پخش زنده
امروز: -
هر محصولی که در زمین بدون سم و کود، کشت شود لزوما سالم نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان؛ زمین های کشاورزی که ادعا می شود محصولات سالم دارند باید در طول بازه های زمانی مشخص از کود و سموم استفاده نکرده باشند
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: هر محصولی که در زمین بدون سم و کود، کشت می شود، لزوما سالم نیست و برای اینکه یک محصول، سالم قلمداد شود، زمین کشاورزی باید دست کم پنج سال دارای شرایط خاص باشد.
دکتر وحید مفیدافزود: براساس استانداردهای جهانی، برخی مواد نباید در محصولات سالم وجود داشته باشد، همچنین برای استفاده نکردن از این مواد در محصولات کشاورزی فرآیندهای دست کم 5 تا 7 ساله تعریف شده است.
وی با اشاره به اینکه برای ایجاد شرایط تولید محصولات سالم واقعی به برنامه هدفدار نیاز است،اضافه کرد: در محصولات سالم باید باقیمانده موادی که برای سلامت مضر است حداقل باشد و این مورد در یک دوره مشخص شده تکرار شود.
تصور مردم مبنی براینکه هر محصولی که یک کشاروز برای کشت آن از سم یا کود شیمیایی برای یک سال زراعی استفاده نکرده باشد، سالم است،غلط است.