پخش زنده
امروز: -
تیم دانش آموزی مسابقات آزمایشگاهی جرقویه علیا به عنوان نماینده استان اصفهان در مسابقات کشوری انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس آموزش و پرورش جرقویه علیا در جلسه شورای آموزش و پرورش گفت: تیم دو نفره دانش آموزان پسر دبیرستان شهید مطهری شهر حسن آباد که در مسابقات آزمایشگاهی استان موفق به کسب رتبه دوم شده بودند از طرف تیم داوری مسابقات به عنوان نماینده استان در مسابقات کشوری که در اواخر مرداد در تهران برگزار می شود انتخاب شدند.
عباس تیموریان همچنین از کسب رتبه دوم جرقویه علیا در خصوص معدل دیپلم دانش آموزان منطقه در بین 41 منطقه و ناحیه آموزشی استان اصفهان خبر داد و گفت: رتبه کشوری دانش آموزان نیز از بین 750 منطقه و ناحیه، رتبه دهم بوده است.
در این جلسه همچنین از آغاز به کار مرکز اختلالات یادگیری دانش آموزان دوره ی ابتدایی برای اولین بار در منطقه از اول مهرامسال خبر داده شد.
حسین صادقی سرپرست بخشداری جرقویه علیا نیز گفت: شرکت حمل و نقل دانش آموزی در شهر حسن آباد برای رفت و آمد ایمن دانش آموزان از آغاز مهر با سرمایه گذاری بخش خصوصی فعالیت خود را آغاز می کند.
جرقویه علیا 2500 دانش آموز دارد که در 35 واحد آموزشی تحصیل می کنند.