• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۵۰۱۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲
بین الملل » تحلیلی
با کمک شورای نظامی سودان

امارات در حال جذب مزدور در دارفور، چاد و نیجر است

ابوظبی در حال برنامه ریزی است تا به آنان تابعیت اماراتی بدهد و آنان را با هدف استفاده در مأموریتهای جنگی در خارج به خصوص در یمن در ارتش امارات ادغام کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه المنار فلسطین، رژیم ­امارات با کمک معاون رئیس شورای نظامی حاکم بر سودان در حال جذب مزدور از قبایل عربی دارفور و کشورهای چاد و نیجر و اعزام آنان برای جنگ در یمن و لیبی است و تاکنون 450 جنگجو جذب شده اند.
امارات از حریم هوایی سودان برای انتقال صدها مزدوری که محمد حمدان دقلو (حمیدتی) معاون رئیس شورای نظامی سودان از قبایل عربی در دارفور و برخی از کشورهای آفریقایی همسایه سودان به خدمت گرفته است استفاده می کند و امارات مزدوران به خدمت گرفته شده را از طریق اریتره به لیبی و یمن اعزام می کند.
الجزیره نت روز چهارشنبه گذشته اسنادی را یادآور شد مبنی بر اینکه ابوظبی درخواست کرده است به دو فروند هواپیمای از نوع (C130+G17) متعلق به نیروهای مسلح امارات، مجوز دیپلماتیک داده شود تا از حریم هوایی سودان عبور کند و در فرودگاه الجنینه در غرب سودان فرود بیایند.
این سند به نامه ای از سفارت امارات در خرطوم خطاب به دولت سودان اشاره کرده که در آن آمده است” مأموریت این دو فروند هواپیما، انتقال مسافر است که در این نامه نیز مسافران نیروهای سودانی توصیف شده اند. در این نامه درخواست شده است یک ماه برای اجرای این مأموریت یعنی از اول ژوئن تا سی ام ژوئن این ماه، مجوز داده شود.
نامه سفارت امارات در خرطوم مسیر حرکت پرواز یادشده را در مسیر رفت از منطقه عصب در اریتره به فرودگاه الجنینه در سودان و در مسیر برگشت از الجنینه به عصب در اریتره مشخص کرده است که این نشان می دهد جنگجویان از دارفور سودان به عصب اریتره منتقل خواهند شد.
در نامه دیگری سفارت امارات در سودان از مقامات ذیربط خواسته است یک مجوز دیپلماتیک به دو فروند هواپیمای از نوع (C17) متعلق به نیروهای مسلح امارات داده شود تا هنگام عبورشان برای انتقال ”مسافر و بارهای متفرقه“ د رمسیر خرطوم به خروبه در لیبی در فرودگاه خرطوم فرود آیند .
این سفارتخانه برای اجرای این مأموریت نیز 24 ساعت مهلت خواسته که از 25 ماه مه تا 26 همان ماه بوده است.
سفارت امارات اعلام کرده بود مسیر پرواز نیز از فرودگاه ابوظبی به فرودگاه خرطوم و سپس فرودگاه الخروبه در لیبی و پس از آن دوباره به فرودگاه ابوظبی با عبور از قاهره پایتخت مصر است.
شیوه به خدمت گیری مزدوران:
این اسناد همچنین فاش کرده است حمیدتی طی روزهای گذشته از طریق یک یگان ویژه از نیروهای پشتیبانی سریع ،حدود 450 نفر را به نفع ارتش امارات از قبایل عربی در دارفور که با کشورهای چاد و نیجر هم مرز است جذب کرده است.
اسناد نشان می دهد این افراد بر اساس برخی ویژگی ها و مشخصات ویژه انتخاب شده اند و دارای پوست روشنی هستند و به زبان عربی صحبت می کنند.
این منابع گفتند افراد گزینش شده در داخل سودان جمع آوری و سپس با هواپیماهای اختصاصی از الجنینه در غرب سودان برای آموزشهای نظامی توسط افراد شرکت آمریکایی امنیتی بلاک واتر انتقال داده شده اند.
این جنگجویان نیز از قبایل عربی در دارفور و چاد و نیجر هستند و ابوظبی در حال برنامه ریزی است تا به آنان تابعیت اماراتی بدهد و آنان را با هدف استفاده در مأموریتهای جنگی در خارج به خصوص در یمن در ارتش امارات ادغام کند.
الجزیره نت خاطر نشان کرد عدد پیشنهادی برای به خدمت گرفتن افراد از قبایل عربی برای ارتش امارات، سه هزار جنگجوست و در کشور جیبوتی به آنان آموزش داده می شود.
آنان همچنین دوره های ویژه ای را برای یادگیری عادات و سنتهای به خصوص جامعه امارات و کشورهای عرب خلیج ( فارس) می گذرانند .همچنین دوره های آموزش عربی و لهجه عربی و دوره های آموزشی تخصصی دیگری برای یادگیری زبان انگلیسی می بینند تا در جامعه و ارتش امارات ادغام شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حال و هوای بازار شهرکرد و درد و دل مردم
طنین مناجات معتکفان در دومین روز خلوت با معبود یکتا
با یک کوله پشتی تا آرامش
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی مجتمع ورزشی شهید بهمنی هفتکل
عارف: بازاریان و دانشگاه‌ها پشتوانه انقلاب هستند
استرداد 12 ميليارد به مالباختگان فضاي مجازي
اجرای طرح جدید کالابرگ و واریز ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر
سیصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران
بدهی ۲ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به مراکز اسقاط کشور
پوشش برنامه‌های شهادت حضرت شاهچراغ در شبکه های ملی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال
بازگشت تردد ناوگان حمل و نقل در گمرک دوغارون به روال عادی
برگزاری دسته‌های عزاداری در شام شهادت حضرت زینب (س)
امداد نیرو‌های هلال احمر به ۱۱ مادر باردار در آذربایجان‌غربی
میثاق‌نامه اصناف و بازاریان نهاوند در حمایت از آرامش بازار و محکومیت اغتشاشات
پایان نیم فصل لیگ یک فوتبال با تساوی نفت و گاز و هوادار
استقلال ایران اسلامی خط قرمز مردم
ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها از ۲۱ دی ماه و برای اولین بار به صورت الکترونیک آغاز می‌شود
گرمسار میزبان مسابقات گلوله‌زنی قهرمانی ایران
دریای خزر تا اوایل هفته آینده آرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)