رای الیوم؛
تحریمهای آمریکا بر ایران نتیجه معکوس داشت
تحریمها علیه ایران باعث شد ایران تعهدات برجامی خود را کاهش دهد و به خروج از این توافق اشاره ضمنی کند.

به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، تحریمها علیه ایران نتیجه معکوس داشته است و باعث شد ایران تعهدات برجامی خود را کاهش دهد و به خروج از این توافق اشاره ضمنی کند.
روزنامه الکترونیکی رای الیوم با اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از برجام نوشت: تحریمهای آمریکا برای ایران تاثیر مثبتی به همراه داشته است، زیرا تهران هم به خروج از توافق هستهای اشاره کرد و این مسئله باعث شد کشورهای جهان برای متقاعد کردن تهران به منظور خارج نشدن از برجام تلاش کنند. تحریمهای آمریکا علیه ایران، ممانعت در صادرات نفت این کشور، قدرت نمایی ایران در منطقه خلیج فارس و سرنگون کردن پهپاد جاسوسی آمریکا همه و همه باعث شده است آمریکا به دنبال راه حلی برای خروج از این وضع باشد خواه این کار با افزایش تهدیدها علیه ایران یا تهدید نظامی این کشور صورت گیرد که البته باید گفت: همه تلاشهای آمریکا در منطقه خلیج فارس به شکست منجر شده است.
ایران مصمم است که به برنامه هستهای خود ادامه دهد و اعلام کرده است نتایج تحریمها علیه ایران باعث خواهد شد این کشور کم کم از تعهدات برجامی خود بکاهد تا اینکه در نهایت تحریمها علیه تهران لغو شود.
نویسنده با اشاره به توقیف نفتکش ایرانی در جبل طارق از سوی انگلیس نوشت: هدف از این عملیات، افزایش فشارها بر ایران بود تا نفت این کشور به خارج صادر نشود که البته این اقدام انگیزهای جدید به ایران داد تا تعهدات برجامی خود را کاهش و غنی سازی را تا حد زیادی افزایش دهد.