• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۳۵۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
در سال ۹۸

هدف گذاری برای احداث ۵ هزار و ۸۰۵ هکتار گلخانه

مجری طرح توسعه گلخانه‌های کشور از هدف گذاری برای احداث ۵ هزار و ۸۰۵ هکتار گلخانه در سال جاری خبر داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛ مجری طرح توسعه گلخانه‌های کشور با اعلام این مطلب گفت: طبق برنامه مصوب ۱۰ ساله توسعه گلخانه ها، برای سال ۹۸ احداث حدود سه هزار و ۶۶۳ هکتار گلخانه هدفگذرای شده بود که به علت رشد مناسب گلخانه‌ها در سه سال اخیر و استقبال عمومی، رشد ۸۲ درصدی این سطح مصوب را پیش بینی کرده ایم.
ولی اله بنی عامری افزود: احداث ۵ هزار و ۸۰۵ هکتار گلخانه نیاز به ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری دارد که ۵ هزار میلیارد تومان آن از طریق تسهیلات بانکی تامین می‌شود و مابقی نیز آورده بخش خصوصی خواهد بود.
وی تصریح کرد: تسهیلات بانکی با کارمزد ۷ تا ۹ درصد برای مناطق محروم و غیر محروم به متقاضیان احداث گلخانه‌ها پرداخت خواهد شد.
بنی عامری درباره برنامه کشت محصولات در سطح ۵ هزار و ۸۰۵ هکتار گلخانه در سال ۹۸ اظهار داشت: ۶۵ درصد سطح این گلخانه‌ها به کشت انواع سبزی و صیفی جات، ۲۵ درصد گل و گیاهان زینتی و مابقی به کاشت درختان میوه اختصاص خواهد یافت.
وی با بیان این که افزایش ۸۲ درصدی سطح مصوب احداث گلخانه‌ها در سال جاری نیازمند زیر ساخت‌ها و تسهیل فرآیند‌های اجرایی بیشتر است، گفت: صدور پروانه تاسیس ظرف کمتر از یک هفته، حذف استعلام‌های غیر ضروری، اصلاح سامانه صدور پروانه، حذف حریم‌ها و فواصل بیش از حد و روان سازی مجوز تبصره ۴ ماده یک امور اراضی، یکسان سازی تهیه طرح توجیهی فنی و اقتصادی بانک عامل و نظام مهندسی کشاورزی، ارایه تسهیلات بانکی با پذیرش ۸۰ درصدی محل اجرای پروژه گلخانه به عنوان وثیقه و پرداخت تا ۷۰ درصد تسهیلات با اخذ حمایت بانکی از پیمانکار در قالب برنامه مدیریت مطالعه از جمله این زیر ساخت‌ها و تسهیل فرآیند‌های اجرایی مورد نیاز هستند.
مجری طرح توسعه گلخانه‌های کشور در عین حال بر شناسایی و توسعه بازار‌های صادراتی با رعایت قوانین و مقررت حاکم بر بازار تقاضا در کشور‌های خریداری تاکید کرد و افزود: در حال حاضر روسیه، عراق، افغانستان، کشور‌های آسیای میانه و قطر از بازار‌های مهم هدف ما برای صادرات محصولات گلخانه‌ای محسوب می‌شوند.
وی درباره نیاز‌ها و امکانات برای توسعه ۵ هزا ر و ۸۰۵ هکتاری گلخانه‌ها در ۳۲ استان کشورگفت: برای این افزایش سطح احداث گلخانه‌ها در سال جاری از جمله حدود ۴۰۰ هزار تن انواع پروفیل و ورق گالوانیزه، ۳۰ هزار تن پوشش پلاستیک با احتساب تعویض پوشش گلخانه‌های موجود، ۴۰ هزار دستگاه گرمایشی، ۴۵۰ هزار دستگاه انواع فن تهویه و گردش هوا، آموزش و مهارت آموزی کارگران به تعداد ۵۸ هزار نفر و تجهیز ناوگان حمل و نقل اختصاصی محصولات گلخانه‌ای به بازار‌های داخلی و خارجی به تعداد حداقل ۵ هزار دستگاه کامیون و تریلی نیاز است.
بنی عامری ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، خراسان رضوی، جیرفت در جنوب کرمان، هرمزگان، البرز و تهران از استان ها‌ی مهم برای توسعه گلخانه‌های کشور هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)