• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۵۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۷
سیاسی » مجلس
لاريجاني در مراسم شهدای حمله تروریستی ناو امریکایی؛

ائتلاف ضدایرانی امریکا شکست خورده است

رئیس مجلس با اشاره به شکست‌های امریکا در منطقه: امریکا شکست می‌خورد، چون منطقه و مردم ایران را نمی‌شناسد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ علی لاریجانی در مراسم گرامیداشت سالروز شهدای حمله تروریستی ناو امریکایی به هواپیمای مسافربری ایران، با اشاره به سابقه دشمنی‌های امریکا با ملت ایران گفت: آیا بعد از این حمله ناو امریکایی ایرانی‌ها ترسیدند یا مقاومت شان بیشتر شد؟
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امریکایی‌ها تصور می‌کردند اگر صدام را جلو بفرستند و پول‌های سنگینی هزینه کنند، انقلاب شکست می‌خورد، افزود: آن‌ها هدف شان این بود که صدام بیاید ایران را تسلیم کند، انقلاب را شکست بدهد و به قول خودشان قادسیه را در ایران رقم بزند، اما آیا اتفاق افتاد؟ یا ایرانی‌ها ایستادگی کردند؟ ملت ایران بیش از ۲۰۰ هزار شهید دادند، اما حرف شان را به کرسی نشاندند و صحنه برگشت.
وی همچنین افزود: امریکایی‌ها که می‌خواستند انقلاب ایران را از بین ببرند، خود صدام شاخی بر آن‌ها شد و به کویت حمله کرد و امریکایی‌ها مجبور شدند به منطقه لشکرکشی کنند.
لاریجانی با بیان اینکه یکی از مشکلات امریکایی‌ها این است که منطقه را نمی‌شناسند، گفت: آن‌ها در مورد عراق هم اشتباه و فکر کردند اگر لشکر زمینی به عراق بفرستند مردم عراق تسلیم آن‌ها می‌شوند آیا این اتفاق افتاد؟ صدام در ۲۰ روز از بین رفت، اما بعد گفتید ما یک والی می‌گذاریم برای عراق و قانون اساسی نوشتید و گفتید وزرا را ما مشخص می‌کنیم، اما آیا موفق شدید؟ نشدید.

لاريجاني در مراسم شهدای حمله تروریستی ناو امریکایی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس قوه مقننه با اشاره به ناکامی‌های امریکا در عراق تأکید کرد: حضور یک رهبر دینی همچون آیت الله سیستانی در عراق که گفت: ملت عراق باید قانون اساسی خودشان را بنویسند و خودشان باید دولت را تشکیل بدهند، شما را مجبور کرد گام به گام این را بپذیرید.
لاریجانی افزود: خود امریکایی‌ها می‌گویند ما در عراق بیش از ۵ هزار کشته دادیم و ترامپ می‌گوید ۷ هزار میلیارد دلار در جنگ خاورمیانه هزینه کردیم، اما در نهایت مجبور شدند با این میزان کشته و خسارت زیاد به ملت عراق اینجا را ترک کنند و موفق نشدند آنجا را تبدیل به یک ایالت مستعمره برای خودشان بکنند.
وی با تأکید بر اینکه امریکایی‌ها منطقه و مردم ایران را نمی‌شناسند، گفت: آن‌ها تصور می‌کنند اگر ۴ ناو به منطقه بیاورند می‌توانند یک کشوری را تسخیر بکنند، اما در طول تاریخ ایرانی‌ها نشان دادند یک اراده مستحکم در برابر بیگانگان دارند و این افتخارآفرین است.
لاریجانی در ادامه این مراسم با اشاره به اینکه در مسئله هسته‌ای هم تحریم‌های امریکا از سر نشناختن مردم ایران بود، اظهار داشت: رفتار رئیس جمهور امریکا را در یک سال گذشته بررسی کنید، ببینید چه چیزی را می‌خواهد بفهماند؛ ابتدا گفت: ایرانی‌ها تروریست هستند، سپس گفت: گزینه جنگ نظامی روی میز است، با کشور‌های منطقه تماس گرفت برای آنکه ائتلاف ضدایرانی تشکیل بدهد، اما آیا ائتلاف تشکیل شد؟ نشد، چون کشور‌های همسایه می‌دانند اگر وارد ائتلاف بشوند باید هزینه بدهند.

ملت ایران در مقابل فشار‌های امریکا مقاوم‌تر از گذشته ایستاده است
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود در مراسم گرامیداشت سالروز شهدای حمله تروریستی ناو امریکایی به هواپیمای مسافربری ایران با اشاره به رفتار‌های متناقض سردمداران کاخ سفید گفت: آن‌ها فکر می‌کردند با تهدیدات، ملت ایران تسلیم خواهد شد و می‌توانند داخل ایران را به هم بریزند، اما در محاسبات خود اشتباه می‌کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی لاریجانی همچنین با اشاره به حربه مذاکره از سوی مقامات امریکایی به عنوان یک اهرم فشار به ایران افزود: آن‌ها با تصور اینکه با تهدیداتی که انجام دادند ملت ایران در مقابل خواسته‌های آن‌ها تسلیم خواهند شد، افرادی را برای مذاکره فرستادند.
وی با اشاره به اینکه موضوع مذاکره‌ای که امریکا ادعای آن را می‌کند یک راه دروغین است و آن‌ها دنبال چیز دیگری هستند، گفت: تصور آن‌ها این بود که با این کار در تحت فشار قرار دادن مردم و تسلیم آن‌ها در مقابل خواسته‌های امریکا به نتیجه خواهد رسید.
لاریجانی افزود: تمام افراد صاحبنظر در ایران که گاهی نظر متفاوت داشتند به این نتیجه رسیدند امریکا یک کشور ستمگری است که واقعاً دشمنی می‌کند.
وی با اشاره به اینکه این موضوع مبنای یک وفاق ملی در کشور شد، گفت: تمام جریان‌های مختلف سیاسی که گاهی ممکن است در این زمینه نظر متفاوتی داشته باشند امروز در صیانت از امنیت ملی و منافع ملی کشور متحدند که باید در این زمینه پافشاری کرد.
رئیس مجلس افزود: ترامپ باید این را بفهمد که وقتی با سخن زور با یک ملت متمدن صحبت می‌کند، آن‌ها باهم همبسته‌تر می‌شوند.
لاریجانی گفت: اگر این یک کلام را ترامپ بفهمد خیلی از مشکلات ایشان در منطقه حل خواهد شد، ولی من بعید می‌دانم؛ چرا که درک این مفاهیم تمدنی ظرفیت‌های عقلانی می‌خواهد.

همه گروهاي سياسي در كشور بر امنيت ملي پافشاري دارند

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی افزود: اگر امروز در مسئله هسته‌ای هم رفتار‌های پریشانی را امریکایی‌ها نشان می‌دهند به خاطر نشناختن مردم ایران است.
لاریجانی ادامه داد: تجربه‌ای که ایرانی‌ها از گذشته دارند به مقاومت آن‌ها کمک کرده است، چرا که امریکایی‌ها تصور می‌کنند ایرانی‌ها ۲۸ مرداد، رفتار آن‌ها نسبت به امام، حمایت از صدام در جنگ تحمیلی علیه ملت ایران، تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران را فراموش کرده اند؛ اما مردم ایران هیچ وقت این رفتار‌های امریکا را از گذشته تا حال فراموش نخواهند کرد.
وی در ادامه افزود: در ۲۰ سال گذشته امریکایی‌ها برای سرپوش گذاشتن به فعالیت‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی، عملیات روانی علیه ایران در صحنه‌های بین المللی ایجاد کردند و متعاقب آن فشار‌هایی را علیه ملت ایران اعمال کردند.
رئیس مجلس همچنین فتوای رهبر معظم انقلاب در خصوص حرام بودن سلاح‌های هسته‌ای را مورد اشاره قرار داد و گفت: وقتی رهبر انقلاب که مرجع تقلید است فتوا صادر می‌کند که سلاح هسته‌ای حرام است، این موضوع قابل تغییر نیست.
لاریجانی با ابراز تأسف از تحریم مقام معظم رهبری از سوی ترامپ افزود: ایشان چه اموالی دارد که می‌خواهند تحریم کنند و این موضوع؛ نفهمی آن‌ها را نشان می‌دهد چرا که رهبری ایران یک مرجع تقلید است و میلیون‌ها نفر مقلد دارد و شما با این کارتان نفرت را در دل این‌ها می‌کارید و این همان موضوع نشناختن آن‌ها از فرهنگ ایران است.
وی با اشاره به اینکه امریکایی‌ها نمی‌خواهند ایران پیشرفت کند، تصریح کرد: آن‌ها نمی‌توانند ایرانی را ببینند که ۸۰ میلیون جمعیت و افراد زیادی متخصص دارد، صاحب مزیت انرژی است و زمینه جهش و پرش و پیشرفت دارد.
لاریجانی همچنین با اشاره به تنش‌های ایجاد شده بین چین و امریکا افزود: امریکا به خاطر اینکه چین جهش بزرگی انجام داده است با این کشور مقابله می‌کند.
وی از امریکا به عنوان یک کشور مسئله ساز در صحنه بین المللی نام برد و گفت: تنها راه مقابله با این کشور ایستادگی و حفظ همبستگی ملی و ایستادن بر روی پای خود و استفاده از ظرفیت‌های داخلی است.
رئیس مجلس افزود: البته اکنون در حال سپری کردن دوران سختی هستیم، ولی حتماً طلیعه آن؛ فعال شدن ظرفیت‌های داخلی کشورمان است.
لاریجانی با اشاره به اینکه امریکا در موضوع مذاکره با ایران ابتدا ۱۲ شرط را اعلام کرد و سپس رئیس جمهور آن‌ها اعلام کرد مذاکره بدون شرط، گفت: در ادامه هم افرادی را برای مذاکره فرستاد.
وی همچنین در پایان سخنان خود ضمن ابراز خرسندی از ایجاد تحولات مثبت در وزارت راه و شهرسازی بر حل مشکلات مربوط به کارکنان هما و مسائل استخدامی آن‌ها تأکید کرد.
رئیس مجلس همچنین خواستار تدوین ضوابط استخدام مهندسین پرواز و خلبانان هما جهت طرح آن در جلسه سران قوا و رفع مشکلات این عزیزان شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)