• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۷۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۴
بین الملل » آمریکا
سی ان ان:

انتقاد از ترامپ بخاطر سیاسی کاری در روز استقلال آمریکا

در حالی آمریکا استقلال خود را جشن می گیرد که دونالد ترامپ عرف جاری را زیر پا گذاشته و بار دیگر خشم منتقدان را برانگیخته است. 

انتقاد از ترامپ به علت سیاسی کاری در جشن روز استقلال آمریکا

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، در حالی که آمریکا امروز (چهارم ژوئیه) استقلال خود را جشن می گیرد ؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور، عرف جاری را زیر پا گذاشته و بار دیگر خشم منتقدان را برانگیخته است. 

منتقدان می گویند رئیس جمهور ترامپ جشن های روز چهارم ژوئیه را به سود خود مصادره می کند؛ او قصد دارد در مکان بنای یادبود لینکلن برای گروهی دست چین شده از هواداران و هم حزبی های خود سخنرانی کند و نمایشی پرهزینه از ادوات نظامی و جنگنده های پیشرفته ی ارتش آمریکا سازماندهی کرده است.
از سوی دیگر معترضان و مخالفان ترامپ هم نمایش های ویژه ی خودشان را برنامه ریزی کرده اند؛ از جمله عروسکی غول پیکر از دونالد ترامپ که پیشتر در لندن رونمایی شد.
دونالد ترامپ پیشتر گفته بود: «مراسم باشکوهی برای روز چهارم ژوئیه تدارک دیده شده که در نوع خود بی نظیر است.»
مراسم جشنی که جنجال برانگیز شده است؛ ترامپ در پیامی توئیتری نوشت: «مراسم درود بر آمریکا در بنای یادبود لینکلن، خیلی باشکوه برگزار خواهد شد.» در این مراسم قرار است خودروهای زرهی و تسلیحات ساخت آمریکا در خیابان های واشنگتن نمایش داده شوند. ترامپ در پیام دیگری نوشته «پنتاگون و فرماندهان نظامی ارتش خیلی هیجان زده هستند و می خواهند پیشرفته ترین و قدرتمندترین ارتش سراسر دنیا را برای مردم آمریکا به نمایش بگذارند.»
اما به گفته ی منابع وزارت دفاع، برخی از فرماندهان نظامی و افسران رده بالای ارتش، همچون ترامپ شور و شوق نشان نداده اند و نگران این هستند که مراسم جشن استقلال به رویدادی سیاسی تبدیل شود. رئیس جمهور خودش نیز می خواهد سنت شکنی کرده و در مراسم سخنرانی کند. او نخستین ردیف های محل سخنرانی در بنای یادبود لینکلن را هم برای دوستان و هواداران خود رزرو کرده است.
ماذی هیرونو، نماینده ی دموکرات مجلس سنای آمریکا می گوید: «روز چهارم ژوئیه قرار بوده روز تعطیل ملی باشد؛ او (ترامپ) نه تنها دارد این روز را هم سیاسی می کند بلکه دارد همه چیز را برای خودش مصادره به مطلوب می کند.»
رئیس جمهور ترامپ در پاسخ به انتقادهایی که از هزینه هنگفت مراسم شده در پیامی توئیتری نوشت: «هزینه جشن باشکوه درود بر آمریکا در مقایسه با ارزش و بهایی که این روز برای ما دارد خیلی ناچیز است.»
اما این ادعا گمراه کننده است چراکه بسیاری از جنگنده هایی که قرار است در این مراسم به نمایش گذاشته شوند از گوشه و کنار آمریکا به واشنگتن پرواز می کنند. جنگنده های اف - 35 از کالیفرنیا، جنگنده بمب افکن بی - 52 از میسوری، بالگردهای آپاچی از کنتاکی و جنگنده های بلو انجل (فرشتگان آبی) از فلوریدا به سوی واشنگتن پرواز می کنند. رئیس جمهور همچنین به هزینه های اضافی که برای تامین امنیت، نیروی انسانی و زیرساخت نیاز است هیچ توجهی ندارد.
نمایندگان دموکرات کنگره از وزارت کشور درخواست کرده اند حسابرسی دقیق، ریز هزینه ها و چگونگی استفاده از منابع مالی را در گزارشی ارائه کند. واشنگتن پست در گزارشی نوشته بود اداره ی ملی پارک ها و فضای سبز رقمی بالغ بر 2.5 میلیون دلار برای تامین هزینه های جاری مراسم اختصاص داده است.
رائول گریجالوا، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان به سی ان ان گفت: «اختصاص این بودجه برای رویدادی که از پیش مشخص نشده بوده و اکنون ترامپ دارد این مراسم را مصادره به مطلوب می کند اقدامی غیرقانونی است.»
برخلاف بازخوردی که این اقدام ترامپ در سطح عمومی داشته، کاخ سفید ادعا می کند شرکت در این رویداد برای همه امکان پذیر است.
کلین کانوی، مشاور ترامپ گفته: «از حضور همه مردم استقبال می کنیم؛ کشور باشکوه ما بزرگترین دموکراسی در دنیاست! شما (خبرنگاران) دارید این مراسم را سیاسی می کنید!»
کاخ سفید از همه هواداران خواسته در این مراسم شرکت کنند زیرا هر چه تعداد شرکت کنندگان بیشتر باشد ترامپ خوشحال تر می شود. رئیس جمهور آمریکا در کل شلوغی را دوست دارد.
دونالد ترامپ آشکارا نشان داده است که نمایش اقتدار نظامی را دوست دارد. مراسم یادبودی که قرار است او در سال جاری در واشنگتن برگزار کند بیشتر به کشورهایی همچون کره شمالی شباهت دارد تا به آمریکا. پیونگ یانگ به خاطر رژه های پر زرق و برق ادوات و نیروهای مسلح این کشور از شهرت بسیاری برخوردار است. اما تمایل ترامپ به برگزاری چنین نمایشی از یکی از دموکراسی های اروپایی الهام گرفته است. فرانسه!
پیش از برگزاری مراسم ویژه «درود بر آمریکا» در واشنگتن، تانک ها در خیابان های دی سی مستقر شده اند؛ این شیوه ای نو برای جشن گرفتن روز استقلال آمریکاست.
ترامپ این نمایش را از مراسم چهاردهم ژوئیه سال 2017 در پاریس الهام گرفت. مراسم رژه نظامی که به یاد بود گذشته انقلابی فرانسه برگزار شد که دو جنگ جهانی را پشت سر گذاشت.
رئیس جمهور آمریکا آشکارا از مارش های نظامی، پرواز جنگنده ها، رژه ی منظم و هماهنگ سربازان و رژه تانک ها هیجان زده شده و به وجد آمده بود. اکنون باید دید مراسم روز استقلال آمریکا چگونه از آب در خواهد آمد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)