• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۵۹۳۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۳
کرمان » سیاسی

مراسم نکوداشت خدمات و مجاهدت‌های آیت الله جعفری

مراسم پاسداشت نیم قرن خدمات و مجاهدت‌های علمی، دینی و سیاسی، نماینده سابق، ولی فقیه و امام جمعه کرمان، امروز با حضور گسترده مردم و مسئولین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان،مراسم نکوداشت خدمات و مجاهدتهای آیت الله جعفری در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین محمدی‌ گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: آیت‌الله جعفری در مسئولیت خطیر امامت جمعه، جوانی خود را صرف کرد و علت محبوبیت بی‌نظیر وی در بین مردم؛ رفتار و منش بسیار خوب و ساده‌زیستی وی بوده است.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه آیت‌الله جعفری ساده زندگی کرد و زندگی معمولی و خانه‌ای محقر دارد افزود: افراد کمی داریم که در موقعیت‌های این چنینی قرار بگیرند و از این موقعیت‌ها استفاده نکنند.

به گفته وی، بزرگداشت‌ها ریشه قرآنی دارد و پاسداست علما تذکر به شعائر اسلامی مراسم نکوداشت خدمات و مجاهدتهای آیت الله جعفریاست.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل روز جامعه و افزایش فشارهای اقتصادی به قشر آسیب پذیر جامعه اشاره کرد و گفت:جنون ثروت و مال اندوزی و نمایش این ثروت، در بین خیلی افراد دیده می شود و این افراد توجهی ندارند که برخی از مردم نیازمند کمک هستند و جامعه در حال حاضر به ایثار و فداکاری نیاز دارد و باید به خانواده های نیازمند کمک کرد.

 


در این مراسم سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس مراسم نکوداشت خدمات و مجاهدتهای آیت الله جعفریسپاه نیز با تجلیل از زحمات و خدمات آیت الله سیدیحیی جعفری گفت: روحانیت شیعه، هیچ تمایز طبقانی نسبت به دیگر اقشار جامعه ندارد و همین یکی بودن سطح زندگی علمای شیعه با عموم مردم، باعث محبوبیت روحانیون شیعه در میان مردم و نفوذ کلام آنها شده است.
سردار سلیمانی با تشکر از دست اندرکاران و میهمانان حاضر در آیین پاسداشت آیت الله جعفری افزود: تاریخ اسلام مملو از انسان‌های تاثیرگذار روحانی است که متاسفانه از بعضی از آنها غافل ماندیم اما به برکت انقلاب این افراد به جامعه شناسانده شدند.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با اشاره به اینکه نظام ایران در بحث استقلال، آزادی و استکبارستیزی متفاوت از همه نظام‌های دنیا است گفت: به همین علت دشمنان فراوانی داریم که دست از دشمنی بر‌نداشته و ‌هر سال‌ دشمنی جدیدی علیه کشور آغاز می کنند.

وی افزود: انقلاب سنگ محک بزرگی برای پالایش اساسی انسانها است، برخی از کسانی که از اول پای کار انقلاب بودند از وسط راه باز ماندند اما خیلی از افراد انقلابی، همچنان محکم و استوار پای ارزشهای انقلاب ایستاده اند که ایت الله جعفری یک نمونه از آنها است.
حجت الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان هم در این مراسم، تجلیل از آیت الله مراسم نکوداشت خدمات و مجاهدتهای آیت الله جعفریسیدیحیی جعفری امام جمعه سابق را تجلیل از خدمت صادقانه دانست و افزود: آیت الله جعفری در نشر ارزشهای انقلابی در استان کرمان تاثیر به سزایی داشته است.
وی افزود: با تامل در تاریخ تشیع به خوبی قابل درک است که عالمان دینی از بین توده های مردم به پاخاسته و همراه آنها زندگی کرده، در میدان خطر و دشواری؛ خطرپذیر، در دفاع از عزت و شرافت مردم پیشتاز و در ترویج خط حق، پیشگام بوده اند.
استاندار کرمان هم دراین مراسم گفت: آیت الله جعفری در موضوعات مختلف به پیشبرد سیاستهای حاکمیت و دولت اسلامی در استان کرمان کمک کرده است و مسئله نخست نقش نظارتی وی بود که نظارتی صادقانه، دقیق و سازنده بر عملکرد دولت داشت. محمدجواد فدایی مراسم نکوداشت خدمات و مجاهدتهای آیت الله جعفریافزود: نقش آیت الله جعفری در ایجاد هماهنگی و تعامل بین اجزای حاکمیت در استان اهمیت ویژه ای داشت و موجب انسجام بین اجزای حکومت در استان شد.
در این مراسم که قشرهای مختلف مردم، رزم حسینی استاندار سابق کرمان و استاندار فعلی خراسان رضوی، آقای نجار استاندار اسبق کرمان و رئیس ستاد بحران کشور، اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان و ائمه جمعه و فرمانداران شهرستانهای استان، حضور داشتند از تمبر بزرگداشت آیت الله جعفری و دو مستند رادیویی و تلویزیونی درباره شخصیت دینی و انقلابی وی رونمایی شد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)