پخش زنده
امروز: -
واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور زابل-زاهدان ۳سرنشین پژو پارس را به کام مرگ کشاند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، سرهنگ کشواد بهروزی زاده گفت: ساعت یک بامداد امروز در کيلومتر 30محور زابل-زاهدان حوالی پیچ رامشار، يك دستگاه پژو پارس به رانندگی جوانی 25ساله و با 2سرنشین مرد 26و27 ساله از جاده منحرف و واژگون شد.
سرهنگ بهروزی زاده تصریح کرد: در این حادثه راننده و 2سرنشین پژو پارس به علت شدت جراحات وارده در دم فوت کرد.
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: کارشناس پلیس راه علت تامه حادثه را تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه اعلام کرده است.
برخورد پژو 405با پراید با یک کشته و 9مجروح

رئیس پلیس راه شمال استان از برخورد پراید با پژو405 با یک کشته و 9مجروح خبر داد.
سرهنگ کشواد بهروزی زاده گفت: ساعت 22:30 دقیقه شب گذشته یک فقره تصادف فوتی در کیلومتر85 محور زابل-زاهدان بعد از پاسگاه تاسوکی یک دستگاه پراید با 5سرنشین با یک دستگاه پژو405 با 6سرنشین به صورت رخ به رخ برخورد کرد
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد:در این حادثه راننده 48ساله پژو405 به علت شدت جراحات وارده در دم فوت و تمامی سرنشینان 2خودرو نیز مجروح و با کمک نیروهای امدادی به بیمارستان امام علی(ع) منتقل شدند.
سرهنگ بهروزی زاده عنوان کرد: کارشناس پلیس راه علت حادثه را تجاوز به چپ پراید نسبت به پژو405 اعلام کرده است.
وی با توجه به دو طرفه بودن اکثر محورهای مواصلاتی استان سیستان و بلوچستان از رانندگاني که قصد تردد در این محورها را دارند، خواست در مسير مجاز خود حركت كنند و از تجاوز به چپ بپرهيزند تا سفري ايمن براي خود و ديگران به همراه داشته باشند.