. این حزب اردنی از دولت این کشور خواست از تصمیم خود دراین زمینه منصرف شود. در همین حال هزاران نفر از شهروندان اردنی در امان پایتخت و دیگر شهر‌های این کشور تظاهراتی در حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با نشست بحرین برگزار کردند.
اما رباط پایتخت مغرب شاهد تظاهرات گسترده مردم معترض این کشور بود. شهروندان مغربی در این تظاهرات مردمی شعار «ملت مغرب معامله خیانت و نشست بحرین را محکوم می‌کند» , سر دادند.
آن‌ها تاکید کردند هرگونه مشارکت دولت مغرب در نشست بحرین بیانگر موضع مردم این کشور نیست همانگونه که دولت مغرب نماینده دیدگاه مردم این کشور نیست.
تحلیلگران بارز و جریان‌های جامعه مدنی در سودان و کویت نیز نشست بحرین را محکوم کردند و آن را به عنوان از بین برنده فرصت‌ها توصیف کردند و آن را قبل از آغاز، محکوم به شکست دانستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)