• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۰۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
سیاسی » دولت
ربيعي در جلسه امروز هیئت دولت؛

در مقابل همه تحریم‌ها سازوکار داریم

سخنگوی دولت در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه کشورمان گفت: ما در مقابل همه تحریم‌ها سازوکار داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی ربیعی درادامه نشست خبری امروز با خبرنگاران گفت: آمریکا با تحریم مقام معظم رهبری به عنوان صاحب فتوای حرمت سلاح‌های هسته‌ای اجماع جهانی را در خصوص اینکه آن‌ها دنبال مذاکره با ایران هستند و کشور ما مخالف مذاکره است، از دست می‌دهد. سخنگوی دولت گفت با اشاره به اینکه تحریم مقام معظم رهبری وحدت ملی را افزایش می‌دهد افزود: آمریکا به دنبال ایجاد اجماعی در بین مردم جهان و ایران بود که آن‌ها به دنبال مذاکره هستند و ایران مخالف آن است که البته با اقداماتی که آمریکا انجام می‌دهد این اجماع را درسطح جهان از بین می‌برد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی با بیان اینکه پتروشیمی ایران در زمان حضور نخست وزیر ژاپن در ایران تحریم شد گفت: ژاپن به عنوان کشوری باعظمت و دارای تمدنی بزرگ در شرق آسیا است که در زمان حضور نخست وزیرش در ایران، آمریکا پتروشیمی ما را تحریم کرد، از سوی دیگر آمریکا چهره‌ای نشان می‌دهد که میخواهد مذاکره کند، اما ایران را تحریم می‌کند. سخنگوی دولت با اشاره به اینکه این توهین به یک ملت است ادامه داد: آمریکا نهاده‌ها وارگان‌هایی را میخواهد تحریم کند که مدیران آن نهاد از دفتر رهبری انتخاب شده اند و به نظر می‌رسد مهم‌ترین آن‌ها پتروشیمی است.
ربیعی گفت: این کار آمریکا غیر متعارف است و از جنبه اقتصادی و عملی چیز زیادی اضافه نمی‌کند. وی افزود: اگر آقای ظریف را بخواهند تحریم کنند (که البته شواهد نشان می‌دهد خیلی جدی نیز نیست) در حقیقت می‌خواهند خودشان را از گفتگو تحریم کنند. ربیعی با بیان اینکه ما درمقابل تحریم‌ها ساز و کار‌های مناسب خود را داریم ادامه داد: آن‌ها تصورمی کردند که پس از هر تحریمی نوسان بزرگی در اقتصاد ایران رخ می‌دهد درحالی است که نه تنها این موضوع رخ نداده بلکه اثر معکوس نیز داشته است. ربیعی در خصوص برگزاری نشست خبری رئیس جمهور گفت: برنامه‌های رییس جمهور به من واگذارشده و بنا داریم در ۸ ماهه باقی مانده از سال ۹۸ برنامه‌های مقطعی برای رییس جمهور پیش بینی کنیم.

در مقابل همه تحریم‌ها سازوکار داریم
سخنگوی دولت در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه کشورمان گفت: ما در مقابل همه تحریم‌ها سازوکار داریم. علی ربیعی در پاسخ به سوال خبرنگاری در این باره افزود: رئیس جمهوری آمریکا زمانی که نخست وزیر ژاپن در ایران بود و پیام‌هایی را آورده بود، در همان زمان پتروشیمی ایران را تحریم و از سوی دیگر ادعای مذاکره کرد، ولی مذاکره‌کننده را تحریم می‌کند و صاحب فتوای حرمت سلاح هسته‌ای را هم تحریم کرده است. این اقدامات برای افکار عمومی روشن است و اجماعی را که آن‌ها علیه ایران به دنبالش بودند از بین می‌برد.
وی یادآور شد: موسسات و نهاد‌های مالی را می‌خواهند تحریم کنند. به نظرم مهم‌ترین آن‌ها پتروشیمی بوده که قبلا تحریم شده و به نظر می‌رسد چیز جدیدی در این مسیر وجود ندارد و از جنبه اقتصادی و عملی چیز جدیدی به آن‌ها اضافه نخواهد کرد، ولی کار غیر متعارفی است. ربیعی افزود: برای تحریم آقای ظریف نیز علائم حاکی است که خیلی اقدامات آن‌ها جدی نیست، ولی اگر این کار را بکنند، خودشان را از گفتگو تحریم کرده‌اند.
وی اضافه کرد: دیدگاه من این است که، چون ظریف گروه «بی» را به نحوی بازنمایی کرد که چهره آن‌ها مشخص شد و از سویی رقابت‌های داخلی آمریکا و موضوعی مانند جان کری و ظریف نکاتی دارد که بی تاثیر نیست، اما ما درمقابل همه تحریم‌ها سازوکار‌های خودمان را اتخاذ می‌کنیم و شما نیز شاهد هستید آن طوری که آمریکایی‌ها تصور می‌کردند پس از هر تحریم، نوسان بزرگ اقتصادی و اجتماعی در کشورمان رخ دهد دیدند که آثار معکوس به جای گذاشت.
ربیعی تاکید کرد: ما در مقابل همه تحریم‌ها سازوکار داریم. سخنگوی دولت در ادامه در خصوص حادثه پارکی در شرق تهران و برخورد نیروی انتظامی گفت: اطلاع دارم که رئیس جمهور با وزیر کشور در این زمینه صحبت کردند. وی با اشاره به اینکه این موضوع نیازمند رسیدگی قضایی است تصریح کرد: اساساً نمی‌دانیم چه اتفاقی رخ داده است، ولی نوع برخورد مامور با جرم اگر بر فرض جرمی صورت گرفته باشد قطعاً ­این روش قابل قبول نبوده و مطمئن هستیم رئیس شورای امنیت کشور هم در این زمینه تذکر داده است. ربیعی ادامه داد: باید به سمتی برویم که روش‌های مناسب را با موضوعات مختلف داشته باشیم و اجازه دهید موضوع به جامعیتی برسد که نتیجه را اعلام کنیم.
سخنگوی دولت همچنین خاطرنشان کرد: می‌دانم ­فرماندهان انتظامی هم از این برخورد راضی نبودند و همین اندازه به ما کمک خواهد کرد تا روش‌هایی اتخاذ شود که افراد­ از این نوع روش‌ها آگاه شوند و ماموران ما باید بدانند در کنار زحماتی که می‌کشند از روش‌های غیر قانونی و غیر شرعی استفاده نکنند چرا که این روش‌ها از سوی نظام دولت و فرماندهان خودشان قابل قبول نیست. وی در ادامه در پاسخ به سوال­ خبرنگاری مبنی بر اینکه درباره وجود وجه نقد، طلا و دستگاه پوز در دفتر وزیر نفت اخبار مختلفی منتشر شده است گفت: موضع دولت در قبال وزیر نفت این است که وی وزیر کارا و در شرایط تحریم بهترین فرد است، گفتند اقای زنگنه آمده فروش نفت کم شده، اما با تلاش وی تولید ما قبل از برجام به یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه رسیده بود که ۲۰۰ هزار بشکه بیشتر از دوره قبل بوده است.
ربیعی درباره وجود دستگاه کارتخوان نیز تاکیدکرد: پریروز به وزارت اطلاعات رفتم و با کارشناسان اقتصادی و ضد جاسوسی صحبت کردم این پوز ربطی به زنگنه نداشته و عدد ۱۰ میلیارد هم صحیح نبوده است. سخنگوی دولت اضافه کرد: موضوع بازداشت یک خانم که با شرکت‌های اروپایی نیز در ارتباط بوده است هم این‌هایی که با شرکت‌های خارجی کار می‌کنند معمولاً اطلاعات را جمع می‌کنند و باید دستگاه بررسی کند. نوع بیان خبر هم که یک خانم با ۱۶ مدیر درارتباط بوده درست و اسلامی نیست.

زنگنه بهترین وزیر نفت در شرایط تحریم است
سخنگوی دولت گفت: زنگنه یک وزیر کارآ، کاربلد و در شرایط تحریم بهترین شخص است برای اداره امور نفت، از تولید تا فروش. علی ربیعی در خصوص سوال خبرنگاری در مورد حاشیه‌های به وجود آمده برای وزیر نفت در ادامه نشست خبری گفت: موضع دولت در مقابل شخص آقای زنگنه این است که وی بهترین گزینه برای تولید و فروش نفت کشور است. وی گفت: شایعاتی درباره صادرات نفت گفته اند که این صادرات در زمان آقای زنگنه کمتر شده، اما اگر به آمار‌ها نگاه کنیم درست قبل از برجام در تحریم‌هایی که شبیه تحریم‌های دولت قبل بود با تلاش آقای زنگنه تولید نفت را به یک میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه رساندیم یعنی بیش از ۲۰ هزار بشکه بیشتر از قبل.
وی در خصوص لغو قرارداد‌ها از جانب زنگنه هم گفت: در توسعه میادین نفت و گاز تنها یک مورد لغو قرارداد بوده آن هم به دلیل آن که چند سال قرارداد را خوابانده بودند. ربیعی افزود: در دوره وزارت آقای زنگنه ۵ و ۶ دهم میلیارد دلار سرمایه گذاری‌هایی بوده که در حوزه پارس جنوبی انجام شده است. وی گفت: مباحث گفته شده در خصوص آقای زنگنه وارد نیست و وی چه در فروش و استخراج نفت و گاز با همه فشار‌های وارده موفق بوده و دوران سختی را پشت سرگذاشته است.
زنگنه همچنین در خصوص سوالی که درباره جاسوسی یک خانم و وجود دستگاه "پز" دریافت پول در دفتر وی مطرح شده بود گفت: شخص بنده با حضور در وزارت اطلاعات و جلسه با کارشناسان ضد جاسوسی و کارشناسان اقتصادی این وزارت خانه به این نتیجه رسیدیم که خانمی که بازداشت شده متعلق به یکی از شرکت‌های اروپایی است که این شرکت‌ها معمولا برای مبادلات اقتصادی خود با دستگاه‌های مختلف ارتباط دارند و از این طریق جمع آوری اطلاعات هم می‌کنند، اما اینکه این امر جاسوسی است یا نه؟ باید اجازه داده شود تا دستگاه مربوط مثل وزارت اطلاعات و قوه قضاییه به این نتیجه برسند.
وی در ادامه گفت: برخی از نمایندگان مجلس در این باره نظر داده اند و گفته اند که یک زن جاسوسی می‌کرده و با ۱۶ نفر هم ارتباط داشته و کیفیت این ارتباط را واگذار کرده اند به خواننده مطلب که این نوع بیان اصلا اسلامی نیست و وقتی ما یاد شهید بهشتی را گرامی می‌داریم این حرف‌ها با اخلاق بهشتی سازگار نیست. ربیعی در خصوص دستگاه کارتخوان(pos) هم گفت: کارشناسان اقتصادی وزارت اطلاعات گفتند که دستگاه پزی که آنجا یافت شده مختص مستخدمین بوده و این امر در آنجا یک سنت است و عدد ده میلیارد صحیح نیست و تنها دستگاهی که صلاحیت دارد درباره این موضوعات صحبت کند وزارت اطلاعات است.

اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای مقابله با آفت ملخ

سخنگوی دولت از اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای مقابله با آفت ملخ در جلسه امروز هیئت دولت خبر داد. ­علی ربیعی در جمع خبرنگاران ضمن تشریح مهمترین محور‌های جلسه امروز هیئت دولت گفت: در این جلسه بحث اصلاح ساختار بودجه سالانه کشور در دستور قرار گرفت و امیدواریم به نحوی اصلاحات صورت گیرد که وابستگی ما به نفت کمتر شود. وی افزود: این موضوع در جلسات اختصاصی سران قوا مطرح می‌شود و مورد بحث قرار خواهد گرفت. سخنگوی دولت همچنین گفت: لغو روادید با چین برای سهولت رفت و آمد اتباع چینی به ایران از جمله مصوبات یکشنبه هیئت وزیران بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ربیعی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله شهید دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش که هفتم تیر در محل حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند، بر شناساندن بزرگان کشور از جمله آیت الله شهید بهشتی به نسل جوان تاکید کرد. وی همچنین هفته قوه قضائیه را به قضات، کارکنان و رئیس این قوه تبریک گفت و تاکید کرد: دولت در کنار قوه قضائیه آماده پیشبرد منافع ملی و مصلحت مردم است.
سخنگوی دولت همچنین سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) را به مردم ایران و مسلمانان جهان تسلیت گفت. ربیعی همچنین برای خانم زهرا عبدالمحمدی خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس که مدتی است به دلیل بیماری سرطان ۹۰ درصد بینایی خود را از دست داده و در بیمارستان بستری است آرزوی سلامتی و بهبودی کرد.


ادامه دارد...

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)