• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۱۱۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۸
سیاسی » سیاست خارجی
لاریجانی در دیدار مدیران تامین اجتماعی :

مالک تامین اجتماعی کارگران هستند ؛ نه دولت

­رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : مالکیت سازمان تامین اجتماعی متعلق به دولت نیست بلکه متعلق به معیشت ، درمان و آینده کارگران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی یک شنبه ، 30 تیرماه در دیدار با رئیس و مدیران سازمان تامین اجتماعی گفت: اینکه در گذشته دولت ها از منابع تامین اجتماعی استفاده کردند خلاف بوده است؛ شما منصوب کارگران هستید و باید از حق آن ها دفاع کنید و نباید اجازه دهید وقتی دولت ها کم می‌آورند از سازمان تامین اجتماعی مایه بگذارند.
دکتر لاریجانی افزود: افراد حرفه ای را به کارگیری کنید و از تفرقه در کار بپرهیزید زیرا هزینه ها را افزایش و سودآوری را کاهش می دهد شما به عنوان حافظ منافع کارگران باید در مورد شستا تصمیم گیری کنید و برنامه ریزی اصولی سالانه داشته باشید ؛ در برخی مواقع نزاع هایی که در مجلس و افکار عمومی پیش می آید در مورد تامین اجتماعی نیست بلکه مربوط به شستا است بنابراین باید شستا را سامان داد و نمی توان گفت که سرمایه گذاری نشود ؛ زیرا باید پول خلق شود تا منافع و آینده کارگران تامین شود.
وی در مورد بدهی دولت به تامین اجتماعی یادآور شد : حدود سه سال است که این موضوع را در بودجه لحاظ می کنیم ؛ اینجانب تاکید کردم که در مراحل مختلف مشخص شود بدهی دولت چقدر است ؛ وزیر را مسئول کردیم و باید پاسخگو باشد چرا که قانون اجازه داده و باید بدهی خود را بگیرید.
وی در مورد فروش اموال مازاد تامین اجتماعی برای تامین کسری بودجه گفت: این اقدام عاقلانه است و می توانید اموال مازاد را بفروشید تا کسری خود را تامین کنید تامین منابع برای درمان ضروری است و همیشه هم گله هایی در این خصوص وجود دارد مبنی بر اینکه شما منابع درمان را دیر پرداخت می کنید.
رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مسئولان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه باید درمورد کارگاه ها احساس مسئولیت داشته باشیم، تصریح کرد: شرایط کشور به گونه ای است که اغلب کارگاه هایی که سرپا هستند مشکلات عدیده ای دارند بنابراین تا می توانید جریمه نگیرید بلکه انگیزه و مشوق هایی را ایجاد کنید تا چنین کارگاه هایی بتوانند بدهی خود را پرداخت کنند.
دکتر لاریجانی ادامه داد: شرایط امروز کشور برای تولید سخت است البته برای دلالی سخت نیست و نیاز است تامین اجتماعی دردمندانه از تولید حمایت کند البته باید حقوق کارگران را اخذ کرد در عین حال اگر کارگاهی مشکلاتی دارد و نمی تواند بدهی اش را پرداخت کند لزومی ندارد در شرایط تحریم و سخت بدهی های گذشته را پس بگیریم بلکه نیاز است مشوق ایجاد کنیم تا بدهی ها پرداخت شوند.
وی یادآور شد: اگر می خواهید دانشگاه به تولید متصل شود نباید سختگیرانه عمل کنید و چنانچه بودجه دانشگاه ها متصل به پژوهش و سرمایه شد، آن وقت می شود کارهای بهتری انجام داد و نیاز است به بخش دانشگاهی که کار تولید انجام می دهد کمک شود و فشار وارد نشود.
تشکر سالاری از دکتر لاریجانی بابت توجه به کارگران ، مستمری بگیران و بازنشستگان
رئیس سازمان تامین اجتماعی، از دکترلاریجانی بابت توجه به جامعه کارگری، مستمری بگیران و بازنشستگان تشکر کرد و گفت: از این که در تصمیم گیری‌های مجلس به این قشر توجه می کنید سپاسگزاری می کنم؛ آخرین توجه شما و مجلس مربوط به اختصاص و پیش بینی 50 هزار میلیارد تومان در قانون بودجه 98 بوده که امیدواریم بتوانیم از دولت کمک بگیریم و از این ظرفیت که با هدایت و ورود شما انجام شده است، استفاده کنیم.
وی در مورد وضعیت کلی سازمان تامین اجتماعی افزود: در سنوات اخیر گرفتاری‌های مالی باعث شد رویکرد اجتماعی سازمان مغفول بماند و فعالیت های مالی و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه جامعه هدف ما در بخش درمان 42 هزار و 600 هزار نفر است، گفت: در حالی که در بحث بازنشستگی 3 میلیون و 20 هزار نفر است اما زندگی این تعداد افراد متکی به پرداخت ها است و یک روز تاخیر هم جایز نیست.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکلات باید مطالباتمان از دولت وصول شود، گفت: برای سال جاری فروش بخشی از اموال مازاد را هدف گذاری می کنیم.
او افزود طی یک ماه آینده به ساماندهی شستا ورود خواهیم کرد
سالاری با بیان اینکه طی یک ماه آینده به ساماندهی شستا ورود خواهیم کرد، ادامه داد: در حال تلاش هستیم بخشی از شرکت‌ها را 100 درصد واگذار کنیم، بخشی را ادغام و اموال مازاد تعدادی را بفروشیم؛ البته در برخی موارد سهام را باید از کنترل مدیریتی خارج و به 50 درصد برسانیم و بنگاه‌داری نکنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)